Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Ve-ru píše:
Přítel mi to taky tvrdilNikdy jsem nechrápala, do té doby, než nahrál na mobil důkazní materiál
Takže chrápu, ale asi jenom v poloze na zádech, nebo když mám rýmu
To je jak u nas, mne manzel taky nahral na mobil
, obcas pry chrapu no
…ale on skoro porad a taky jsem si ho nahrala, aby se slysel…reze drivi jako blazen… ![]()
@wladka73 To s tím ucpáváním nosu jsem taky aplikovala na mém příteli. Ale ten teda chrápe jen občas, ale za to tak protivným způsobem, že jak mě to probudí, tak mi stoupne adrenalin a nemám už pak chuť spát, jak mě ten zvuk vytočí. ![]()
@Maculinka píše:
@wladka73 @Silwinka87 Divím, divím… chci udělat ve snu dobrý skutek, zachránit život člověka a hned je to špatně.
Měla jsi ho nechat utopit ![]()
@Maculinka Vydržela jsi ho dusit dost dlouho? Asi se málo bojí ![]()
Holky, kdo máte problémy s chrápáním, kupte si Adenol. Kape se na polštář, krásně provoní ložnici a zaručeně pomáhá. Máme vyzkoušeno ![]()
@Maculinka jj to mi manzel taky vycetl, rikala jsem pry jmeno sveho sefa
ti chlapi jsou mimo, nastvat se kvuli snu…
Tak já teda taky chrápu. Já se domnívám, že tedy jen tak chrupkám - a ku chrápání jsem osoba velmi tolerantní (protože to, co produkuje můj táta… a učeho se mi vždy tak sladce spalo…
)
Ovšem jsem zase netolerantní k manželovu náměsíčnému putování po bytě ![]()
@puntice píše:
Tak já teda taky chrápu. Já se domnívám, že tedy jen tak chrupkám - a ku chrápání jsem osoba velmi tolerantní (protože to, co produkuje můj táta… a učeho se mi vždy tak sladce spalo…)Ovšem jsem zase netolerantní k manželovu náměsíčnému putování po bytě
Vyvádí něco? ![]()
Já byla „náměsíčná“ v těhotenství, teda poslední dva měsíce před koncem. To si přítel stěžoval, že vždy je v ledničce po ránu obsah trošku chudší, než večer. Historku s duchem mi nezbaštil (
), takže jsem kápla božskou - ale jen svým způsobem - a řekla jsem, že to je v těhotenství normální, bílit ledničku a ráno si na nic nepamatovat. Samozřejmě jsem kecala, že si to nepamatuji, ale bylo mi trapně veřejně přiznat, že jsem nenažraný čuník, když už v té době jsem se nevešla ani do vany ![]()
@wladka73 chodí ven z bytu (alespoň v trenýrkách) a pak se zvonkem domáhá vpuštění zpět. Maže chleby a strká je šuplíků. Přenáší s stěhuje sošky. A především krámuje. Posledně vykrámoval starou kohoutkovou baterii, kterou jsme měli uloženou jako náhradní, upozorňuji, že se musel dostat přes zástup pracívh prostředků a čistidel
A naposledy vyndal všechny věci z lednice a rozprostřel je na konferenční stolek… a to ráno jsem v naší bezdětné domácnosti také nalezla zjevně užívaného (rozuměj od popelnice) plastového tahacího slona
![]()
@puntice Ty jo, tak nevim jestli je to k smíchu nebo k pláči
Připadá mi to trochu nebezpečný. Znala jsem jednu a ta se chodila svlékat do obýváku, to neni až tak strašný až na jednu příhodu kdy jí bylo asi 13 a v tom obýváku byla zrovna návštěva ![]()
U nás je to otočené tak, že mužskej spinká potichu jak myška a já chrápu.
Já jsem roštěpářka a prý tak chrčivě dejchám.
Jinak chlap mluví ze spaní, nadává na fotbal. Třeba si i sedne a začne se hádat že to byl-či případně nebyl faul. Já už si zvykla a nereaguju.
Syn zase ze spaní vypráví pohádky co má na dvd. Unás je veselo i v noci. ![]()