Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mamči, jaké máte zkušenosti s hračkami od této značky? Co prcci, zajímají je? Konkrétně třeba Zebra Ryan, Krokodýl KrokoBloko nebo Poník Tony (ten se mi líbí nejvíc). Celkově se mi jejich hračky líbí, možná i víc než třeba velmi oblíbený Lamaze a ceny nejsou nijak hrozné.
@dandysek Opravdu? To moc ráda slyším, taky o něm uvažuju. A kolik je malýmu?
Malýmu je rok, rád si na Toníka sedá a dělá „hyjé“. Mě se na tom koníkovi líbí hlavně ty funkce-jako zapínání knoflíku, zavazování ocásku, rozepínání zipu..
Máme velkou zebru Ryan, dostala ji v deseti měsících, nijak ji nezaujala a spíš sloužila jako polštář, jen sem tam malej zájem o ty cimprlíny co na tom jsou. Teď skoro ve dvou letech si ji občas osedlá a blbne na ní. Takže asi bych ji příště za ty prachy už nekoupila. Určitě i záleží na dítku, jedno bude nadšené a druhé nuda. Každopádně je moc pěkná a doufám že ještě třeba jednou v budoucnu druhé dítko mít zájem bude ![]()
My jsme meli konika a malou absolutne nebavil, jeste mame plysoveho cernouska s hraci dekou a taky ji to nejak nebavi. Pritom je plysakova. Jinak se mi jejich hracky moc libi
Máme nějakého čmeláka, někdy si s ním hraje, někdy ne, to je jako Lamaze, v podstatě asi stejné ![]()
Mame draka/krokodyla/dinosaura (nevim, co to je) naplneneho kulickama, vyhral si s tim hodne, ale kulicky byly po celem byte. Ale hodnotim pozitivne.
Máme auto, deku, krokodýla a každá hračka byla ve svém období oblíbená ![]()
My máme takovou velkou housenku, moc krásná, kluci si s ní až tak nehráli, jen chvíli jako mimina. akorát já z ní byla tak nadšená, že jsem si s ní hrála sama ![]()
@elchirk Ty kulicky se mi taky libi, i kdyz je mi samozrejme jasny,.ze budou vsude ![]()
@slavuska1
Si rikam, ze kdyz si s tim nebude hrat mladsi a ani ta starsi,.tak ja teda jo ![]()
My mame tyhle kostky http://www.maxikovy-hracky.cz/…trojuhelniku - variantu 12 kostek a 5 trojuhelniku. Je s tim spousta zabavy
Momentalne je nejoblibenejsi hra ta, kdy dospelak stavi vez nebo hrad a dite ji boura. Je to v takove plastove tasce se zipem, takze si malej taky vyhraje, kdyz kostky vyhazuje ven (casto) a zase dava zpet (to uz teda min casto
). Pak tam je skladani zviratek, auticek, nejake pocitani a ja nevim co vsechno jeste za aktivity, ale na to ma malej jeste cas
Oproti staveni z klasickych drevenych kostek to ma tu vyhodu, ze je kluk neozira a neloupe z toho obrazky
Na rozdil od auticka Lamaze to i zatim pekne drzi tvar a nikde se to nepare ![]()
My máme tu zebru, teď už je teda odstěhovaná u babičky, ale malá si s ní nikdy nehrála (teď je jí 22 měsíců), ale myslím, že jsme ji koupili moc pozdě, dostala ji v roce, myslím, že by byla lepší pro mladší dítko, třeba jako motivace na lezení atd.
ale jinak ji nijak nezatracuju, řekám na druhý mimčo, to si s ní určitě bude hrát od rána do večera ![]()