test z krve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
2.12.02 10:57

test z krve

Ahoj,potřebuju poradit.Kdy je nejpřesnější test z krve.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
173
2.12.02 12:10

test z krve

Myslím, že těhotenství se dá zjistit už tak cca 7 dní od oplodnění, ne-li ještě o něco dříve. TT ukazují výsledek prý už 1 den po vynechání MS. Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka
2.12.02 20:36

test z krve

Lékaři nědělají test z krve dříve než v době, kdy měla nastat menstruace - tedy ve 4. týdnu těhotenství - tento postup je běžný třeba u pacientek, které podstoupily umělé oplodnění a kde je vhdoné znát výsledky co nejdříve. Jinak se dnes testy z krve téměř nedělají - gynekolog většinou počká až si žena udělaá test z moči sama a těhotenství potvrzuje až ultrazvukem - nejčastěji po 8.týdnu těhotenství

šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.12.02 20:01

test z krve

Ahoj holky, odber hCG z krve je velice presny cca asi uz tyden po poceti, protoze uz v te dobe je hladina hCG prukazna. Plod ho zacne produkovat vpodstate ihned - no a z krve se da detekovat mensi mnozstvi a mnohem presneji nez z moce. Takze vpodstate vzdycky, kdyz je vyssi nez norma - nekde do 10, nekde do 50, melo by to znamenat tehotenstvi. A ze vyssi bude, to si piste, zdovjnasobuje se cca 1× za 2 až 3 dny - postupne az na desitky tisic. Mejte se.

• Citovat
  • Upravit
369
9.4.03 16:55

test z krve

Ahoj holky tak já nevím co si myslet. Mám pozitivní TT z moče, ale z krve negativní. Nevíte jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.3.13 13:19

Pusinka-ahojky tak jak ti to dopadlo? jsi či nejsi? já jen že to mám tet stejně anevím co dál. test z krve neg ale těh, test pozitivní??poradíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí