Chození na wc před přítelem

Anonymní
6.4.19 11:10

chození na wc před přítelem

Ahoj, je mi 25 a poslední dobou řeším nepříjemný problém. Vždy jsem potřebovala na "Vyprázdění " (na velkou) ráno klid, ale přijde mi, že se to postupem doby zhoršuje. POtřebuju absolutní soukromí.

Bydlím s přítelem v 1kk, ráno vstávám vždy dříve než on, tak si skočím na wc, problém ale nastává, když se vzbudí a už do mě něco šije, nedejbože chce sex :D, chodí po bytě, v tu dobu se to ve mě zarazí. A nejdu, ani kdybych vypila projímadlo, necítím nutkání. Já teda vím, že on to má podobně, takže snad nejsem tak divná. Jsme spolu 5 let. Ale mám to i s rodinou, když jedu na víkend k mamce, mám snad potíž ještě větší, v 2kk tam žije 5 lidi (možná od té doby s tím mám potíž) a tak už mám prostě jen naučené, že jezdím jen neděle, až rodinka v pondělí brzo odjede do práce.

Dost mě to omezuje, navíc, jak si neskočím ráno, už pak nejdu celý den, což je celkem problém, jelikož se stravuji z 50% hlavně ovoce a zelenina… takže se pak cítím celý den nafouklá, plná a je mi na zvracení

Myslíte, že to jde nějak řešit, nebo prostě dál vše zařizovat tak, abych měla ráno klid? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7333
6.4.19 11:15

Oddělené bydlení by nepomohlo? :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.4.19 11:20

Co větší byt?
Měla jsem to kdysi dost podobně, občas teda ještě i mám. S manželem jsme si postavili dům a máme dvě toalety, jednu dole a jednu v patře. Když se stane že manžel je vzhůru dříve než já tak si skočím na ti spodní a mám klid, nikdo mě neslyší a já také neslyším že by kolem někdo chodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 11:20

Já mám 3+kk… Když mám doma návštěvu a potřebuji na velkou úplně je mi stydno a spíše nejdu… Ten pocit že by někdo něco slyšel mi vadí. Máme umakartove jádro tak je slyšet vše. Neboj nejsi sama. Já to ještě nepřekonala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7333
6.4.19 11:21

Myslím, že ti schází soukromí.....pokud oddělené bydlení nepreferuješ, tak už nevím co poradit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.4.19 11:23

Holt casy kadiboudek jsou v nenavratnu a ze clovek mel soukromi na metry daleko :mrgreen:

Neporadim,mam to taky a radeji bud nejdu, nebo vsechny neslusne vyzenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.4.19 11:32

Mám ještě větší potřebu soukromí. Bydlíme v domě, máme dvě toalety, nahoře a dole. Ale já nesnesu ani přítomnost muže v tom baráku. Donutilo mě to, abych se naučila mu prostě říct, že potřebuju soukromí. Pošlu ho vyčistit bazén, zalít zahradu, umýt auta (to on beztak dělá imrvére a rád), pro pečivo do krámu, cokoli :lol: Ale je to milouš, respektuje to a uklidí se pryč. A já mám klídeček. Ten blok mám prostě veliký, neumím ho překonat, tak jsem si to musela zařídit takhle :D Jinak by mě bolelo bříško :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
6.4.19 11:39

Mám stejný problém a dokážu jít na záchod jen když není manžel doma. Což je někdy problém, protože mívá vždycky dva dny volno a pak pracuje 24h. On zas problém nemá vůbec a klidně si nechává otevřené dveře :-D

• Citovat
  • Upravit
12973
6.4.19 11:44

Jsou lidi, kteří potřebují soukromí a nejlépe ještě známé prostředí, co tak vidím kolem sebe, tak jsou většinou takoví celkově neflexibilní.
Určitá potřeba soukromí je normální, ale přijde mi, že u tebe ti to začíná přerůstat přes hlavu a omezuje tě to v běžném životě.
A v tomto okamžiku už to vidím jako problém.
Je to psychická věc, určitě se s tím dá pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.4.19 11:50

Základní problém je v tvé velmi nízkém sebepřijetí - proto ti úzkost zhoršuje neurotické stavy spojené s vyměšováním.

Primárně potřebuješ měnit psychiku - uvolňovat napětí, důkladně kompenzovat stres a být schopná přijmout se taková jaká si - i se všemi svými nedkonoalostmi a nelibými tělesnými projevy.

Bez toho hrozí, že až přijde nějaká krize, tak neuroza, co ti momentálně jen komplikuje metabolismus se rozvine do nějaké plnohodnotné úzkostní poruchy.

Jsou to věci, které se dají zvládnout svépomocí, seberozvojem - protože zatím se to nepřeklopilo do poruchy, která bez psychoterapie je jen krotitelná, ale ne zvládnutelná.

Doporučuju naučit se a denně praktikovat jógu/mindfullnes/focusing nebo cokoliv podobného, co propojuje tělo, vnímání, relaxaci a dech.

A k tomu něco, co ti pomůže přestat se bát trapnosti, toho co si o tobě lidi pomyslí a podobně. Dost efektivní a zábavná je na to divadelní imrpovizace - s tím že se prostě dá jet na seminář a případně se zkusit připojit k nějaké existující skupině a nebo z lidí na semináři, se kterými si sedneš prostě založit vlastní.

Chápu že to není pro každého, ale zrovna na podobné úzkosti spojené s náznakem sociální fobie to je fakt účinné.

držím palce - a zkus riskovat změnu postoje k sobě samé dřív, než ti nezbude nic jiného - když se to dělá dokud k tomu okolnisti člověka netlačí, tak to bolí mnohem méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 12:08

Tyjo, tak to zírám, to už je nějakej psychickej blok. :nevim: Já si normalne dojdu, kdyz je to jo akutni, i u nasich v panelaku, kde je tenky jadro, žejo, i kdyby byl zrovna nekdo vedle v koupelne. :lol: Maximálně si třeba schválně spláchnu a jak pak záchod syčí, mám lepší pocit, že není nic slyšet. :lol: Nedojdu si akorát tehdy, když někam spechám a není moc času. Hele a to před sebou po pěti letech vztahu třeba ani neprdíte? :lol: Bych se zbláznila asi, si nedovedu představit, vždyť tě musí takhle často bolet břicho a celkově z toho jsi asi dost na nervy. :nevim: Zkus na tom zapracovat, viz. příspěvek @Ou

• Citovat
  • Upravit
1439
6.4.19 12:23

No asi nikdo nema rad, kdyz mu nekdo preslapuje hned za dvermi od zachoda, ale tvoje problemy a pocity kolem toho uz mi pripadaji jako diagnoza 8o To bude hlubší psychicky problem… Kdyby jste spolu randili par dni tak jeste nereknu, ale po peti letech vztahu? 8o Maximalne pustim vetrak a otevru okynko, aby to nebylo prilis slyset, ale jinak nechapu takovy tiatr kolem toho. To je snad bezna potřeba každého z nas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77431
6.4.19 12:51

holky, já mám taky potřebu soukromí, ale - co budete dělat, až budete mít lozící, chodící dítě, které chce být furt s vámi, má dcera se mnou chce být i na wc, taky to nedávám, ale nemůžu se zavřít a nechat ji na pospas - naučila se totiž otvírat okna a mohla by mezitím vypadnout, takže tady je každá rada drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.4.19 12:57

Myslím že většině lidem vadí když mu někdo u toho přešlapuje za dveřmi, nedejbože se snaží komunikovat..Já vždy řeknu že jdu na záchod a manžel už ví že chci klid. Kolikrát slyším i jak říká synovi ať mě teď nechá být že za chvilku přijdu..Kdybys mu to třeba řekla tak se na chvíli ,,uklidí" někam ke kafi a nechá ti prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
6.4.19 13:04
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 25 a poslední dobou řeším nepříjemný problém. Vždy jsem potřebovala na "Vyprázdění " (na velkou) ráno klid, ale přijde mi, že se to postupem doby zhoršuje. POtřebuju absolutní soukromí.

Bydlím s přítelem v 1kk, ráno vstávám vždy dříve než on, tak si skočím na wc, problém ale nastává, když se vzbudí a už do mě něco šije, nedejbože chce sex :D, chodí po bytě, v tu dobu se to ve mě zarazí. A nejdu, ani kdybych vypila projímadlo, necítím nutkání. Já teda vím, že on to má podobně, takže snad nejsem tak divná. Jsme spolu 5 let. Ale mám to i s rodinou, když jedu na víkend k mamce, mám snad potíž ještě větší, v 2kk tam žije 5 lidi (možná od té doby s tím mám potíž) a tak už mám prostě jen naučené, že jezdím jen neděle, až rodinka v pondělí brzo odjede do práce.

Dost mě to omezuje, navíc, jak si neskočím ráno, už pak nejdu celý den, což je celkem problém, jelikož se stravuji z 50% hlavně ovoce a zelenina… takže se pak cítím celý den nafouklá, plná a je mi na zvracení

Myslíte, že to jde nějak řešit, nebo prostě dál vše zařizovat tak, abych měla ráno klid? :nevim:

Jé, když si vzpomenu na naše začátky. Muž tehdy bydlel v bytě 1+1 s dalšíma 3 klukama (kteří naštěstí jezdili na víkendy domů). Jenže umakartové jádro a bez televize. Naštěstí kulisa rádio - ale když jsem jezdila k němu od pá-ne, tak to bylo docela vtipné. nakonec jsme tak nějak přistoupili na hru, že se zesílilo rádio, usmáli jsme se na sebe a bylo nám to jasné :lol:
Náš první byt byl 2+1 a stejně to bylo tak špatně řešené, navíc venkovní stupačky (taková starší cihlová bytovka), nevyvětratelný, protože po otevření toho okýnka na WC se linul ještě větší smrad, vtipný. Ten byt jsem vubec neměla ráda. Nakonec jsme skončili v 1kk a do koupelny byly shrnovačky :lol: nicméně to jsme slavili stejně jako vy 5 let spolu, takže jsme zapli větrák (v domění, že nic nebude slyšet - haha )a dál to nerozebírali. :lol:

Po deseti letech jsme se dopracovali k dvěma koupelnám - což je super. Ale taky jsme dospěli k fázi vztahu, kdy když nás probudí prd toho druhého tak v polospánku řekneme „nekomentuju“ a spíme dál. Sem tam si ze sebe děláme legraci "pamatuješ, jak jsi si tenkrát uprd a pčiknul zároven? :lol: :lol: :lol:

Ehm … rada? Fakt to neřešte. Neřeš to v sobě, fakt si kluci nemyslí, že holky kadí třpytky a prdí konfety … :nevim:

Jinak třeba moje mamka musí s sebou na dovolené vozit projímadlo - jinak by nešla, prostě to nedokáže i když je pak třeba v pokoji na hotelu sama. A přesto každý rok alespon 2-3× někam jedou/letí - furt v pohybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí