Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chtela bych vas poprosit o radu. Shanim infra teplomer, bez dotyku. Mate nektera zkusenost?? Jiz jsem se divala a jejich velke mnozstvi v ruznych cenovych relacich.
Budu rada za kazdy tip.
Diky
BohunkaP píše:
My máme Thermofocus - naprosto úžasný!!!
na ten jsem presne koukala, diky ![]()
my mame Geratherm duotemp a meri v uchu a s pouzitim jineho nastavce i na cele a treba i teplotu napoju a pokrmu, mohu jen doporucit ![]()
heleena píše:
my mame Geratherm duotemp a meri v uchu a s pouzitim jineho nastavce i na cele a treba i teplotu napoju a pokrmu, mohu jen doporucit
tady je zajimavejsi cena, ale neni infra nebo ano? nejak to nemuzu najit, ale prijde mi, ze je dotykovy.. no ale neni to hlavni kriterium ![]()
Dekuju
ka1985 píše:
Ahoj holky,
a co tenhle?
http://aukro.cz/…_2_roky.html
taky nevypada spatne, ale budu si muset overit znacku
ja radsi investuju nez neco ala Cina ![]()
My máme taky Thermofocus a výbornej, doporučuju. Jen mě trochu mrzí,že nemá podsvícený displej, v noci by se mi to šiklo
Jojo, ten nepodsvícený displej je otrava, ale jinak je výbornej.
BohunkaP píše:
Jojo, ten nepodsvícený displej je otrava, ale jinak je výbornej.
Nevadi, to uz by bylo moc naroku
staci presnost a rychlost.. a hlavne ta pohoda pri mereni i spiciho ditete.. me vzdycky vydesi manzel, kdyz jde malou v noci zkontrolovat a prijde s tim, ze „hori“ a ja ji pak budim a cpu teplomer, abych zjistila, ze ma 36,2 ![]()
Vcera jsem objednala Thermofocus 01500, tak snad se nam osvedci.
Diky vsem za rady ![]()
Ahojky,
Danielo,prosim,kde jsi objednala ten Termofocus?Taky si na nej brousim zuby.Diky.
Any
Any píše:
Ahojky,
Danielo,prosim,kde jsi objednala ten Termofocus?Taky si na nej brousim zuby.Diky.Any
Ahojky,
kupovala jsem zde, dosel do 2.dne