Chrápete?

3165
20.9.13 11:41

Chrápete?

Ahoj, jen mě tak zajímá, jestli je chrápání u žen normální. Dnes mě přítel v noci probudil, ať se sebou něco dělám, že už na to nemá nervy a dal mi do ruky nosní kapky. :zed: Přitom rýmu nemám, dýchám čistě. Jak jsem ležela na zádech, údajně jsem vydávala dávivé zvuky, jak kdybych se nemohla nadechnout, chroptila u toho a že to je u mě prý celkem častý jev. :mrgreen:

Já teda jeho hypotézu nemohu ani vyvrátit a ani potvrdit, protože mě to nebudí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101825
20.9.13 11:43

@Maculinka Ano, je to normální, ve smyslu, že spousta žen chrápe… jestli je normální chrápat nebo jestli to značí nějaký problém, to už je otázka jiná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
20.9.13 11:44

Ja chrapu a to docela dost. Pritel ale taky, ani jednomu nam to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.9.13 11:44

Ano chrápu. Ale budiž mi omluvou, že mám fakt křivou přepážku a jednu dírku malou a druhou velkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.13 11:45

@j.a.n.i1 Já si právě myslím, že jsem zdravá jako rybka. Nu což, po generace se u nás v rodině ženské stěhovaly od chlapů v noci do jiného pokoje, tak přišla Nová doba a bude se stěhovat můj chlap :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.9.13 11:45

Ne, nechrapu :) sem tam mluvim ze spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.13 11:46

@Ijaa Aspoň se doplňujete. Radost třeba pro lidi v kempu, jestli jezdíte na stanovačky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Ano, i ženy chrápou

• Citovat
  • Upravit
2170

@Maculinka Já dříve chrápala tak až jsem se sama budila :mrgreen: Dcera jako dítě taky chrápala a hodně jí pomohla homeopatička…ale co s ní dělala už si nepamatuju :nevim: Ale určitě vím že jí nedávala žádné léky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.13 11:47

@Sibyla0 Dobrá diagnóza, asi si jí propůjčím, až mě bude příště budit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.9.13 11:47

Dokonce i prdím a krkám. Ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.9.13 11:48
@Maculinka píše:
Ahoj, jen mě tak zajímá, jestli je chrápání u žen normální. Dnes mě přítel v noci probudil, ať se sebou něco dělám, že už na to nemá nervy a dal mi do ruky nosní kapky. :zed: Přitom rýmu nemám, dýchám čistě. Jak jsem ležela na zádech, údajně jsem vydávala dávivé zvuky, jak kdybych se nemohla nadechnout, chroptila u toho a že to je u mě prý celkem častý jev. :mrgreen:Já teda jeho hypotézu nemohu ani vyvrátit a ani potvrdit, protože mě to nebudí :P

:lol:
Tak to moc dobře znám.. :cert: Můj chlap je to samé..Sám chrápe, že se vedle něco nedá spát, ale furt bude prudit mě..Minule prý, že nahlas dýchám 8o :pocitac: Jako tolerance jim nic neříká.. :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru

Přítel mi to taky tvrdil :nevim: Nikdy jsem nechrápala, do té doby, než nahrál na mobil důkazní materiál :lol: Takže chrápu, ale asi jenom v poloze na zádech, nebo když mám rýmu :think:

• Citovat
  • Upravit
3165

@Aishenka To je kámen úrazu. Jedno ráno byl na mě přítel naštvaný a já nechápala proč. Jenže pak jsem se dozvěděla, že jsem křičela jméno svého bývalého ze spaní. Ale matně si pamatuji, že v tom snu se topil, tak jsem vlastně chtěla udělat dobrý skutek a zachránit ho. Jenomže to nebylo pochopeno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.9.13 11:49
@Sibyla0 píše:
Dokonce i prdím a krkám. Ráda :lol:

Tak na ně :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...