Pocit nalévání prsou - už 3 roky nekojím!

3234
19.9.13 19:49

Pocit nalévání prsou - už 3r nekojím!

Měla jste některá stejný problém?
Poslední dobou cítím tlak v prsou, stejný jako když jsem kdysi kojila a prsa se nalévala. Je to teda menší bolest než tenkrát, ale nic příjemného to teda není.. Těhotná nejsem (doufám :mrgreen:, mám Mirenu ), s kojením jsem skončila před asi 3 lety. Na gyndu jsem objednaná v půlce října..
Spíš mě zajímalo, jestli měl někdo stejný problém a co lékař zjistil a jak to řešil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.9.13 19:55

@Michaela23 mám to samé - zjištěna horm nerovnováha. Někdy je to fakt nepříjemné :think: řešit by se to dalo, ale odmítám do sebe rvát další hormony :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
19.9.13 19:58

Ahoj,
měla a občas mam. Stane se mi, že mám takové pnutí v prsou jako když se na začátku těhotenství nalévala. Těhotná nejsem. Nekojila jsem ani jedno dítko dýl jak 6 týdnů, takže takové to pnutí při kojení neznám. u dr. jsem ještě nebyla, jsem zvědavá co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
19.9.13 20:02

@martina.se no já jsem si to myslela, že to budou nějaké poblázněné hormony :cert: že by se mi chtělo se krmit dalšíma tabletkama to se teda moc říct nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.9.13 20:04

@Michaela23
Nevím kolik ti je ;) ale ségra měla stejný pocit ca před rokem, v 30 letech. Pak už ji ta prsa bolela nesnesitelně, spala v podprdě :mrgreen:
Dr. jí řekla, že je to normální horm. nerovnováha, kterou některé ženské mívají, kolem té třicítky. Měla v té době tři roky po porodu. Doporučila jí pít třeba třezalku. Ustalo to samo, tak jak to přišlo a od té doby má pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.9.13 20:05

@Michaela23 tak nějak.. taky to nechávám být :mrgreen: a mýmu to vyhovuje, bo mam prsa pokaždé jinak, někdy fakt obří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
19.9.13 20:07

@Katchus bylo mi před měsícem 28 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
19.9.13 20:09

Tak zrovna to proživam taky a bolest v prsou a napětí, svěděni a mám je už dost vyplněný :mrgreen: těhotna nejsem, ale vysadila jsem antikoncepci, tak to přikladam hormonalní změně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.9.13 20:10

@Michaela23
No vidíš :kytka: My už viděly rakovinu a kdesi cosi :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
19.9.13 20:20
@martina.se píše:
@Michaela23 tak nějak.. taky to nechávám být :mrgreen: a mýmu to vyhovuje, bo mam prsa pokaždé jinak, někdy fakt obří :lol:

tak obří je mám i bez toho, větší už je nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast