Chování v době ovulace

Anonymní
7.1.24 10:06

Chování v době ovulace

Ahoj holky,
jak se chováte při ovulaci?
Před několika lety jsem vysadila HAK, jsem teď bez partnera ( nějak mi to normálně nevadí ) a zjišťuju, jak moc ovlivňuje moje chování hladina hormonů.
V období ovulace jsem nadržená jak stepní koza, mám uvolněné chování, dobrou náladu, když si to vezmu zpětně, tak si v tomto období dávám i mnohem víc záležet na tom, jak vypadám (oblečení, líčení, vlasy, nehty).Reakce je taková, že i muži se ke mně chovají jinak - úžasně :).Myslíte, že fakt cítí ty hormony nebo čím to je?
Ovšem týden před menstruací, to je teda emoční uragán, hrůza a děs.
Přijde mi neuvěřitelné, že tohle všechno zmůže trocha hormonů.
Máte to některá podobně? Problém je ten :)že jsem v období ovulace a plodných dnů paf z jednoho chlapa v práci :hug: :lol: Hned bych mu dala. Za normálního období mi nic neříká, nevoní, nemám potřebu s ním, ani mluvit. Naopak, se mu spíš vyhýbám :)

:mavam: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
7.1.24 10:21

Moc se sleduješ, zkus to neřešit. Taky na sobě cítím hormonalni změny atd, ale teda zvládám se chovat racionálně. Moc nechápu ani ten tvůj problém, to není problém, prostě máš ovulaci. :nevim: buď mu dáš nebo nedáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
7.1.24 10:27

Tak já mám ovulaci asi 30 dní v měsíci ;). Beru HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.24 10:28

@xxprincesscz Nedám :)Nesmím, protože je ženatý od rodiny. Nesleduju se moc, ale cítím ten rapidní rozdíl. Zrovna toto období teď to se mnou mlátí solidně. :mrgreen: :lol: :roll: :?

• Citovat
  • Upravit
158
7.1.24 10:28

Je to běžné v období ovulace, citit se hezky, sexy, ja mam vzdy nadhernou pleť aspon ten tyden😃 a nadrzena jsem teda taky. Mam plno energie. Je to normalni..:) je to tak nastavene, abychom se pářili v tomto obdobi 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.24 10:29

@Kristyna508 Jj, energie mám taky dost. Ráno jsem si byla zaběhat (ač to nesnáším :lol: )ještě si zacvičila a výsledky i pocit a uvolněná nálada = krása. :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Bytsamsebou Nemáš tím pádem žádnou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19388

Ano, během ovulace je to jiné ale zvladnutelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
7.1.24 10:32
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou Nemáš tím pádem žádnou. :nevim:

Mám :lol:. Ale jsem nadržená jak stepní koza i v neplodné dny, v době menstruace, ovulace, mám dobrou náladu a dbám o sebe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.24 10:39

:think: Neblokuje HAK ovulaci? Nebo se něco z dob mého užívání změnilo? :)

• Citovat
  • Upravit
37131
7.1.24 10:48

Nepoznam kdy mám ovulaci :D ani ms mi neovlivňuje náladu, možná spis naopak sem během ni trochu víc happy, ze nejsem těhotná 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
@Anonymní píše: :think: Neblokuje HAK ovulaci? Nebo se něco z dob mého užívání změnilo? :)

Ne. Akorát při užívání HA není tak silná, jak bez antikoncepce. To samé platí o menstruaci. Bez antikoncepce jsem při ovulaci mívala výtok a občasné píchání v podbřišku, s ní nemám nic z toho ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229

A teď si vezmi, že se v době ovulace seznámíš s chlapem, prostě si vyrazíte na rande. On během tě během toho týdne pozná takovou, že o sebe dbáš, jsi příjemná, uvolněná. A teď přijde menstruace a jsi úplně jiná, nepříjemná, je ti všechno jedno… Jak k tomu ten chlap přijde? Je super, že si to uvědomuješ a tím je větší šance, že to dokážeš lépe kontrolovat a ovládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
7.1.24 10:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
jak se chováte při ovulaci?
Před několika lety jsem vysadila HAK, jsem teď bez partnera ( nějak mi to normálně nevadí ) a zjišťuju, jak moc ovlivňuje moje chování hladina hormonů.
V období ovulace jsem nadržená jak stepní koza, mám uvolněné chování, dobrou náladu, když si to vezmu zpětně, tak si v tomto období dávám i mnohem víc záležet na tom, jak vypadám (oblečení, líčení, vlasy, nehty).Reakce je taková, že i muži se ke mně chovají jinak - úžasně :).Myslíte, že fakt cítí ty hormony nebo čím to je?
Ovšem týden před menstruací, to je teda emoční uragán, hrůza a děs.
Přijde mi neuvěřitelné, že tohle všechno zmůže trocha hormonů.
Máte to některá podobně? Problém je ten :)že jsem v období ovulace a plodných dnů paf z jednoho chlapa v práci :hug: :lol: Hned bych mu dala. Za normálního období mi nic neříká, nevoní, nemám potřebu s ním, ani mluvit. Naopak, se mu spíš vyhýbám :):mavam: :kytka:

Jako věřím, že pro holky, co byly na HA to může být šok, pokud ztratily zatraceně důležitá léta, kdy se s tím přirozeně měly naučit sžít a pracovat ke svému prospěchu, navíc po vysazení HA to můžeš mít úplně rozhozené. Takže bych tomu dala čas, než se tělo a mysl vrátí k normálu. To je prostě jedno z negativ HA - že je tělo nuceno reagovat na hormonální změnu, ke které by jinak nedošlo (proto někdo třeba přibírá při HA a někdo naopak po vysazení, to samé u depresí a jiných psychických změn, někdo krátkodobě není schopen nějaké mentální zátěže, nebo se mu zhorší kvality vlasů a pleti - obě situace jsou prostě změna; ale i tak je hodně, klidně bych řekla i většina, co žádné negativní účinky nezaznamená).

Jinak k otázce na tu ovulaci, nemyslím si, že to chlapi vycítí, spíš reagují na to, že holka vypadá líp (a to je dokázáno vědecky). Já se třeba při ovu vůbec líčit nemusím, ani řasenku najednou nepotřebuju, a vypadám líp, než jindy po 20 min líčení a mega práci s korektorem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
7.1.24 11:25
@Bytsamsebou píše:
Ne. Akorát při užívání HA není tak silná, jak bez antikoncepce. To samé platí o menstruaci. Bez antikoncepce jsem při ovulaci mívala výtok a občasné píchání v podbřišku, s ní nemám nic z toho ;).

Cooo? Při užívání antikoncepce není ovulace žádná. Proto ji snad bereš ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová