Chripka a Tehotenstvi ???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
16.5.03 20:45

Co se tyka leku v tehotenstvi neni pravda, ze se muze brat jen paralen. Ja mela do 18 tydne teh. troje antibiotika na ruzne zanety dutin, prudusek a tak. K tomu jsem absolvovala jeste od 13. tydne chripku /prestoze jsem ockovana/ a zatim vypada miminko zdrave - podle ultrazvuku i krevnich testu.

Navic je to treti tehotenstvi, v kterem beru nejake leky. U prvni holcicky jsem brala dokonce chemoterapeutika a take jsme netusili, ze budeme mit miminko. A je uplne v poradku a zdrava.

Takze i vam preji zdrave a krasne miminko.

Abies alba

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.9.03 17:59

Dobrý den,mám dotaz.

Jaký vliv mají virové onemocnění-jako rýma,chřipka a zánět horních cest dýchacích na vývoj plodu v 1.trimestru?Je nebezpečná především vysoká teplota nebo může narušit plod i virus jako takový.Pokud ano tak jak?Prosím pokuste se mi odpovědět,děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.12.04 21:04

Ahoj, ja jsem v 8 tydnu tehotenstvi s hroznou chripkou a teplotou 39. Muj Gynekolog mi doporucil antibiotika to aby se k memu miminku nedostal ten virus chripky. Pry je to hodne nebezpecne a mohla bych i potratit. Ja se ale bala, ze spis ty antibiotika tomu malemu uskodi. Pry se ale mylim.Jsem zmatena, ale nez neco riskovat, tak sem si je vzala. Takze drzte mi palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.12.04 21:47

Ahoj,
antibiotika v kazdom pripade uzivaj podla rady lekara! Moja krstna prekonala neliecenu chripku a ma retardovane dieta!! Chripka je pre plod velmi, velmi nebezpecna! Prve co urobil moj lekar, ked som mu oznamila, ze sa ideme snazit o mimi, tak ma zaockoval proti chripke..
Takze uzivaj lieky a davaj si na seba pozor. Drzim ti palce, nech je dietatko v poriadku!
 Karin

• Citovat
  • Upravit
3374
25.2.12 18:43

ahoj nevíte jestli je to normální… mám nějakou chřipku a brala jsem paralen a na kašel stodal, už je mi sice líp ale pořád mám 37,2- 37,3 teplotu a nemůžu se toho zbavit a bojím se o miminko jsem ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí