Chovatel koní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chovatel koní
Dobrý den,
Hrozně ráda by jsem šla na SŠ dostihovou a přesněji na obor Chovatelství (se zaměřením na dostihoví sport). Ale je tu problém v tom že neumím jezdit na koni a nevím zda musím umět jezdit na koni a nebo ne.
Předem děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 03.12.21 v 22:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A už jsi aspoň na koni někdy jela? Proč na tu školu vlastně chceš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opět. Další přesný a konkrétní dotaz na konkrétní instituci. Ale radši anonymně hozený do všeobecného fóra s doufáním, že tu někdo bude, kdo by byl schopnej nějaká odpovědět.
SAKRA LIDI!!! Naučte se ptát kde máte boha jeho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tento obor se hlásí většinou koňáci. Proč to chceš studovat? Je to dřina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno jsi chtěla být právníkem, ne? Drobet posun. Je to pořád totéž, i když koně tu ještě nebyly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára_vampire píše:
Dobrý den,
Hrozně ráda by jsem šla na SŠ dostihovou a přesněji na obor Chovatelství (se zaměřením na dostihoví sport). Ale je tu problém v tom že neumím jezdit na koni a nevím zda musím umět jezdit na koni a nebo ne.
Předem děkuji za odpovědi.
A kdy hodláš začít jezdit? Nechceš si vybrat radši jiný obor, když tě ty koně zase až tak moc neberou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Nedávno jsi chtěla být právníkem, ne? Drobet posun. Je to pořád totéž, i když koně tu ještě nebyly
Kadeřnice?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet koně mě berou do mala ale nemohla jsem si dovolit jezdit. Právník byl chvilkový nápad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára_vampire píše:
@Russet koně mě berou do mala ale nemohla jsem si dovolit jezdit. Právník byl chvilkový nápad.
A já myslela, že když se chodí do stájí pomáhat ke koním, že ti občas dovolí se svézt. Pracovala jsi někdy u koní? Nebo na ně koukáš jen na obrázku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:@vokishka
@pikola píše:
Kadeřnice?![]()
nechápu zlost lidí který dokážou prudit lidi i když se slušně zeptají. Člověk na něj hned vytáhne co chtěl dřív a není schopný odpovědět na to co napsal teď
no nevadí. Když neradídet tak prosím nepiště děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A já myslela, že když se chodí do stájí pomáhat ke koním, že ti občas dovolí se svézt. Pracovala jsi někdy u koní? Nebo na ně koukáš jen na obrázku?
No hodně krát jsem na koni seděla. Když jsem měla focení tak jsem na něm byla bez sedla a vedla jinak nic.. všude v blízkosti máme koně, tak se maximálně chodím koukat. Ježdění se lehce složité z naší strany finančně.. a pomáhat se stáji jsem taky nebyla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára_vampire píše:
nechápu zlost lidí který dokážou prudit lidi i když se slušně zeptají. Člověk na něj hned vytáhne co chtěl dřív a není schopný odpovědět na to co napsal teďno nevadí. Když neradídet tak prosím nepiště děkuji!
Takže máme pravdu. Myslím, že když jsi viděla koně párkrát, tak to úplně není dobrý nápad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára_vampire píše:
No hodně krát jsem na koni seděla. Když jsem měla focení tak jsem na něm byla bez sedla a vedla jinak nic.. všude v blízkosti máme koně, tak se maximálně chodím koukat. Ježdění se lehce složité z naší strany finančně.. a pomáhat se stáji jsem taky nebyla
A na tak nákladnou školu mít budete? A ne, není to finančně náročné, když se posnažíš. Když odmakáš několik hodin, můžeš se většinou projet zdarma. To je jako kdyby mě se líbily krasobruslařky, ale jednou jsem stála na bruslích a 3× jsem je někomu nesla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Takže máme pravdu. Myslím, že když jsi viděla koně párkrát, tak to úplně není dobrý nápad.
kdykoliv byla taková ta projížďka s vodičem někde na nějaké akci od mala jsem tam chodila..jinak ano nic ale prosím ty mi sem už nepiš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára_vampire píše:
kdykoliv byla taková ta projížďka s vodičem někde na nějaké akci od mala jsem tam chodila..jinak ano nic ale prosím ty mi sem už nepiš..
Ty tady neurčuješ, kam kdo může psát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit