Chrapot u 6,5 měsičního mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7887
4.5.10 18:06

Chrapot u 6,5 měsičního mimča

Ahoj holky, můžete mi prosim poradit, naš 6,5 měsíční brouček ma takovy skřehotavý hlas až chrapot, nema ani teplotu, ani rýmu prostě jen ten hlas je divny. Mám konzultovat s mudrou nebo to muže odeznít samo? Uz jste to zažily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
4.5.10 20:15

A nedělá to schválně? Mě občas kluk zkouší co hlas dokáže a taky skřehotá.

Příspěvek upraven 04.05.10 v 20:52

• Citovat
  • Upravit
7887
4.5.10 20:18

to ja nevim, ale skrehota obcas, neni to porad uvidime. pockam do rana, jestli se to nezlepsi tak vyrazim k doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.5.10 20:53

Jestli to dělá občas, tak to je schválně. Mě to taky dělá. A nešlo by doktorce jen zavolat?

• Citovat
  • Upravit
7887
4.5.10 20:54

muzu doktorce zavolat, neni problem uvidim rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.5.10 21:37
janik73 píše:
muzu doktorce zavolat, neni problem uvidim rano

Mě přijde blbost se hned hnád k doktorce. Ty s tím ztratíš minimálně půlden, mudra z tebe taky bude nadšená, protože dítě samozřejmě zrovna na truc zkřehotat nebude… :wink:

• Citovat
  • Upravit
7887
4.5.10 21:45

to mas pravdu, rano ji cinknu pokud skrehotat neprestane, uvidim jak to bude pokracovat. jinak jsem dala na tve rady. Misto inhalatoru jsem dala mokre pleny na telesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.15 20:03

Ahoj holky, nas maly (8 mesicu) dostal pred 2 tydny rymu… teklo mu z nosu, pak to preslo v zadni rymu, odsavali jsme, mam pocit, ze tam nekde v zadu v nosiku mu obcas nakej nudloun lita.. od te doby ale stale chrapti - resp. pokazde po ranu, a pokazde kdyz prijdeme z venku, jinak je zivy az az, teplotu, nema, pri ryme zvracel, a je spise kojeni, prikrmy odmita… chtela jsem se zeptat, zda nema nekdo zkusenost s tim chrapotem, cim to muze byt? U dr. byl pred tydnem kvuli zvraceni a zdal se ji ok, o chrapotu jsem se ji nezminila.. ale nejak me ten jeho chraplak desi :/ (ven ho oblikam hodne teple, myslim ze nema sanci prochladnout :( )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.15 11:40

Zkousim to ozivit, jestli nahodou nekdo neporadi :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení