Chování kamarádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.4.25 08:09

Chování kamosky

Ahojte holky,
Chtela bych znát váš názor a pohled na věc. Především bych chtěla prvně říci, že mi vůbec nejde o peníze, ale o princip. Kamarádka, která mi nedávno řekla, jak to ke me má hluboké, začala s jejím manželem vydělávat asi 50tis euro měsíčně. Přestala chodit do zaměstnání a vykládala mi, jak se má dobře, jak může jezdit nyní všude na dovolené a brát i kamarádky. Jenže když někde spolu jdeme, tak mi nevezme ani kafe za 100kc, u platby chce vše platit vyloženě rozdělene. Jednou mi teda vzala útratu asi za 250kc a hrozne to zveličovala jak me zve a u placeni se citila strasne veledůležitě. Nedávno mě dokonce dostalo to, že mi nabídla, že se mám na moje kulaté narozeniny objednat na jednu kosmetickou proceduru za 3000kc a ze to budu mít od ni. Mam ji uz za sebou, ale ona jakoby na to zapomnela, nic mi jineho nedala a ja ji to urcite rikat nebudu. Pak za mnou dojde a rekne mi, ze jine kamosce zaplatila vikend nekde za 20tis. Holky ja nevim, o penize mi vazne nejde, ale prijde mi jeji chovani minimalne neslušné. Co si o tom myslite vy?
Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35434
2.4.25 08:19

No možná taky pěkně kecá. Každopádně je pěkně vyčůraná a namistrovana. Moje kamarádka by to už nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.25 08:22

@JancaS84 No ja hlavně si takové procedury nemůžu vubec dovolit, takze pak jsem ji mezi řádky řekla, ze to bylo strasne drahé a ona mi řekla - nojo, musis do sebe investovat. A pak mi zacala říkat, ze tu proceduru dává ted jine kámošce (na me tedy asi zapomnela ze mi to též rekla)

• Citovat
  • Upravit
1027
2.4.25 08:23

Ahoj, ja nevim, me to prijde cele nejake divne, nekeca spis? Nechce byt jen zajimava? Nebo pro ni nejsi tak dobra kamaradka? Nevim, ja kdyz jdu s kamaradkou na obed ( na polevku k vietnamcum), tak ji z 90% vzdy zaplatim, protoze vim, ze je na materske. Neocekavam od ni nic nazpatek. Kdyz muze, pozve ona a me. A takto se podle me chovaji kamaradky. Ta tva se jako kamaradka moc nechova. A jit na kosmetiku ( jako darek od ni) aniz by ti dala nejaky kupon mi prijde taky divne… sla bych, az bych to dostala. Me prijde, ze jen lze, nevim… neznam ji, to musis posoudit ty

Příspěvek upraven 02.04.25 v 11:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
2.4.25 08:32

Jak to má nebo nemá kamarádka nevím, každopádně ikdyby byla bohatá až na půdu tak bych fakt od ni neočekávala, že za mě bude platit útratu v kavárně/restauraci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35696
2.4.25 08:33

A těch 50k euro si vydělávají jak? :mrgreen: a co má k tobě hluboké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.4.25 08:36

Prosímtě, jen se snaží být zajímavá, nejspíš vydělává úplný prd nebo kasu drží chlap a ona prostě prachy nemá :mrgreen: Osobně bych teda na žádnou proceduru nešla, dokud bych na ní nedostala voucher nebo peníze v obálce, to zase vůbec nechápu, žes udělala takhle dopředu. A až příště zase bude machrovat, jak může zvát kámošky na dovolené, tak se jí normálně zeptej, kdy teda pozve tebe. A je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7231
2.4.25 08:46

Jako že za měsíc vydělá přes milion??? Ha ha ha :D :D :D :D
Bože to je troll tohleto zase dost nepovedený…

to by šlo na člověku poznat zda má měsíčně přes mega :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
2.4.25 09:17

S takovou bych se asi už moc kamarádila, i za cenu toho, že bude potom všude vyprávět, že se s ní nekamarádíš, protože jí peníze a luxus závidíš. :D
Dle mého tohle dělá naschvál, kdyby jí na tobě opravdu záleželo, tak by tě na něco pozvala a nevyprávěla by o tom, jak zve jiné kamarádky. Nebo jí to opravdu nedochází? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
2.4.25 09:25

Proč si šla na tu proceduru sama od sebe, když na to nemáš? Jako že si to zaplatíš, ale ty peníze ti budou chybět a pak budeš čekat, že ona ti to proplatí? Taky máš divný uvažování teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.4.25 09:28

Ta lze jako kdyz tiskne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.25 09:47

A co teda když nelže a ty peníze opravdu má? Jen má spis inteligenci na jine úrovni

• Citovat
  • Upravit
53190
2.4.25 09:49
@Anonymní píše: Více

Kde by prosímtě vydělali přes míč měsíčně? To mají nějakou velkou firmu nebo co? Tolik neplatí ani Google :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.25 09:54

Jo maji firmu, kterou vede její manžel ale je napsaná na ni

• Citovat
  • Upravit
53190
2.4.25 09:56
@Anonymní píše: Více

No nejspíš ona přístup k těm penězům nemá, to tě nenapadlo? Chlubí se cizím (ačkoli i jejím) peřím a nejspíš musí chlapa prosit i o dva tácy na kadeřníka. Je to spíš chudák no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová