Chování po prvním rande

Anonymní
25.5.24 10:23

Chování po prvním rande

Ahoj vespolek, chtěla bych znát názor na chování po první rande…Bože, 40 ti léta ženská píšu na eMimino :zed: :mrgreen: měla jsem po pár zprávách, nechtěl si nijak moc zvlášť psát, je hodně pracovné vytiženej a ja teda na psaní taky moc nejsem, rande s mužem 40+, no byla jsem nervózní, on myslím taky, strašně jsem moc jsem povídala, ale on o tom věděl, jak jsem upovidaná :mrgreen: jinak jsme se hodně zasmáli, měla jsem čas jen dvě hoďky, co mi přijde na první rande i dost, pak jsem musela za dcerou…tak jsme se rozloučili, nic dalšího ani jeden nenavrhol, nějak žhavé to taky zase nebylo, jako hezkej byl, docela se mi líbil, rozumný, vtipný, ale byla tam strašná nervozita :zed: pak mi teda později napsal, že mi děkuje za milé setkání, pár zpráv jsme si vyměnili..pak dva dni nic nenapsal, tak jsem to nějak považovala za vyřešené, že to vyšumělo a ani u něj to nebylo tak žhavé…no a na třetí den napsal, jak se mám a jestli se někdy uvidíme..bylo to hodně nečekaně a kupodivu mne to dost potěšilo :mrgreen: tak jsem mu napsala, že jo, že já ráda, tak prej kdy mám čas se vidět..mám dceru ve střídavé péči..tak mu píšu, že kromě dne co jdu s holkama z práce na drink a pak jeden den mám malou tak můžu ty a ty dní…domluvili jsme se za dva dny, no a pak když měl napsat v ten den co teda podnikneme, tak napsal, že schůzku musí zrušit, že musí něco projít s mamkou, napsal i konkrétně co..to víte, že mne to sklamalo, docela jsem se těšila, že druhé rande už bude na pohodu..odepsala jsem, že okej, že se nic neděje… napsal jen takového toho smajla jakože :nevim:…na to jsem ani nic neodepsala a odvtedy jsme si nepsali :mrgreen: jsou to 3 dni…takže myslíte, že to můžu považovat za vyřešené a uzavřít to? Já nevím, že se chlapi neumí jasně vyjadřovať taky…tvl tak na co psal, že se chce vidět :zed:

Příspěvek upraven 25.05.24 v 10:42

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
25.5.24 10:27

Tak jste oba dospělý, co mu napsat a zeptat se kdy ma čas on? Takovyhle cekat co a tak, prostě něco měl, to se může stát. On si treba myslí, že ty už nechceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
25.5.24 10:30

Jestli se s ním chceš zase vidět, tak mu napiš, kdy se domluvíte na náhradní termín… dělej jakože jeho první výmluvu chápeš… no a uvidíš… když zruší i druhou nebo se nebude mít k ničemu, je to jasné a pak ho nech být. Nebo naopak uvidí, že máš zájem a dodá mu to kuráž a bude to fajn :lol:

• Citovat
  • Upravit
romik01
25.5.24 10:30

@pikola
Já vím, mohla by jsem napsat, ale on to rande zrušil a mohl navrhnout jiný den :nevim: věděl, kdy mám volno…kdyby jsem od něj cítila jasnej zájem, tak mu napíšu, ale prostě tohle nechávám na mužich ten začátek :nevim: musím ale rict, že jsem mu psala už taky první, dokonce úplně na začátku jsem mu napsala první já :nevim: není to tak, že by jsem jen čekala…

• Citovat
  • Upravit
293
25.5.24 10:32

Kdyby chtěl, navrhne žároven se zrušením jiný termín. Nevidím to dobre. Možná potkal někoho jinyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romik01
25.5.24 10:33
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Silverine247
25.5.24 10:36

Vzdycky, kdyz jsem mela pochybnosti, zda ma chlap zajem, tak ho nemel. Kdyz ma zajem, tak to proste vis. Mozna vas mel rozpracovanych nekolik a rozhodl se jinde. Po trech dnech uz bych to mela za uzavrene. Bohuzel. Najdes jineho. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10863
25.5.24 10:37

No vycitat mu hned u druheho rande, ze kdyby chtel, tak si to zaridi…
Ja bych si to pomyslela v duchu, ale neprudila ho takhle. A pak bych dle dalsiho chování videla co a jak a ze zruseneho rande by mel body minus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
25.5.24 10:37
@romik01 píše: Více

Jestli ho chceš vidět, tak to zkus. Jestli je ti to jedno, tak to nech být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.24 10:39

@Tarena
Já jsem mu to nenapsala, to jsem si jen pomyslela :mrgreen: psala jsem mu, se se nic neděje ;)

• Citovat
  • Upravit
18149
25.5.24 10:40

Ale tak já bych neházela flintu do žita a jisti se ti líbil, tak bych klidně ještě jedno rande navrhla i sama za sebe. Ať třeba pak nelituješ, žes to nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
25.5.24 10:41
@Anonymní píše: Více

Tak to je dobře, ale napsala jsi to divne.
No uvidis, zda se jeste ozve, ale mel by rovnou neco navrhnout. Spise si te jen udrzuje, kdyby nic jineho nevyslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15161
25.5.24 10:48
@romik01 píše: Více

Jako první bych mu nepsala. Přijde mi, že prostě nemá zájem. Kašly na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
25.5.24 11:13

On to zrušil, kdyby měl zájem, tak sám navrhne náhradní řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3855
25.5.24 11:15

Neblázni, jste jak dva puberťáci :lol: No tak mu do toho něco vlezlo, to se stává. Proč mu prostě nenapíšeš? On taky může mít pocit, že tě moc nezaujal, když mlčíš…

Buď dospělá a normálně komunikuj, napiš. Tyhle čekací hry jsou nanic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria