Chrápete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
20.9.13 11:49

@Silwinka87 nahlas dýchám :lol: :lol: :lol: konec toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.9.13 11:50
@Ve-ru píše:
Přítel mi to taky tvrdil :nevim: Nikdy jsem nechrápala, do té doby, než nahrál na mobil důkazní materiál :lol: Takže chrápu, ale asi jenom v poloze na zádech, nebo když mám rýmu :think:

Já když jsem nachlazená, protože mám velkou nosní mandli..

• Citovat
  • Upravit
3165
20.9.13 11:51
@Sibyla0 píše:
Dokonce i prdím a krkám. Ráda :lol:

A kdo nerad? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
20.9.13 11:51
@Maculinka píše:
@Silwinka87 nahlas dýchám :lol: :lol: :lol: konec toto :mrgreen:

však jo..Ale že on chrápe, až to slyší sousedi dvě patra nahoru od nás, to je v pohodě.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
20.9.13 11:52
@Maculinka píše:
@Aishenka To je kámen úrazu. Jedno ráno byl na mě přítel naštvaný a já nechápala proč. Jenže pak jsem se dozvěděla, že jsem křičela jméno svého bývalého ze spaní. Ale matně si pamatuji, že v tom snu se topil, tak jsem vlastně chtěla udělat dobrý skutek a zachránit ho. Jenomže to nebylo pochopeno :think:

Se divíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
833
20.9.13 12:02

Tak já taky prý chrápu, ale jen když mám rýmu a já trpívám na takové ty zadní rýmy, takže třeba nosem můžu dýchat a přesto chrápu. Jsem ráda, že nejsem jediná :).. Jen mám tu smůlu, že manžela všechno vzbudí a já spím jak dřevo, takže prý když nereaguju na mlaskání apod., tak se mnou vždycky zatřese a já se leknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 12:02
@Maculinka píše:
@Aishenka To je kámen úrazu. Jedno ráno byl na mě přítel naštvaný a já nechápala proč. Jenže pak jsem se dozvěděla, že jsem křičela jméno svého bývalého ze spaní. Ale matně si pamatuji, že v tom snu se topil, tak jsem vlastně chtěla udělat dobrý skutek a zachránit ho. Jenomže to nebylo pochopeno :think:

A divíš se? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.9.13 12:04

Chrape manzel, a je to hrozny. Vůbec nechapu, ze to toho dotycnyho samotného nevzbudi, takovej rev :zed:. Uz se vůbec nezinyruju, a při probuzeni (mem - někdy i několikrát za noc) proste machnu rukou doleva - kam se trefim, tam se trefim :mrgreen:, na chvilku to pomuze, nejak se prevali, ale nekdy to pokracuje. Vetsinou když byl vecer na pivu - to je téměř jistota.
Pekne me to s..e :)

Obcas když mam třeba rymu a kasel, tak si lehnu v obyvaku, protože vim, ze budu v noci kaslat, frkat, strikat do nosu apod., tak abych nerusila a nerozsevala bacily (v loznici s nama spi i dite) - a to kolikrat znamena, ze se musim třeba 3× za noc zvednout ze sedacky a dojit do loznice ho tam zpacifikovat, aby tim chrapanim nevzbudil malyho. Ten se jednou vzbudil a do tmy pronesl „tato co to delas?“ :lol:

Lidi nechrapejte, pro okoli je to hruza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
20.9.13 12:04

@Maculinka já chrápu taky a rýmu nemám, a prý skřípu zubama :nevim: ale důkazy nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.9.13 12:13

@Silwinka87 Hm, nemáš náhodou mojeho chlapa? Já prý taky strašně nahlas funím, že ho to budí 8o :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 12:13

@nakukovatelka Já muže odnaučila chrápat tím že jsem mu ucpávala nos :oops: Asi se chudák teď bojí chrápat ale už fakt nechrápe…pokud nejde na pivko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
20.9.13 12:18
@wladka73 píše:
@nakukovatelka Já muže odnaučila chrápat tím že jsem mu ucpávala nos :oops: Asi se chudák teď bojí chrápat ale už fakt nechrápe…pokud nejde na pivko :mrgreen:

Myslis jako poradne ho vystresovat, aby spal jen na pul oka (cekajic, odkud co prilitne a co mu udelam) a sam si to ohlidal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
20.9.13 12:19

@nakukovatelka :mrgreen: Já vím, je to hnusný ale pomohlo to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
20.9.13 12:21

Jo občas chrápu, většinou když sem hodně unavená, ale manžel si nestěžuje chrápe taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
20.9.13 12:22

@wladka73 @Silwinka87 Divím, divím… chci udělat ve snu dobrý skutek, zachránit život člověka a hned je to špatně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí