Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Měla jste některá stejný problém?
Poslední dobou cítím tlak v prsou, stejný jako když jsem kdysi kojila a prsa se nalévala. Je to teda menší bolest než tenkrát, ale nic příjemného to teda není.. Těhotná nejsem (doufám
, mám Mirenu ), s kojením jsem skončila před asi 3 lety. Na gyndu jsem objednaná v půlce října..
Spíš mě zajímalo, jestli měl někdo stejný problém a co lékař zjistil a jak to řešil?
@Michaela23 mám to samé - zjištěna horm nerovnováha. Někdy je to fakt nepříjemné
řešit by se to dalo, ale odmítám do sebe rvát další hormony ![]()
Ahoj,
měla a občas mam. Stane se mi, že mám takové pnutí v prsou jako když se na začátku těhotenství nalévala. Těhotná nejsem. Nekojila jsem ani jedno dítko dýl jak 6 týdnů, takže takové to pnutí při kojení neznám. u dr. jsem ještě nebyla, jsem zvědavá co mi řekne
@martina.se no já jsem si to myslela, že to budou nějaké poblázněné hormony
že by se mi chtělo se krmit dalšíma tabletkama to se teda moc říct nedá ![]()
@Michaela23
Nevím kolik ti je
ale ségra měla stejný pocit ca před rokem, v 30 letech. Pak už ji ta prsa bolela nesnesitelně, spala v podprdě ![]()
Dr. jí řekla, že je to normální horm. nerovnováha, kterou některé ženské mívají, kolem té třicítky. Měla v té době tři roky po porodu. Doporučila jí pít třeba třezalku. Ustalo to samo, tak jak to přišlo a od té doby má pokoj.
@Michaela23 tak nějak.. taky to nechávám být
a mýmu to vyhovuje, bo mam prsa pokaždé jinak, někdy fakt obří ![]()
Tak zrovna to proživam taky a bolest v prsou a napětí, svěděni a mám je už dost vyplněný
těhotna nejsem, ale vysadila jsem antikoncepci, tak to přikladam hormonalní změně ![]()
@martina.se píše:
@Michaela23 tak nějak.. taky to nechávám býta mýmu to vyhovuje, bo mam prsa pokaždé jinak, někdy fakt obří
tak obří je mám i bez toho, větší už je nechci
![]()