Chovatel koní

3.12.21 17:59

Chovatel koní

Dobrý den,
Hrozně ráda by jsem šla na SŠ dostihovou a přesněji na obor Chovatelství (se zaměřením na dostihoví sport). Ale je tu problém v tom že neumím jezdit na koni a nevím zda musím umět jezdit na koni a nebo ne.
Předem děkuji za odpovědi.

Příspěvek upraven 03.12.21 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
3.12.21 18:02

A už jsi aspoň na koni někdy jela? Proč na tu školu vlastně chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20976
3.12.21 18:11

Opět. Další přesný a konkrétní dotaz na konkrétní instituci. Ale radši anonymně hozený do všeobecného fóra s doufáním, že tu někdo bude, kdo by byl schopnej nějaká odpovědět.

SAKRA LIDI!!! Naučte se ptát kde máte boha jeho. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.12.21 18:15

Na tento obor se hlásí většinou koňáci. Proč to chceš studovat? Je to dřina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
3.12.21 18:18

Nedávno jsi chtěla být právníkem, ne? Drobet posun. Je to pořád totéž, i když koně tu ještě nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.21 18:19
@Klára_vampire píše:
Dobrý den,
Hrozně ráda by jsem šla na SŠ dostihovou a přesněji na obor Chovatelství (se zaměřením na dostihoví sport). Ale je tu problém v tom že neumím jezdit na koni a nevím zda musím umět jezdit na koni a nebo ne.
Předem děkuji za odpovědi.

A kdy hodláš začít jezdit? Nechceš si vybrat radši jiný obor, když tě ty koně zase až tak moc neberou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.12.21 18:23
@vokishka píše:
Nedávno jsi chtěla být právníkem, ne? Drobet posun. Je to pořád totéž, i když koně tu ještě nebyly

Kadeřnice? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.21 18:30

@Russet koně mě berou do mala ale nemohla jsem si dovolit jezdit. Právník byl chvilkový nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.21 18:31
@Klára_vampire píše:
@Russet koně mě berou do mala ale nemohla jsem si dovolit jezdit. Právník byl chvilkový nápad.

A já myslela, že když se chodí do stájí pomáhat ke koním, že ti občas dovolí se svézt. Pracovala jsi někdy u koní? Nebo na ně koukáš jen na obrázku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.21 18:37
@vokishka píše:
Nedávno jsi chtěla být právníkem, ne? Drobet posun. Je to pořád totéž, i když koně tu ještě nebyly
@vokishka
@pikola píše:
Kadeřnice? :think: :mrgreen:

nechápu zlost lidí který dokážou prudit lidi i když se slušně zeptají. Člověk na něj hned vytáhne co chtěl dřív a není schopný odpovědět na to co napsal teď :D no nevadí. Když neradídet tak prosím nepiště děkuji! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.21 18:40
@Russet píše:
A já myslela, že když se chodí do stájí pomáhat ke koním, že ti občas dovolí se svézt. Pracovala jsi někdy u koní? Nebo na ně koukáš jen na obrázku?

No hodně krát jsem na koni seděla. Když jsem měla focení tak jsem na něm byla bez sedla a vedla jinak nic.. všude v blízkosti máme koně, tak se maximálně chodím koukat. Ježdění se lehce složité z naší strany finančně.. a pomáhat se stáji jsem taky nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.12.21 18:51
@Klára_vampire píše:
nechápu zlost lidí který dokážou prudit lidi i když se slušně zeptají. Člověk na něj hned vytáhne co chtěl dřív a není schopný odpovědět na to co napsal teď :D no nevadí. Když neradídet tak prosím nepiště děkuji! :srdce:

Takže máme pravdu. Myslím, že když jsi viděla koně párkrát, tak to úplně není dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
3.12.21 18:53
@Klára_vampire píše:
No hodně krát jsem na koni seděla. Když jsem měla focení tak jsem na něm byla bez sedla a vedla jinak nic.. všude v blízkosti máme koně, tak se maximálně chodím koukat. Ježdění se lehce složité z naší strany finančně.. a pomáhat se stáji jsem taky nebyla

A na tak nákladnou školu mít budete? A ne, není to finančně náročné, když se posnažíš. Když odmakáš několik hodin, můžeš se většinou projet zdarma. To je jako kdyby mě se líbily krasobruslařky, ale jednou jsem stála na bruslích a 3× jsem je někomu nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.21 18:54
@pikola píše:
Takže máme pravdu. Myslím, že když jsi viděla koně párkrát, tak to úplně není dobrý nápad.

kdykoliv byla taková ta projížďka s vodičem někde na nějaké akci od mala jsem tam chodila..jinak ano nic ale prosím ty mi sem už nepiš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
3.12.21 18:57
@Klára_vampire píše:
kdykoliv byla taková ta projížďka s vodičem někde na nějaké akci od mala jsem tam chodila..jinak ano nic ale prosím ty mi sem už nepiš..

Ty tady neurčuješ, kam kdo může psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko