Chovatelská stanice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10425
5.1.17 17:49

My jsme se prvně zkontaktovali mailem, pak jsme se jeli podivat (ještě fena ani nehárala), čekala jsem půl roku, protože hárání ne a ne přijít, a pak jsem se byla dvakrát podívat během těch 8 týdnů před odběrem na štěně. Teď jsme s chovatelkou kamarádky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.1.17 17:57

Moc děkuji všem, Bojím se, že na štěňata už má spoustu rezervací a žádné na nás nezbyde, protože mamka by pak koupila štěně bPP. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
5.1.17 18:09

@Makaronka1 zrovna na yorky bude chovek tisíc a jedna, našla byste další vcuku letu, no stress. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.1.17 18:25

@sakota chovek je spoustu, těch kvalitních už méně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
5.1.17 20:05

@sakota no zase tak jednoduché to neni. byl docela problém sehnat fenku s PP :? @Makaronka1 uvidíš, jorkové nemají moc velké vrhy takže je to o štěstí, já tenkrát volala a paní měla všechny ještě volné, za rok už celý vrh byl rezervován před porodem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
5.1.17 20:20

@Markéta80 fakt? Toe prekvapuje, u tak popularniho plemene. Ale uznavam, ze to nesleduju a nezajimam se o prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
5.1.17 20:59

@sakota ono to fakt mate, jo jorků je všude vidět plno jenže většina bez PP :jazyk:. Já chtěla jen fenku a tak nějak blízko aby jsme se štěnětem nejezdili přes celou republiku a kolikrát se inzerát tvářil a nakonec bez PP. Já si taky říkala že sehnat jorka bude pohoda a nakonec jsme hledala 6m, ne každý den ale vždy jsme omrkla nové inzeráty. Např v plzni je chovka jen biewrů, klasické jorky tady nikdo nechová :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
5.1.17 21:13

Poslete email, predstavte svou rodinu - kde bydlite (byt, dum, mesto, vesnice), mate uz v rodine pejska, male deti, jste spis aktivni nebo „gaucaci“ atd., taky napiste, co pejskovi muzete nabidnout - budete se venovat s pejskem sportum? Zkouskam? Chcete chodit na vystavy? Mate uz se psy zkusenosti nebo jste zacatecnici? Kolik hodin denne by byl pejsek sam kdyz jste v praci apod. Nezapomeňte se zeptat na rodice - jake maji zdr. testy, vystavni nebo sport. uspechy, puvod. Urcite si domluvte minimalne jednu dve navstevy jeste pred odberem, taky vam treba nemusi sednout chovatel - ja to tak mela, stendo krasne, ale chovatelka mi nejak dost nesedla, tak jsem holt hledala dal. A dobre jsem udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný