Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Většina kluků v tomto věku se ráda předvádí před kamarády a trvá dlouho než z toho vyrostou…
@anička65 píše:
Většina kluků v tomto věku se ráda předvádí před kamarády a trvá dlouho než z toho vyrostou…
Někteří z toho nevyrostou NIKDY ![]()
Chtěla bych vidět zaláskovanou třináctiletou holku, která svého spolužáka - svůj “objev” - popíše výrazem “klučina”.
Třináctiletých trollů už tu pár bylo, začíná to být ohrané.
@Anonymní píše:
Zdravím, jen takhle ze začátku bych chtěla poprosit všechny kdo si tuto diskuzi přečtou aby neměli blbé narážky na to, že jsem dítě, nebo na to že jsem jen nějaký trollděkuji za pochopení a já jdu psát. je mi 13 let a jsem holka, znám už několik let jednoho klučinu ze školy, mám pro něho už delší dobu celkem slabost..
jen mě štve jeho chování, vím že jsme všichni v pubertě, ale proč se skoro všichni kluci chovají jako namachrovaní debílci i když doopravdy nejsou?
vím že je fajnovej klučina a je s ním sranda, zastane se mě když potřebuju ale jen to občasný chování je hrůza.. neustále má potřebu někoho urážet, hlavně mé nejlepší přátelé
před kamarády se předvadí, přitom když jsem s ním někdy sama tak je hrozně hodný, culí se a připadá mě v té chvíly jak úplně jiný kluk
napadá mě, jestli to špatné chování nemá od staršího bráchy? chci se s ním normálně bavit, jenže nevím, jestli to má vůbec cenu.
budu ráda za všechny odpovědi j:dance:
Odpověď je jednoduchá, prostě puberta.. Dělají to vesměs všichni.. Kdzy jsem viděla, jak muj synator oslovoval svoji lásku, chtělo se mi zvracet.. Prý je to tak in 🤔 kdyby mě takhle řekl muž, tak bych ho poslala do tmy..
Je ti 13..pokud vím, tak emimino je od 16.
Napiš si dotaz do Bravíčka
nebo podobných časopisů.
S klukama podle vyprávění manžela mlátí puberta už od 12ti let. Proto bych výchovné problémy co se puberty a stydlivosti týče nechala na manželovi ať dá ruku k dílu a vše chlapci vysvětlí.
Zdravím, jen takhle ze začátku bych chtěla poprosit všechny kdo si tuto diskuzi přečtou aby neměli blbé narážky na to, že jsem dítě, nebo na to že jsem jen nějaký troll
děkuji za pochopení a já jdu psát. je mi 13 let a jsem holka, znám už několik let jednoho klučinu ze školy, mám pro něho už delší dobu celkem slabost..
jen mě štve jeho chování, vím že jsme všichni v pubertě, ale proč se skoro všichni kluci chovají jako namachrovaní debílci i když doopravdy nejsou?
vím že je fajnovej klučina a je s ním sranda, zastane se mě když potřebuju ale jen to občasný chování je hrůza.. neustále má potřebu někoho urážet, hlavně mé nejlepší přátelé
před kamarády se předvadí, přitom když jsem s ním někdy sama tak je hrozně hodný, culí se a připadá mě v té chvíly jak úplně jiný kluk
napadá mě, jestli to špatné chování nemá od staršího bráchy? chci se s ním normálně bavit, jenže nevím, jestli to má vůbec cenu.
budu ráda za všechny odpovědi j:dance: