Chrápete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
20.9.13 12:23
@Ve-ru píše:
Přítel mi to taky tvrdil :nevim: Nikdy jsem nechrápala, do té doby, než nahrál na mobil důkazní materiál :lol: Takže chrápu, ale asi jenom v poloze na zádech, nebo když mám rýmu :think:

To je jak u nas, mne manzel taky nahral na mobil :mrgreen:, obcas pry chrapu no :roll:…ale on skoro porad a taky jsem si ho nahrala, aby se slysel…reze drivi jako blazen… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.13 12:24

@wladka73 To s tím ucpáváním nosu jsem taky aplikovala na mém příteli. Ale ten teda chrápe jen občas, ale za to tak protivným způsobem, že jak mě to probudí, tak mi stoupne adrenalin a nemám už pak chuť spát, jak mě ten zvuk vytočí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 12:27
@Maculinka píše:
@wladka73 @Silwinka87 Divím, divím… chci udělat ve snu dobrý skutek, zachránit život člověka a hned je to špatně. :mrgreen:

Měla jsi ho nechat utopit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 12:29

@Maculinka Vydržela jsi ho dusit dost dlouho? Asi se málo bojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
20.9.13 12:50

Holky, kdo máte problémy s chrápáním, kupte si Adenol. Kape se na polštář, krásně provoní ložnici a zaručeně pomáhá. Máme vyzkoušeno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.9.13 12:59

@Maculinka jj to mi manzel taky vycetl, rikala jsem pry jmeno sveho sefa :-D ti chlapi jsou mimo, nastvat se kvuli snu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.9.13 13:09

Tak já teda taky chrápu. Já se domnívám, že tedy jen tak chrupkám - a ku chrápání jsem osoba velmi tolerantní (protože to, co produkuje můj táta… a učeho se mi vždy tak sladce spalo… :mrgreen: )

Ovšem jsem zase netolerantní k manželovu náměsíčnému putování po bytě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 13:10
@puntice píše:
Tak já teda taky chrápu. Já se domnívám, že tedy jen tak chrupkám - a ku chrápání jsem osoba velmi tolerantní (protože to, co produkuje můj táta… a učeho se mi vždy tak sladce spalo… :mrgreen: )Ovšem jsem zase netolerantní k manželovu náměsíčnému putování po bytě :cert:

Vyvádí něco? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.9.13 13:17

Samozřejmě, že nechrápu ale manžel tvrdí, že ano :oops: asi kecá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.13 13:24

Já byla „náměsíčná“ v těhotenství, teda poslední dva měsíce před koncem. To si přítel stěžoval, že vždy je v ledničce po ránu obsah trošku chudší, než večer. Historku s duchem mi nezbaštil ( :lol: :lol: :lol: ), takže jsem kápla božskou - ale jen svým způsobem - a řekla jsem, že to je v těhotenství normální, bílit ledničku a ráno si na nic nepamatovat. Samozřejmě jsem kecala, že si to nepamatuji, ale bylo mi trapně veřejně přiznat, že jsem nenažraný čuník, když už v té době jsem se nevešla ani do vany :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.9.13 14:04

@wladka73 chodí ven z bytu (alespoň v trenýrkách) a pak se zvonkem domáhá vpuštění zpět. Maže chleby a strká je šuplíků. Přenáší s stěhuje sošky. A především krámuje. Posledně vykrámoval starou kohoutkovou baterii, kterou jsme měli uloženou jako náhradní, upozorňuji, že se musel dostat přes zástup pracívh prostředků a čistidel :nevim: A naposledy vyndal všechny věci z lednice a rozprostřel je na konferenční stolek… a to ráno jsem v naší bezdětné domácnosti také nalezla zjevně užívaného (rozuměj od popelnice) plastového tahacího slona :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
20.9.13 14:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 14:20

@puntice Ty jo, tak nevim jestli je to k smíchu nebo k pláči :nevim: Připadá mi to trochu nebezpečný. Znala jsem jednu a ta se chodila svlékat do obýváku, to neni až tak strašný až na jednu příhodu kdy jí bylo asi 13 a v tom obýváku byla zrovna návštěva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
20.9.13 14:25

U nás je to otočené tak, že mužskej spinká potichu jak myška a já chrápu. :oops: :oops: Já jsem roštěpářka a prý tak chrčivě dejchám. :nevim: Jinak chlap mluví ze spaní, nadává na fotbal. Třeba si i sedne a začne se hádat že to byl-či případně nebyl faul. Já už si zvykla a nereaguju. :mrgreen: Syn zase ze spaní vypráví pohádky co má na dvd. Unás je veselo i v noci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29436
20.9.13 14:35

Chrápání u žen je naprosto normální. Jinak ne, já nechrápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat