Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, jen mě tak zajímá, jestli je chrápání u žen normální. Dnes mě přítel v noci probudil, ať se sebou něco dělám, že už na to nemá nervy a dal mi do ruky nosní kapky.
Přitom rýmu nemám, dýchám čistě. Jak jsem ležela na zádech, údajně jsem vydávala dávivé zvuky, jak kdybych se nemohla nadechnout, chroptila u toho a že to je u mě prý celkem častý jev. ![]()
Já teda jeho hypotézu nemohu ani vyvrátit a ani potvrdit, protože mě to nebudí ![]()
@Maculinka Ano, je to normální, ve smyslu, že spousta žen chrápe… jestli je normální chrápat nebo jestli to značí nějaký problém, to už je otázka jiná ![]()
Ja chrapu a to docela dost. Pritel ale taky, ani jednomu nam to nevadi.
Ano chrápu. Ale budiž mi omluvou, že mám fakt křivou přepážku a jednu dírku malou a druhou velkou. ![]()
@j.a.n.i1 Já si právě myslím, že jsem zdravá jako rybka. Nu což, po generace se u nás v rodině ženské stěhovaly od chlapů v noci do jiného pokoje, tak přišla Nová doba a bude se stěhovat můj chlap ![]()
@Ijaa Aspoň se doplňujete. Radost třeba pro lidi v kempu, jestli jezdíte na stanovačky ![]()
@Maculinka Já dříve chrápala tak až jsem se sama budila
Dcera jako dítě taky chrápala a hodně jí pomohla homeopatička…ale co s ní dělala už si nepamatuju
Ale určitě vím že jí nedávala žádné léky. ![]()
@Sibyla0 Dobrá diagnóza, asi si jí propůjčím, až mě bude příště budit ![]()
@Maculinka píše:
Ahoj, jen mě tak zajímá, jestli je chrápání u žen normální. Dnes mě přítel v noci probudil, ať se sebou něco dělám, že už na to nemá nervy a dal mi do ruky nosní kapky.Přitom rýmu nemám, dýchám čistě. Jak jsem ležela na zádech, údajně jsem vydávala dávivé zvuky, jak kdybych se nemohla nadechnout, chroptila u toho a že to je u mě prý celkem častý jev.
Já teda jeho hypotézu nemohu ani vyvrátit a ani potvrdit, protože mě to nebudí
![]()
Tak to moc dobře znám..
Můj chlap je to samé..Sám chrápe, že se vedle něco nedá spát, ale furt bude prudit mě..Minule prý, že nahlas dýchám
Jako tolerance jim nic neříká..
![]()
Přítel mi to taky tvrdil
Nikdy jsem nechrápala, do té doby, než nahrál na mobil důkazní materiál
Takže chrápu, ale asi jenom v poloze na zádech, nebo když mám rýmu ![]()
@Aishenka To je kámen úrazu. Jedno ráno byl na mě přítel naštvaný a já nechápala proč. Jenže pak jsem se dozvěděla, že jsem křičela jméno svého bývalého ze spaní. Ale matně si pamatuji, že v tom snu se topil, tak jsem vlastně chtěla udělat dobrý skutek a zachránit ho. Jenomže to nebylo pochopeno ![]()