Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Ve-ru píše:
Přítel mi to taky tvrdilNikdy jsem nechrápala, do té doby, než nahrál na mobil důkazní materiál
Takže chrápu, ale asi jenom v poloze na zádech, nebo když mám rýmu
Já když jsem nachlazená, protože mám velkou nosní mandli..
@Maculinka píše:
@Silwinka87 nahlas dýchám![]()
![]()
konec toto
však jo..Ale že on chrápe, až to slyší sousedi dvě patra nahoru od nás, to je v pohodě.. ![]()
@Maculinka píše:
@Aishenka To je kámen úrazu. Jedno ráno byl na mě přítel naštvaný a já nechápala proč. Jenže pak jsem se dozvěděla, že jsem křičela jméno svého bývalého ze spaní. Ale matně si pamatuji, že v tom snu se topil, tak jsem vlastně chtěla udělat dobrý skutek a zachránit ho. Jenomže to nebylo pochopeno
Se divíš ![]()
Tak já taky prý chrápu, ale jen když mám rýmu a já trpívám na takové ty zadní rýmy, takže třeba nosem můžu dýchat a přesto chrápu. Jsem ráda, že nejsem jediná
.. Jen mám tu smůlu, že manžela všechno vzbudí a já spím jak dřevo, takže prý když nereaguju na mlaskání apod., tak se mnou vždycky zatřese a já se leknu ![]()
@Maculinka píše:
@Aishenka To je kámen úrazu. Jedno ráno byl na mě přítel naštvaný a já nechápala proč. Jenže pak jsem se dozvěděla, že jsem křičela jméno svého bývalého ze spaní. Ale matně si pamatuji, že v tom snu se topil, tak jsem vlastně chtěla udělat dobrý skutek a zachránit ho. Jenomže to nebylo pochopeno
A divíš se? ![]()
Chrape manzel, a je to hrozny. Vůbec nechapu, ze to toho dotycnyho samotného nevzbudi, takovej rev
. Uz se vůbec nezinyruju, a při probuzeni (mem - někdy i několikrát za noc) proste machnu rukou doleva - kam se trefim, tam se trefim
, na chvilku to pomuze, nejak se prevali, ale nekdy to pokracuje. Vetsinou když byl vecer na pivu - to je téměř jistota.
Pekne me to s..e ![]()
Obcas když mam třeba rymu a kasel, tak si lehnu v obyvaku, protože vim, ze budu v noci kaslat, frkat, strikat do nosu apod., tak abych nerusila a nerozsevala bacily (v loznici s nama spi i dite) - a to kolikrat znamena, ze se musim třeba 3× za noc zvednout ze sedacky a dojit do loznice ho tam zpacifikovat, aby tim chrapanim nevzbudil malyho. Ten se jednou vzbudil a do tmy pronesl „tato co to delas?“ ![]()
Lidi nechrapejte, pro okoli je to hruza ![]()
@Maculinka já chrápu taky a rýmu nemám, a prý skřípu zubama
ale důkazy nemám
@Silwinka87 Hm, nemáš náhodou mojeho chlapa? Já prý taky strašně nahlas funím, že ho to budí
![]()
@nakukovatelka Já muže odnaučila chrápat tím že jsem mu ucpávala nos
Asi se chudák teď bojí chrápat ale už fakt nechrápe…pokud nejde na pivko ![]()
@wladka73 píše:
@nakukovatelka Já muže odnaučila chrápat tím že jsem mu ucpávala nosAsi se chudák teď bojí chrápat ale už fakt nechrápe…pokud nejde na pivko
Myslis jako poradne ho vystresovat, aby spal jen na pul oka (cekajic, odkud co prilitne a co mu udelam) a sam si to ohlidal? ![]()
Jo občas chrápu, většinou když sem hodně unavená, ale manžel si nestěžuje chrápe taky ![]()
@wladka73 @Silwinka87 Divím, divím… chci udělat ve snu dobrý skutek, zachránit život člověka a hned je to špatně. ![]()