Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napíšu to z pozice chlapa..jestli s tebou byl 4× venku a ani jednou nic nezkusil tak mu z Tebe,,nehoupe" dole. Bohužel. Budeš fajn na pokec, případně jako ta záložní, ale jinak už by rozjel tanečky
A on se za celou dobu o něco nepokusil? Třeba nějaké “Nenápadné” doteky? Nevím, od chlapa, co by měl zájem bych očekávala nějakou reakci ![]()
@izabe Přijde mi, že pár doteků bylo jak jsme byli mimo školu, jednou i kolem pasu, ale jinak asi nic většího. Často se naklání blíže ke mě nebo se přiblíží…
@Anonymní píše: Více
Aspoň něco. Každopádně už to mohl povýšit i na pusu, byť třeba jen na tvář. Působí na mě celkem nesměle/stydlivě, ikdyž píšeš, že je hodně ukecaný. Taky se může držet trochu zpátky, když ví, že jsi introvertní typ.
Dej tomu ještě pár schůzek (zkus nějakou navrhnout i ty s programem, ať vidí, že máš zájem s ním trávit čas) a jestli to budeš cítit, tak ho obejmi nebo tak, prostě něco zkus a uvidíš, zda se chytne. Pokud jo, máte vyhráno a když ne tak budeš vědět na čem jsi.
@izabe Ano přesně tak, on je hodně stydlivý, takže mám obavy, aby to vůbec došlo k něčemu dalšímu. Zkusím ho příště zase obejmout, tím nic nezkazím a nebo mě napadlo se ho na to zeptat přímo, jestli mezi námi něco vidí, ať vím na čem jsem. Akorát nevím jestli to bude lepší osobně, přes mobil mi to přijde blbé, i když by to pro mě bylo jednodušší
. Nebo mu naznačit, že nevím jak na první krok a třeba by ho trklo, že má zasáhnout on. ![]()
Dva stydliví no. Pokud chceš aby se to posunulo dál, ale budeš muset vyjít ze své kontrolní zóny. Protože jak se tak zdá, z jeho strany to zatím na větší porci odvahy nevypadá
Holt budeš muset riskovat odmítnutí, jiná možnost není. My chlapi máme tohle furt ![]()
Určitě to řeš osobně, ne přes mobil. Uvidíš, třeba se díky tvému kroku osmělí ![]()
Alkohol, pozvi ho na film k sobě domu, už jen to, jestli bude chtít přijít něco napoví a víno, alkohol vzdycky odhodí takovou tu prvotní trapnou chvíli. ![]()
Spíš si nejdřív vyřeš, jestli do něj jsi zamilovaná nebo ne, a jestli by sis s takovým člověkem uměla představit život, nebo tam jsou nějaká zásadní „ale“. To další se pak vyvine ve správný čas samo. Nejhorší je se o něco snažit, kdyz to není.
Chovala bych se tak, aby věděl, že máš zájem..né slovy, vůbec bych mu nic neříkala, typu, že máš zájem atd.to většinou nedopadne..kdybych s ním byla venku, tak bych se ho jako omylem dotkla, třeba nenápadně flirtovala..a uvidíš jeho reakci. Také si uvědomit, jestli máš o něj vůbec zájem, to musíš vědět sama.. ![]()
Normálně mu to řekni narovinu a uvidíš. Nechápu, proč ženský pořád o ničem jen spekulujou, ale neřeší.
Ptat se ho jestli mezi vami neco vidi?
No ty vado
A co by tam mel jako videt, certa trebas?
Pokud mezi 2 lidmi preskoci jiskra a je tam chemie, nikdy neni treba podobne trapnych otazek a tanecku kolem, obema to je jasny, tesi se na sebe a jsou radi spolu, radi se objimaji, libaji, celkove vyhledavaji moznosti se vice intimne zblizit.
Poznala jsem jednou i nesmeleho kluka kdysi v tanecnich, byla s nim celkem nuda, takivy nemastny neslany, nastesti me mu twnkrat prebral jiny kluk, dnes stale super manzel.
Mam osobne rada pohledne a „udelane“ sebevedome chytre chlapy, kteri vi co chteji, ja mohla nabidnout totez a navrch jeste velkou porci smichu ![]()
@Mochomurka83 píše: Více
no já ani on moc alkohol nepijeme, takže to je pak těžko se nějak odreagovat, nebo jak to říct ![]()
Ahojte všichni, potřebovala bych jakoukoliv radu a názor, co byste dělali na mém místě. Chodím na vysokou školu do druháku (dálkové studium) a od ledna jsem si začala psát se spolužákem a od té doby se bavíme. Začali jsme si rozumět, takže si píšeme, voláme, bavíme se ve škole a asi tak čtyřikrát jsme zajeli i mimo školu na nějaký výletík. Nevím, jestli jsem do něj zamilovaná, každopádně k němu určitě něco cítím a myslím si, že je to vzájemné, neboť se často vyptával, jak jsem to měla se vztahy a tohle téma jsme už docela dost probírali, že se mi svěřil jak to měl s minulými vztahy a podobně. Nevím, jestli jsem do něj zamilovaná z toho důvodu, že mi někdy přijde, že si s ním nemám co říct. Jsem docela introvert a někdy mě nenapadá, o čem bych tak mohla vykládat. On na druhou stranu je ukecaný, ale někdy mu vadí, že kecá většinou on a když řekne, ať něco řeknu, tak jak naschvál nevím, co říct.
Problémem je, že jsem nikdy nikoho neměla (jemu jsem o tom už řekla) a přece se už bavíme tak pět měsíců a já ho jen jednou u vlakáče objala, jako takový první krok, ale bylo to rychlé a nijak jsme se k tomu nevyjádřili, takže na dalším a dalším setkání jsem se už neodvážila udělat ani to, protože mu nevidím do hlavy a nechci se po něm sápat.
Taky jsem žádnému klukovi ještě nedala pusu, takže si nejsem jistá, jestli jsem připravena na to udělat první krok a doufala jsem, že když je zkušenější, tak zasáhne on, ale asi ani jeden nevíme, jak na to, nebo jestli je ten druhý připravený. Zase se bojím, jestli to není zbytečné natahování a aby to jednoho z nás, to chození kolem horké kaše, časem neomrzelo. Moc děkuji za případné rady, zkušenosti, názory