Chrčení u miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
18.7.12 19:10

Jj taky nám chrčel docela dost dlouho, dokud se nezačal víc sám hýbat, pak nějak okolo toho 6-7 měsíce to přestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
27.2.14 19:43

pořád to chrčení

Ahojte oživuji diskuzi.Muj malí ma 3 měsice a od narození chrčí. Dnes nás lekařka poslala na orl ale pan doktor neměl dostatečne vybavení tak nas poslal do opavy na orl a budou tam maleho uspavat. Chtěla bych vědět zda jse na tom některa byla a jestly je to opravdu tak nutne malemu jinak vubec nic neni jen prostě chrčí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
27.2.14 21:30

@Tynkabinka Hmm, to je divný. Náš malej chrčel teda fest, chodili jsme na ORL do Brna, závěr byl Laryngiální stridor, nikdy ho neuspávali. Vždycky se mu podívali do krku na epiglotis, příp. myslím 2× zavedly kamerku přes nos. Nebylo to nic hrozného, snášel to dobře. Trvalo to do jeho cca 14 měsíců, pak jak když utne a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.2.14 21:35

Tak se přidávám, malá 4 měsíce, chrčíme o sto šest. Děs. někdy, když ji nesu, to chrčení cítím i na ruku na zádíčkách. Dr. tvrdí - poslechově čistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
27.2.14 21:44

@zoe546 Chápu, my měli fakt to samé. Chrčel šíleně, lidi se mě ptali, co mu je. byla jsem z toho nešťastná, muselo to prostě samo přejít :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
27.2.14 22:46
@Klarinetka1 píše:
@zoe546 Chápu, my měli fakt to samé. Chrčel šíleně, lidi se mě ptali, co mu je. byla jsem z toho nešťastná, muselo to prostě samo přejít :nevim:.

stejně je to zvláštní, jak to lidské tělo funguje. Z takových dvou nic :lol:
(spermie a vajíčko) vznikne malý človíček, vyvine se a pak ho vyplknem. To je fakt zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.2.14 07:57

No co ja tak sleduji tak tech miminek chrčí celkem hodně právě ze myslim ze mu budou delat to vyšetření s tou kamerkou(nevim jak se to jmenuje)a tak si řikam jestli to není zbytečné ho trápit když je tak malí. Poslechově řikala lékařka že je taky čisty. A ted spi a nechrčí tak ja nevim zda tam jit nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.3.14 11:51

Zdravim, malemu budou ted 2 mesice a taky chrci. Vydesilo me to a ptala jsem se na to dr a ta mi rekla ze je to normalni ze je zahleneny. My dospely si pry odkaseme, ale oni to neumi :-). My jsme na UM tak mi rikala ze mu mam dat vic pit caje :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.3.14 12:39

Ahoj no my jsme prave raději byly na to vyšetření v opavě a malí ma zanět nosní mandle. Takze stale odsavat davaly jsme 4dny nurofen a vincentku taky furt strikat no a kdyz se mu to nezlepší tak mu nasadí atb.My jsme tu rymu chrcení mely snad od narození a davaly jsme nasivin ale ten je pekne na houby ta vincentka je stokrat lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.22 08:23

Ahojte holky, přidávám se k diskuzi, možná se budu opakovat ale náš malý (2.měsíce) taky chraptí, hlavně nad ranem začne… plus do toho trosku zakasle a jakoby ho to davilo ale rýmu nema :think: … jako semtam si pčikne a to je tak vše, jinak chrapti když ho nakrmim a semtam má sliny u pusinky.. tak já doufám ze to je v pohodě… teplotu taky nemá a jinak je v pohodě, nema to každý den. Možná to moc hrotim ale je to první dítě a tak je vše pro mě nové ale zároveň se to snažím brát selskym rozumem. Jak bych mu v tomto případě mohla nejlépe pomoct..? Stačilo by to polohovani a odsavani případně? Moc děkuji všem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.10.22 17:51

Tak se taky přidávám. Malá 2.5 měsíce a chrochtá mi od narození, je trochu zahleněná a někdy se nám trochu hlenu objeví v plence se stolicí. Taky jsem to hodně řešila, hlavně ten hlen ve stolici. Je vyšetřená na všechno možný a vše je v pořádku, i ji vyšetřili na alergii na kravskou bílkovinu a nic nenašli ☺️️
Takže máme taky chrochtající mimčo, měla 2× kapky na rýmu a nijak nezabraly, takže jsem to přestala řešit a smirila se s tím, že mi občas zachrochtá ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.24 10:51

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Malej taky chrčí, ale nevidím žádné snople v nosu. Plus sem tam zakašle a kýchne. Jinak teplotu nemá, není podrážděný a i pěkně papá. Máte s tím taky někdo zkušenost? Jsou mu 2,5 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí