Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte holky, čím mažete děti teď na jaro, léto?? Malý má rok a půl, už teď se mi docela hodně opaluje - já taky, takže to má po mně a to neni léto. Jedeme na dovolenou do Řecka, tak bych potřebovala poradit nějaký dobrý krém na opalování, protože jsme byli chvíli na sluníčku a docela se mi opálil i když bylo kolem 20 stupnů.
Ahoj skus mrknout na tento odkaz.
http://nej-slevy.cz/…-kojence-spf-
Eucerin stojí kolem 400,– ale je fajn.
Já myslím, že jestli se bude dobře opalovat, tak se bude prostě opalovat
Důležité je, aby se nespálil. Samík už má též ručky trošku opálené a to ho ani nějak nesluním a ještě by ti moje mamka řekla, že chodíme málo ven
![]()
Co se týče krému, tak si myslím, že ti dobře poradí i v lékárně. Hlavně ať se to dobře roztírá, já jsem koupila nějaký krém a nejde to vůbec namazat
![]()
my mažeme krémem Babylove z DM má faktor 50 a je takový sympaticky malinký (15ml) a nebyl ani tak drahý, takže jich mám několik různě po taškách, abych ho měla vždycky venku po ruce, v testech prý dopadl krém velmi dobře, ale to mám zprostředkovaně od kamaráda z německých testů, takže nemůžu zaručit, malej už taky pěkně hnědne, tak to asi bude mít po tatínkovi ![]()
Dobrý den, když jsme u toho opalování, náš taťka miluje být na zahradě a miluje být u toho polonahý. Akorát častokrát přijde rudý jak rajče. Po nějakém čase si nechá říct, aby se aspoň namazal, ale řekla bych, že by to chtělo i nějakou výživu zevnitř. Slyšela jsem o Lykopenu, ale nemáte někdo nějakou jinou zkušenost?