Chovatelé hadů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
21.1.06 18:39

Chovatelé hadů

Vím, že je to asi neobvyklý dotaz na těchto stránkách, ale scháníme mládě hroznýše královského a tak se chci zeptat jestli náhodou nemáte na někoho kontakt. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
21.1.06 19:18

Odkud jsi? Jsem si skoro jistá, že to byl právě hrozýš královský, co jsem včera okukovala u nás ve Zverimexu :-) Zítra ověřím a když tak dám vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
21.1.06 20:00

Nechceš korálovku? Jednu máme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
21.1.06 20:27

http://www.seznam.cz/…-ambroz.html?…

jižní ˇ/Cechy, ale určitě ti poradí i kontakt na někoho ve vašem regionu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
22.1.06 08:20
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.11 12:51

Bude problém?

Tak nevím,čím budu krmit hady .Podle nového zákona o ochraně zvířat budu muset naučit hady asi na pudink,jinak to nevidím.Už jste někdo o tom přemýšlel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.6.14 16:59

Prodej hadů

Máme doma větší množství hadů, které potřebujeme kvůli malému prodat. Nevíte o nějakém způsobu? Inzeráty přes internet podáváme půl roku a stále nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
24.6.14 18:47

Teraristicka burza… nabidnout zdarma do nejakeho krouzku chovatelu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
24.6.14 19:20

Skoušela jsi je udat v SAPA na maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.6.14 19:25

@Vickee záleží na tom zda se jich chcete zbavit nebo na tom něco vydělat, mmch kde najdu nabídku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.6.14 19:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.6.14 19:58

@Vickee tak přiznám se že ne ve všech co nabízíte se vyznám, ale co se orientuju tak se mi zdá že to máte dost drahé, já osobně bych 3letou užovku za 1000 nekoupila, když za mládě dám u chovatele 300 :nevim: v tom bych viděla problém proč je nemůžete udat, zkusila bych to za polovinu a i tak bych přemýšlela, mrkni za kolik nabízejí chovatelé a z mých zkušeností dostaneš za velkého hada méně než z amládě, netuším proč, vím kolik je v tom peněž a práce ale lidi si prostě radši koupí tu malou žížalu než rovnou metrovou hadici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.6.14 20:07

@anickadomnik Děkuju za radu, ještě chvilku vydržíme a pak uvidíme. Mě osobně příjde, že metrovou hadici nechce nikdo, i kdyby měla být zadarmo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
24.6.14 20:10

@Vickee to je právě problém s odrostlými hady, brácha se takhle minulý týden zbavoval hroznýše, taky hrozně velká hadice má ji 5 let a kupoval ji odrostlou, ale jelikož odjíždí pracovně do zahraničí a já jí nechci (na mě je to velký) tak jí nabídl zadarmo i s terárkem, měl na výběr buď to nebo na gril :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
24.6.14 20:15

@anickadomnik A zbavil se toho rychle? Mě už naši právě nabízí, že toho napapali dost ale hada ještě neměli :D To by ale manžel nepřežil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat