Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Veroniko,
testy v počátku těhotenství často vykazují falešně negativní výsledek, který je dán tím, že v počátku těhotenství je hladina hormonu příliš nízká.
Je lepší počkat na 14-ti denní vynechání menstruace a pak si test udělat (nejlépe s ranní močí). Cena testu a jeho citlivost by v této době neměla hrát roli.
Pokud i přes vynechání menstruace je pak test negativní je dobré počkat ještě několik dní a test zopakovat.
Pak je dobré kontaktovat lékaře - v případě pozitivního testu se objednat do těhotenské poradny, v případě negativního testu je nutné podat injekci na vyvolání menstruace.
šárka
Díky Šárko.A nemůže mi nabourat organizmus i ten čaj,co sem pila .Nějaký bylinný,na úpravu hladiny hormonů,jestli jsem si nevzala třeba víc,než jsem měla a nemohly být třeba i tím falešné výsledky
Je normální že utěhotenského testu se nejdříve úkažou 2 čarky a po 1 minutě 1silná čarka a u té druhé čarky jen duch ? ![]()
Ahojte nevím jestli tu ještě někdo je sem tu nova a potrebovala bych poradit mám mít za 3 dny MS ale mám ji vyšel jak před dvau ma dny jsem si dělala test kde mi vyšel duch a druhy den jsem dělala znovu a proužek je silnější myslite ze mužů byt tehotna
@mamule42 píše:
Test je pozitivní,tak asi ano
A může odejit i s menstruaci nebo už ne
@mamule42 píše:
chtěla jsem napsat jestli máš menstruaci nebo ne
Ne ještě ne mám ji dostat za 4 dny
rásný den, chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko. Dělala jsem si test 14PO vyšel mi duch viz. Foto, mam jeden den zpoždění ale břicho a prsa boli jako bych to měla dostat. Myslíte že bych mohla byt těhotná? Moc děkuji za případné rady.
Krásný den, chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko. Dělala jsem si test 14PO vyšel mi duch viz. Foto, mam jeden den zpoždění ale břicho a prsa boli jako bych to měla dostat. Myslíte že bych mohla byt těhotná? Moc děkuji za případné rady.
@Anonymní píše:
rásný den, chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko. Dělala jsem si test 14PO vyšel mi duch viz. Foto, mam jeden den zpoždění ale břicho a prsa boli jako bych to měla dostat. Myslíte že bych mohla byt těhotná? Moc děkuji za případné rady.
Pokud ti vyšel na testu duch tak bys asi těhotná být mohla ne?? Nebo, co myslíš ?? Od toho je to těhotenký test, aby ukázal těhotenství. Zkus udělat pozítří ráno a uvidíš.
@Anonymní píše:
Krásný den, chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko. Dělala jsem si test 14PO vyšel mi duch viz. Foto, mam jeden den zpoždění ale břicho a prsa boli jako bych to měla dostat. Myslíte že bych mohla byt těhotná? Moc děkuji za případné rady.
no jasne,ze muzes byt tehotna,ale taky to muze odejit s MS ![]()
Ahoj, před týdnem jsem užila Postinor. Dneska jsem dostala menstruaci, kterou jsem měla dostat až za týden. Znamená to, že nejsem těhotná? Kdy si můžu udělat test. Díky za odpovědi ![]()
Ahoj.Chci se zeptat.myslím,že jsem těhotná,ikdyž jsem to 3 dny měla.Poslední den jsem si udělala test a byl negativní.Mohl mi test dát falešný výsledek.nebyl nijak drahý,ale obyčejný ještě v době,když mi to doznívalo.Taky se chci zeptat,zda některá nemáte zkušenost s teploměrem na plodné a neplodné dny.Když podle baz.teploty lze určit těhotenství,zda ho určí i ten mikroskop