Spálená pokožka od sluníčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14335
2.5.10 14:01

Spálená pokožka od sluníčka

Ahojte holky, čím mažete děti teď na jaro, léto?? Malý má rok a půl, už teď se mi docela hodně opaluje - já taky, takže to má po mně a to neni léto. Jedeme na dovolenou do Řecka, tak bych potřebovala poradit nějaký dobrý krém na opalování, protože jsme byli chvíli na sluníčku a docela se mi opálil i když bylo kolem 20 stupnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
104
2.5.10 14:54

Ahoj skus mrknout na tento odkaz.
http://nej-slevy.cz/…-kojence-spf-
Eucerin stojí kolem 400,– ale je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.5.10 15:09

Já myslím, že jestli se bude dobře opalovat, tak se bude prostě opalovat :mrgreen: Důležité je, aby se nespálil. Samík už má též ručky trošku opálené a to ho ani nějak nesluním a ještě by ti moje mamka řekla, že chodíme málo ven :lol: :lol: :lol:

Co se týče krému, tak si myslím, že ti dobře poradí i v lékárně. Hlavně ať se to dobře roztírá, já jsem koupila nějaký krém a nejde to vůbec namazat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
2.5.10 19:11

my mažeme krémem Babylove z DM má faktor 50 a je takový sympaticky malinký (15ml) a nebyl ani tak drahý, takže jich mám několik různě po taškách, abych ho měla vždycky venku po ruce, v testech prý dopadl krém velmi dobře, ale to mám zprostředkovaně od kamaráda z německých testů, takže nemůžu zaručit, malej už taky pěkně hnědne, tak to asi bude mít po tatínkovi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1010
6.9.19 13:29

Dobrý den, když jsme u toho opalování, náš taťka miluje být na zahradě a miluje být u toho polonahý. Akorát častokrát přijde rudý jak rajče. Po nějakém čase si nechá říct, aby se aspoň namazal, ale řekla bych, že by to chtělo i nějakou výživu zevnitř. Slyšela jsem o Lykopenu, ale nemáte někdo nějakou jinou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA