Průběh chřipky u kojence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.1.20 09:55

Chřipka u kojence

Dobrý den, mate prosím někdo zkušenost s chřipkou u ani ne ročního (10mesicniho) dítěte? Jak to probíhalo? Jak dlouho trvala? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.1.20 10:00
@Anonymní píše:
Dobrý den, mate prosím někdo zkušenost s chřipkou u ani ne ročního (10mesicniho) dítěte? Jak to probíhalo? Jak dlouho trvala? Děkuji

Skutečně je to chřipka nebo jen nachlazení? Kojíš?
A co je na dotazu tak citlivého, že musí jít o anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25003
14.1.20 10:08

Přesně, pokud kojíš, tak jen houšť. U mých dětí se vždy při kojení výrazně zrychlilo uzdravení. Neb protilátky z mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 11:05

Chřipka prave byla testy nakonec vyvrácena. I když ne na 100%, protože testy byly dělané brzy. Ale měla i 40 horečky. Začala kaslat, lehká rýma, nicméně stále jsou divné ty vysoké horečky. Totální vyčerpání, ale ne a ne zabrat. Bude to pravděpodobně jiný vir nez chřipka. Kojim a teď jsem teda samozřejmě přidala o sto šest @unuděná myslím, ze zdravotní stav je každého věc, proto jsou zdravotní záznamy neveřejné. Asi to každý vnímá jinak, ale pokud jde o me děti, jsem na internetu velice opatrná. Jednou se tu budou pohybovat i oni a nemusí jim byt příjemné, ze jsem veřejné diskutovala každou jejich vyrazku a rýmu. Děkuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.20 11:59

I tak bych poprosila o zkušenosti s trvanim a průběhem viroz. Jak dlouho to muže trvat. Moc děkuji. Snad nikoho neurazi anonym, klidně také odpovidejte anonymně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53190
14.1.20 12:04
@Anonymní píše:
I tak bych poprosila o zkušenosti s trvanim a průběhem viroz. Jak dlouho to muže trvat. Moc děkuji. Snad nikoho neurazi anonym, klidně také odpovidejte anonymně :mavam:

A dělali vám crp? Jestli horečka nelze srazit, tak bych hledala problém jinde, než v chřipce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.20 13:14

@unuděná Mate pravdu, ta chřipka to asi opravdu nebude. Crp dělali a vše v pořádku. Poslechem také vše dobře. Na doporučení MUDr (!!) jsem teď naposled dala větší dávku nurofenu nez je na krabičce a od te doby se teplota dobře sráží. Mala je ale hodně unavená, občas zakasle, ale spis výjimečně a občas má jakoby zaschlou nudli zelenou, ale nic ji neteče.

• Citovat
  • Upravit
53190
14.1.20 13:34
@Anonymní píše:
@unuděná Mate pravdu, ta chřipka to asi opravdu nebude. Crp dělali a vše v pořádku. Poslechem také vše dobře. Na doporučení MUDr (!!) jsem teď naposled dala větší dávku nurofenu nez je na krabičce a od te doby se teplota dobře sráží. Mala je ale hodně unavená, občas zakasle, ale spis výjimečně a občas má jakoby zaschlou nudli zelenou, ale nic ji neteče.

O nurofenu je známo, že je hodně poddávkovaný. Zkusila bych spíš kombinovat s Paralenem (Panadolem)-to se může s odstupem 4 hodin od Nurofenu. Únava je normální, děti tak bojují s horečkami nejlépe- když spinkají. Tak jí nech, jak je libo. A pozor na příjem tekutin - koj častěji, klidně do ní cpi vodu nebo čajík pokud si vezme. Ať není kvůli horečce dehydrovaná. Malé děti se většinou rychle oklepou, ať je brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí