Průjem a kojenecké mléko

848
2.5.10 18:32

Průjem a kojenecké mléko

Ahoj,
prosím o radu. Dcera má už druhý den průjem, ale není to průjem, že by pořád kakala. Kaká tak jednou za den a to pořádně a je to dost řidké. Chtěla bych se zeptat, když má průjem, jestli ji můžu dávat kojenecké mléko. Dávám ji mléko od Hami. Jinak teď papá jen sucho stravu, jako jsou rolíky, piškoty apod. Bohužel banán ani rýži do ni nedostanu :nevim:
Děkuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22005
2.5.10 19:35

Já bych mléko ani mléčné výrobky pár dnů nedávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.5.10 20:03

Udělej odvar z rýže a do toho mláko. To nám pomohlo vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.5.10 20:12

děkuji moc za rady. Vyzkouším to:-)
Pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
casinkaa
3.11.10 12:17

Ahoj,
měla jsme stejný problém,ale trvalo to víc jak týden.Doktorka nám nasadila tvrdou dietu nic jen černý čaj ocukrovaný glukopurem,sušenky a jen jablečnou nebo banánovou přesnídávku.Rozhodně mi řekla,že nemám dávat banán,ale jen ty přesnídávky.Druhý den vývar z prsních řísku a mrkví trochu osolit a do toho rýži.Třetí den jen šlehanou kaši.A postupně přidávat.
Normální mléko „Hami“nesmí,ale jsou 2 druhy které može AL 110 nebo NUTRILON Low Lactose.Jsou to mléka dietní a zeženou se jen v lékarně.
My používli taky to mláko od HAMI a ted jsem zjistila když jsem se k němu vrátila že nám ten průjem stále vrací tak jsem zůstala na tom dietním a nemáme žádné problémi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA