kliniky CAR v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2927
17.1.06 19:55

kliniky CAR v Brně

Ahoj holky, jsem z diskuze Těhotenství po potratu a mám na vás prosbu-zajímalo by mě jakou máte zkušenost s klinikami CAR v Brně.Znám Uniku, se kterou už má pár známých kladné zkušenosti a Helios, na který jsem slyšela kladné i negativní názory. Nikdo ale pořádně neřekl v čem je tam problém-jestli v úspěšnosti nebo přístupu. Chci vás poprosit o radu, na kterou z klinik, případně nemocnici se máme obrátit-jsme po třetím potratu a nikdo nám neřekl žádnou příčinu,nemáme ale problém s otěhotněním.Tak chci podstoupit nějaké komplexní vyšetření a poradit se, co dál..Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
20.1.06 23:28

ahoj. mám zkušenosti s Unikou, moje kamoška s Heliosem, druhá s Obilním trhem. JEstli chceš, napiš mi mejl na:hana.jerelova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.1.06 10:45

Hanulo, díky aspoň tobě za odpověď..Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.06 11:21

Ahoj Silemo,
já jsem chodila do Heliosu- ke své gyn. Dr.-brala jsem HA a netušila, že mám problém.Vy:,–(ila jsem HA a asi rok jsem měla problém otěhotnět - dělaly se mi cysty :( .
Přístup v Heliosu-…no, už po půl roce, když se nedařilo, tak mě pomalu začali tlačit do IVF. Na jednu stranu mě to uklidňovalo, že se něco děje, ale…-ono to šlo po tom roce úplně samo a bez problémů.
A hlavně, když už jsem byla těhotná, tak se teda jejich přístup změnil. Nevím, jestli jsem jen neměla smůlu a byla to souhra náhod :( . Můj Dr. prostě po Vánocích odešel pryč a nikdo nic nevysvětlil 8O . Takže ke konci těhu mě pokaždé viděl někdo jiný a jednou ani ne Dr., ale jen sestřička mi změřila tlak 8O . Asi jsem naštvaná proto, že mi pak v porodnici zjistlili preeklampsii a rodila jsem císařem. Prostě jsem byla tak zklamaná, že jsem po porodu přešla jinam.
Mně to připadlo asi takto: Máš problém=IVF=peníze pro ně.
Třeba napíše někdo zas pozitivní zkušenost.
Pá Jana

• Citovat
  • Upravit
99
27.1.06 11:25

Tak ten příspěvek je můj :roll: . Nevím, proč mě to odhlásilo.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
27.1.06 15:13

Anyzko, díky i tobě - tak tenhle názor už jsem slyšela mockrát- přesvědčují tě, že nic jiného než IVF ti nepomůže a přitom pak spoustu ženských otěhotní přirozeně-hlavně tahat z lidí peníze. Ale nepopírám, že pro někoho je to určitě jediný možný řešení, naděje a určitě má spousta lidí touhle cestou zdravé miminko..jen mi vadí, že neřeší jinou, možnou, levnější a šetnější cestu, když je to možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat