Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky.Hlavně si nenech překročit teplotu nad 38.Horečka MIMI ŠKODÍ.
Držím palečky at je mimi v pořádku.Já myslím že by to mohlo být v pořádku.
Neměla jsem přímo chřipku, ale v 7. a následně v 11.týdnu jsem prodělala virózy. Teplotu jsem srážela Paralenem a ležela. A mrkni na metřík
. Budu ti držet palce, snad jsem tě alespoň trošku uklidnila.
Tak to já tě asi uklidnim
Ve čtrnáctém týdnu jsem měla operaci žlučníku na kterou jsem šla po následném akutním zínětu slinivky, Zvracení a křeče byly denně a i 16 hodin až jsem padala vysílením. Toto jsem měla asi od 4 týdnu. Na tu operaci jsem musela čekat takže 2 měsíce utrpení. Riziko potrato je 80% . Dnes mám čerta kterému je rok všechno dobře dopadlo kluk se držel jak klíště. Strašili mě že ho nedonosim a nakonec jsem přenášela a měl 4500g. Myslím že chřipka je proti tomu sranda tak se neboj. Bude to dobrý . Musíš být v klidu jinak si ten potrat přivoláš. Prostě na to nemysli. Jde to vím to a to jsem prý málem umřela a přesto jsem se snažila na to nemyslet.
Ahoj, teplotu nenech překročit 38°C, sraž ji buď zábaly nebo paralenem (paracetamol není teratogenní!!!). Mělo by to dopadnou dobře, buď ráda, že tě doktorka vzala na zítra, je raději opatrná, lepší než aby máchla rukou. Držím palce.
Nic jinýho než paralen neber a jestli máš čípky tak ještě lepší líp zabíraj a nezatěžujou žaludek.
na začátku druhého těhotenství jsem taky chytla chřipku,ještě než jsem zjistila že jsem těhu tak jsem brala antibiotika, pak jsem je musela okamžitě přestát brát - dnes mám z tohoto těhotenství 2,5 letou dceru a je úplně v pořádku!
tak jsem dnes byla u dr. a všechno je zatím v pořádku už i vím který jsem přesně týden 9+5.a srdíčko už šlo taky krásně slyšet tak jsem se zase na chvíli uklidnila a vy jste mě taky uklidnili tak děkuji. ![]()
potřebuji uklidnit od někoho kdo měl v 8tt chřipku s horečkama silným kašlem zvracením a bolestmi břicha při kašli komu to dobře dopadlo už mám 3 těhu a mám s prvního mám 3 leteho klučinu kteremu to všechno začalo a tet jsem to chtla já. v září jsem v 10tt potratila přestalo bit srdíčko. mám hrozný strach že by to mohlo zase skončit potratem od rána nemyslím na nic jiného ke gyn jsem měla jit v patek ale paní doktorka mi řekla at jdu co nejdříve tak mě přeobědnali na zítra mám šílený strach co mi řekne.