Chronická angína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
28.6.13 22:16

@mismurka tak tak :lol: jinak dcera ma taky porad nakyho bacila v krku, ta ma od narozeni antibiotika…Ale ona ma oslabenou imunitu diky zavaznejsimu onemocneni :zed: :,(

Drzim palce, at to dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
28.6.13 22:27

@kkaattkkaa díky moc :kytka: jsi hodná, chci tomu strašně moc věřit, že to vytrhnutí pomůže a budu moct konečně řádně fungovat, páč mám s bolestí v krkku spojené i silné bolesti hlavy a to fakt už někdy nedávám a nejradši bych hlavu usekla :mrgreen:

A malá to má taky přímo na mandlích, doktoři vám nenavrhovali odstranění mandlí?
To kdysi se to dělalo celkem běžně, nyní prý už ne. Mně to tedy krčař doporučoval už před 4mi lety, ale já hlava tvrdohlavá šla do boje, abych si je zachovala a stejně ten boj nyní prohraju nebo možná taky vyhraju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.6.13 22:35

@mismurka urcite vyhrajes, verim, ze se ti ulevi :hug:
ona ma venku nosni, o krcnich zatím nic nerikaly..ted resi polypy v nose, dvakrat s nima byla taky na operaci, ale ono to vse patri k jeji zakl. diagnoze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
28.6.13 22:43

@kkaattkkaa tak to je mi líto, tak aspoň držím pěsti i ve vašem boji, třeba si jednou napíšeme, jak jsme to zvládaly :hug:
S dětmi je to dvojnásob horší, tolik o ně máme strach, jsou tak bezmocné, když jsou nemocné a kolikrát už nevíš, jak pomoci a pláčeš ze zoufalství s nimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.6.13 22:47

@mismurka presne..Tak urcite pisni, az budes mit po, jak se dari. Napis i prubezne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
28.6.13 22:54

@kkaattkkaa tak jo, držte se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
28.6.13 22:56

@mismurka napodobne ;)
musim, malej se nako vrti :zed: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lls
29.6.13 05:54

Asi to sem úplně nepatří, neb asi nejde o angínu, ale já mám už od loňského srpna, kdy jsem chytla celkem normální virózu, která mi pak klesla na průdušky (ale to se dělo pokaždé, když jsem byla nemocná) problém s hvízdáním na průduškách a pokašláváním. Mám pocit, že jakoby vykašlávám nějaký hlen, ale když si odplivnu, nic nevidím. Jen výjimečně odkašlu velmi malé množství zeleného hlenu, ale spíš to je prostě neviditelné. Občas mi to hodně sípe a píská po cvičení, ale není žádné pravidlo - jindy cvičim stejně intenzivně a nic nehvízdá.
Dělali mi letos v únoru v souvislosti s prodělaním zánětem průdušek spirometrii a řekli mi, že astma nemám. Akorát nějaké zvýšené hodnoty IgE v krvi, prý si mám zajít na alergologii. Je mi ale divné, že dosud (je mi 28) se u mě žádné alergie neprojevovaly a až po viróze mi stále něco sedí na průduškách. Navíc to nemá moc žádná pravidla, není to vždycky po zátěži, občas dále kašlu večer po ulehnutí a ráno po probuzení, ale ani to není pravidelné. Smrkám ráno a večer, nic extrémního, i když asi smrkám maličko větší množství nechutností, než dřív, ale alergii si tedy představuju jinak.
Zkoušela jsem to přeléčit poctivě Bioparoxem, před spaním si do nosu dávám Vincentku, piju průduškové čaje… Na tom plicním jsem dostala antihistaminikum Aerius na ten kašel při zánětu, že by ho to mělo tlumit, ale už to na mě zjevně nezabírá, pokud bych měla skutečně alergii, tak bych asi pozorovala nějaké změny v intenzitě kašle atd., což nepozoruju. Hvízdalo mi stejně s Aeriusem i bez něj, tak jsem se na něj už vykašlala.
Neví někdo, co by to mohlo být? Nějaká bronchitida? Nebo tam ten zánět nějak zůstal a nechce pryč? Ale co s ním? Není to nijak extrémní, že by mi to extra ztěžovalo život, ale vadí mi, že mi organismus nefunguje, jak má, a to kašlání a hvízdání je občas dost otravné.

• Citovat
  • Upravit
lls
29.6.13 05:55

Heh, tak ten termín „vykašlala na Aerius“ byl v souvislosti s mým přispěvkem opravdu případný :D

• Citovat
  • Upravit
151
4.7.13 09:47

@mismurka Bylo mi 20. První dny po to bolelo dost ale pak se to začínalo zlepšovat. Ale určitě se to dá vydržet neni to zas taková hrůza. Chodívala jsem v nemocnici na zmrzlinu a pomáhala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
4.7.13 11:12

@Aviciii díky, to určo v poho zvládnu, mám vysoký práh bolesti, jen jsem se radši ptala, zatím jsem o tom slyšela spíš samé bolestivé horory :mrgreen: a přeci jen po příchodu z nemocnice, se už musím starat o synka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí