Chození

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
6.1.05 12:38

Ahoj holky,mám tři kluky,každej začal chodit úplně jinak a jindy.Ten nejstarší si v 8.měs.začal stoupat,od 10.měs.sám chodil. Nejmladší má 9.měs.,obchází kolem nábytku a vydrží chvíli stát bez držení.Komu ale prcek zatím nechodí,nezoufejte,může se to změnit ze dne na den-náš prostřední v 11.měs ještě pomalu ani nestál a na svoje první narozeniny přeběhl(!) :o celej pokoj.

Ještě se za nima naběháme až,až :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.05 13:56

AHOJKY!Nas Honzik zacal chodit kolem nabytku priblizne kolem 7.5 mesice, v 8.5 mesicich se zacal poustet a vrhat do prostoru od zhruba 9.5 mesice chodi uplne sam, ale pady samozrejmne jsou, ze. Ted mu bude 11 mesicu a lita jak rus. V pohode si ze stoje drepne, sedne a opet se postavi. Preji vsem krasne, zdrave a pohodove deticky.
 Pavca

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.1.05 21:28

Naše malá má 8,5 měsíce, už stoupá, ale nechodí. Nedávno se posunula o půl metru podél postýlky, ale nezopakovala to.
Botičky rozhodně nedávej, až bude pořádně chodit, jinak si může zničit nožičky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.1.05 20:37

Ahojte holky,

moje holčička se začala stavět na kolínka před 6.měsícem, na nožky si stoupla, když měla 6 měs a 4 dny, teď má 6,5měs. a neustále se po něčem šplhá a stoupá si a suverénně leze po čtyřech po celém bytě. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
Vím, že se začala stavět dost brzo a mám strach, jestli ji to nemůže ublížit, ale zase na druhou stranu - říká se, že pokud něco dítě udělá samo od sebe, je to v pořádku.
Chci se zeptat, máte někdo podobně „urychlené“ miminko a měli jste s tím nějaké problémy? Mně doktor řekl, že je to sice brzy, ale je to přirozený vývoj a už to nijak moc neovlivním, ale že ji v tom nemám nijak podporovat. Tak ji pořád pokládám na zem a ona se pořád staví a tak pořád dokola celý den…

Mějte se,

Radka + Stellinka 6,5měs

• Citovat
  • Upravit
wej
579
28.1.05 21:08

Ahoj Radko,

moje holka byla jako miminko taky „urychlená“ a žádné problémy s tím nebyly. Jen jsme byli trošku středem pozornosti když začala chodit, protože byla drobounká. Ale zase neumí pořádně mluvit. Nechce se jí. Když slyším jek mluví její vrstevníci.. :( Snad to dožene.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
29.1.05 00:46

Ahojky,
tak to jsem si teda rada pocetla, protoze kamaradka ma o 3 mesice starsi dite nez ja a uz ji lezlo a stavelo se v 7 mesicich. Nase zlaticko sice sedi bez opory od 5mesicu 8O ale leze az od 9, ted ma 10 a jsme ve fazi lehkeho popochazeni kolem nabytku. Nicmene si rikam, ze dokud mimi jen lezelo, bylo to zlate, clovek je usetren karambolu a jinych neprijemnosti.......az zacne behat, asi mi vypadnou oci z dulku, abych ho uhlidala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
29.1.05 10:21

Ahoj Wej,

moje malá je taky drobounká, má teď v 6,5měs. 6,5kg, takže to taky vypadá srandovně, když leze.

Zdravím

Radka + Stellinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí