Chovatelé hadů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
24.6.14 20:19

@Vickee jo jo dal to na FB poprosil známý aby to rozeslaly a během dvou dnů ho udal, ale jak říkám, dal ho zadarmo a zadarmo dal i terárko.. proto jsem se ptala jestli se jich chcete prostě zbavit nebo na tom i vydělat.. manžel takhle rušil před 3 lety chov pavouků a taky jsme na tom prodělali málem i kalhoty, ale taková je realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.6.14 20:22

@anickadomnik Jsem na nás zvědavá, manžel zatím na „dávání“ nechce ani pomyslet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.6.14 20:27
@Vickee píše:
@anickadomnik Jsem na nás zvědavá, manžel zatím na „dávání“ nechce ani pomyslet :(

tak ho nech, ono mu časem dojde že jinou možnost mít nebude, teda jestli to bude podobné jako u nás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
24.6.14 22:05

Hele a nemohl by manžel doplnit u těch hadů váhu, :) hroznýše bych si vzal když ho zabije a vykuchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.6.14 22:10

Zadarmo do ZOO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.6.14 22:11
@Burj Chalifa píše:
Zadarmo do ZOO?

zadarmo to rozdá i přes net, problém je ten že chlap nechce dát zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.17 11:20

krmení pro hady

Ahoj, měl bych krmení pro hady- králíky. Z důvodu rušení chovu králíků pro hady nabízím posledních pár-/ cca 500/ kousků za rozumnou cenu. Váha jednotlivých je 1 kg, jsou zamražení a balení po jednotlivých kusech. Cena je dohodou- dle počtu odebraných kusů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.20 18:46

Hadi

Dobrý den mám dotaz, na zahradě na kompostu se mi objevily v
létě hadi a chtěla bych vedet, čím se dají odpudit, aby se mi v létě zase na kompostu neobjevily. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.20 13:31
:pocitac: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.21 21:48

Jakého hada doporučujete úplné začátečnici?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat