Chování kamarádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
2.4.25 09:56

To je podle me proste hloupost… nesmis ji vazne vsechno verit…co maji za firmu? Urcite to musi jit vygooglit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.4.25 09:58

Navíc moc firem, co mají příjem, jaký popisuješ, tolik není. Navíc obrat není ani zdaleka čistý příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.4.25 10:00

Ja pracuji v nemecku na personalnim oddeleni v jedne firme na automobilovy prumysl… vidim kolik bere uplne ten nejvetsi sef… a ver mi, ze 50 tis € to vazne neni… taha te vazne za nos… treba se maji dobre, ale ne az tak… kdyby ti to rekla vcera, rekla bych ze je to pekny april :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.25 10:14

Myslim, ze to je neco na praci (mozna asistentky), kde platí za to, ze jim dělají reklamu a regustrují je na portál. Ono to vychází měsíčně za to, kolik tam maji registrovaných živnostníků v poměru ceny registrace

• Citovat
  • Upravit
53190
2.4.25 10:17
@Anonymní píše: Více

Nesmysl, že by databáze volných zaměstnanců vydělávala takové peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.4.25 10:18

a jak se tedy ta firma jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33540
2.4.25 10:25

50tis euro měsíčně jo? Tak tomu fakt věřím :mrgreen:
Tak jí řekni, že od ní nic platit nepotřebuješ, ale bylo by víc než vhodné aby si odpustila řeči o zvaní tě někam. Jestli je to pravda, tak se chová opravdu neslušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7320
2.4.25 10:26

a funguje jinak podle toho? oblečení, auta, dům, vila, drahé boty, kabelky, šperky, luxusní dovoelné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.25 10:35

Prave ze na ni nic silene drahého nevidím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1037
2.4.25 10:36

Asi to bude velice skromna zena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.4.25 10:37

Tak ti prostě kecá, nechápu, co řešíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
2.4.25 10:39

promiň, ale víš jaká je, tak nechápu, ze jsi tu proceduru absolvovala, když je to pro tebe hodně peněz.

• Citovat
  • Upravit
1053
2.4.25 10:41

Prijmy jsou jeji vec, to, ze mi lze nebo se snazi vychloubat, to by mi vadilo. Platime s kamaradkama vzdy oddelene, to mi prijde ok. Ze te nepozvala na proceduru je hloupe, kdyz ti to slibila, ale ja bych tam teda ani nesla, mela ti dat voucher predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
2.4.25 12:24

No, aby za tebe platila útratu jen proto, že je za vodou, není důvod.
Jiná věc jsou ty řeči. Taky bych řekla, že lže. Důvod mi uniká, ale přijde mi to zjevné. Ten dárek, to je hodně blbé od ní. Nevím, jestli by někdo s že takovým chováním byl má kamarádka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.25 12:38

Tak tam nechoď, když Ti na ty procedury nedá dopředu nějakou poukázku ;-) a třeba ses jako kamarádka neosvědčila, tak zve jiné…těch možností a variant je mnoho…ale já bych to takto nechtěla, mně je i blbé, když někam jedeme s kamarádkama a dětma na výlet a sedmém třeba k nim do auta, tak zase příště je chceme vzít my do auta…to samé se střídáme v partě s vymýšlením programu pro děti…bojovky, výlet na hřiště, na dopravko, na lyžování, do herny, akce na zahradě apod…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová