Chování kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33730
2.4.25 13:00
@Anonymní píše: Více

A proč si na tu proceduru šla, když na to prostě nemáš? Mohla ti to přece zaplatit předem kdyby chtěla, a je jasný, že po si nebudeš říkat o peníze. A když ti líčila o další kamarádce, že jí taky tu procedůru dává, tak proč si jí neřekla že ti jí slíbila taky? Ona se vytahuje, tebe pošle někam na co nemáš, a pak spolu kecáte u kafe. Já si myslím že si nemáte co vyčítat, ani jedna nejste upřímná k té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
2.4.25 13:08

Říkat si může co chce, pokud podle toho nekoná, nechová se tak a nevypadá, tak nejspíš kecá. Asi by to už přestala moje „kamarádka“.

Nicméně očekávat od ní placení čehokoli jen pro to, že je údajně za vodou je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.4.25 13:13

myslim, ze inteligencne jste na tom stejne, kdyz ji to veris :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
2.4.25 13:15

Koupila ti proceduru za 3 tisíce a tobě je to málo? :think: z celého popisu vyplývá, že ti jde jen o peníze. Co má k tobě hluboké? :D to, že je bohatá, neznamená, že bude za všechny rozhazovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
2.4.25 13:16

No nezlob se, ale ty jsi svoji inteligenci taky ukázala - šla jsi dobrovolně na proceduru, na kterou bys jinak nešla ve víře, že ti ji (pak?) zaplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
2.4.25 13:16
@Bytsamsebou píše: Více

prosim te, precti si jeji prispevek jeste jednou, napoprve ti to ocividne dela problem. chapes snad rozdil mezi slibila a zaplatila? :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
2.4.25 13:19
@markytka3 píše: Více

Nedávno mě dokonce dostalo to, že mi nabídla, že se mám na moje kulaté narozeniny objednat na jednu kosmetickou proceduru za 3000kc a ze to budu mít od ni. Mam ji uz za sebou, ale ona jakoby na to zapomnela, nic mi jineho nedala a ja ji to urcite rikat nebudu.

Tak logicky pokud toto napíšeš, tak to za ní zaplatila. Měla se objednat. Kde má slovo SLÍBILA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.4.25 13:19

Ale ona ti tu proceduru skutečně dala. Nebýt jí, v životě si ji nedopřeješ. Podle mě je skvělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
2.4.25 13:21
@izabe píše: Více

Pokud to za ní nikdo (kamarádka ) předem nezaplatil, tak je zakladatelka tupá ;)! To je jak kdyby jí řekla, mohla by ses objednat na plastiku prsou a já ti to zaplatím. Ona aha, jo mohla, objedná se, jde pod kudlu a pak vysolí že svého 100 tisíc a strašně se diví :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
2.4.25 13:22

No, tak já to taky tak pochopila, že to jen slíbila, ale ještě to zakl. nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
2.4.25 13:23
:lol: :lol: právě. Většinou prostě dostaneš nějakou poukázku že a ne, že se to platí zpětně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
2.4.25 13:23

Nabídla jí dárek na kulaté narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
2.4.25 13:24

Jj. Buď poukaz/voucher, nebo peníze v obálce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.4.25 16:04

Nechtěla bych kamarádit ani s tvojí kamarádkou, protože bych si s ní neměla co říct. Ale s tebou bych se taky nepratelila. Bylo mi úplně blbě z toho, jak bereš automaticky a strašně řešíš, že ti má platit v restauracích atd. A z popisu jsem tedy já pochopila, že ti tu proceduru zaplatila, ale tobě to nestačí, protože jiné kamarádce dala 20 tisíc. Od takových slepic, jako jsi ty a tvoje kámoška utíkám co nejdál, protože nejsem příliš materialisticky zaměřena (tím nechci říct, že jsem svatá). Korunku tomu ale dodalo, že ti to přijde tak důležité, že celou tu finanční maskaradu musíš popsat i tady, tolik ti ty prachy leží v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33730
2.4.25 16:13
@Tlačenka-fuj píše: Více

Ona jí to ale nezaplatila :think: Jinak souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová