Druhé narození, nebo výročí tragédie?

Anonymní
27.6.13 23:00

Druhé narozeniny? Nebo výročí tragedie

Hoj, chtěla jsem původně napsat deník, ale nevím, jak jej založit anonymně. Chci se jen vypsat.

Nedávno jsem „oslavila“ výročí znásilnění. Byl to ten nejšílenější zážitek, který jsem si uměla představit. A to jsem do té doby neměla lehký život. Proč druhé narozeniny? Málem mne zabil, to mi tvrdili lékaři i kriminalisté. Měla bych tedy slavit. Ale stále mi to nejde. Bylo to tak strašné, děsivé, a dodnes jsem se z toho nevzpamatovala. Chodím k terapeutce, k psychiatričce, ale stejně, nikdy už nic nebude jako dřív. Děs.
Vůbec nevím, proč to sem píšu, netuším, asi doufám, že mi to uleví a doufám, že se nic podobného nikomu nestane.

Ano, málem mne zabil, cizí chlap, mne, ženskou v kalhotech a v saku, nikterak vyzývavou, nikterak krásnou ani opilou. Ženskou, která prostě jenom šla z MHD vyspat se domů. Prý jsem nebyla první. Ale byla jsem první, kdo to nahlásil, respektive, za koho to nahlásili. Po tom, co to bylo ve zprávách, ozvaly se i ty další, alespoň k něčemu to bylo. Ještě ho nechytli. Utekl na východ, odkud pochází.
Bylo to tak strašné, že jsem byla po nemocnicích 2 měsíce.
Vůbec nevím, proč to píšu, ale chtěla jsem se vypsat, mám strašné výčitky, že kdybych se víc bránila, sice bych tu asi nebyla, ale nebyla bych takhle zneuctěná :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13021
27.6.13 23:04

Je mi to moc líto co sis zažila :,( :hug:. Drž se :hug:. Věřím, že čas tu bolest trochu otupí, i když chápu že asi zapomenout se nedá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.13 23:07

Je mi moc líto, co se ti stalo, ale nesouhlasím s tím, že si vyčítáš, že se ti to stalo!!! to není tvá vina!!! neumím si představit, jak ti bylo tehdy, ani jak je ti teď, ale přeji ti, aby ti pomohlo se z toho dostat a jednou si žila šťastný život. máš můj obrovský obdiv, že jsi to náročné období zvládla a dokázala se proti němu postavit :hug: přeji ti jen to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 23:08

Ja mam od toho sveho zazitku 9let, postupne mi data mizi, vim jen ze to bylo zari pred mymi 13.narozeninami :?. bolest pomalu mizi, ac je to porad hoodne citlivy tema.
drz se. :hug:

• Citovat
  • Upravit
2230
27.6.13 23:12

:hug: to je mi moc líto. drzim palce at je alespoň trochu lepe a nic si nevycitej. kdyby ses bránila bůh ví jak by to dopadlo :hug:.preji ti hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230

:hug: to je mi moc líto. drzim palce at je alespoň trochu lepe a nic si nevycitej. kdyby ses bránila bůh ví jak by to dopadlo :hug:.preji ti hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111

I moji kamarádku před dvěma či třemi lety znásilnili. Byla ještě panna, musí to být hrozný :( ale věřím, že na to časem zapomeneš a nebude tě to v životě nijak omezovat :hug:

• Citovat
  • Upravit
7765
27.6.13 23:17

Jseš silná :hug: a máš můj velký obdiv :hug:… Je mi to líto a přeju ti aby se na tebe v životě usmálo štěstíčko :hug: moc moc si to zasloužíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
27.6.13 23:20
@Anonymní píše:
Hoj, chtěla jsem původně napsat deník, ale nevím, jak jej založit anonymně. Chci se jen vypsat.

Nedávno jsem „oslavila“ výročí znásilnění. Byl to ten nejšílenější zážitek, který jsem si uměla představit. A to jsem do té doby neměla lehký život. Proč druhé narozeniny? Málem mne zabil, to mi tvrdili lékaři i kriminalisté. Měla bych tedy slavit. Ale stále mi to nejde. Bylo to tak strašné, děsivé, a dodnes jsem se z toho nevzpamatovala. Chodím k terapeutce, k psychiatričce, ale stejně, nikdy už nic nebude jako dřív. Děs.
Vůbec nevím, proč to sem píšu, netuším, asi doufám, že mi to uleví a doufám, že se nic podobného nikomu nestane.

Ano, málem mne zabil, cizí chlap, mne, ženskou v kalhotech a v saku, nikterak vyzývavou, nikterak krásnou ani opilou. Ženskou, která prostě jenom šla z MHD vyspat se domů. Prý jsem nebyla první. Ale byla jsem první, kdo to nahlásil, respektive, za koho to nahlásili. Po tom, co to bylo ve zprávách, ozvaly se i ty další, alespoň k něčemu to bylo. Ještě ho nechytli. Utekl na východ, odkud pochází.
Bylo to tak strašné, že jsem byla po nemocnicích 2 měsíce.
Vůbec nevím, proč to píšu, ale chtěla jsem se vypsat, mám strašné výčitky, že kdybych se víc bránila, sice bych tu asi nebyla, ale nebyla bych takhle zneuctěná :(
:hug: :hug: :hug: :hug: ahoj, moc me mrzi, co se ti stalo. mam naprosto stejnou zkusenost. me pak taky jeste namlatil. uz je to 16 let a porad to neprebolelo. ale je to uz o poznani lepsi, neubiji me to tak jako driv.
je moc dobre, ze jsi to nahlasila (nebo to za tebe udelali jini), protoze kdyby jsi to neudelala, tak by jsi se citila jeste mnohem, mnohem hur, protoze by v tobe byl jeste ten sileny pocit, ze ty jsi na dne a tvuj zivot je takovy jaky je a on si dal vesele beha a nikdy se mu nic nestane. takhle je aspon sance an to, ze ho snad nekdy dopadnou…
nepotlacuj v sobe jakekoliv pocity, nech jim naprosto volny prubeh, brec, vztekej se, kric… me to pomaha.
a co se tyce tveho dotazu… prc to slavit? na to je tezka odpoved. ti lide, co ti to rikaji, ze jsi se vlastne podruhe narodila to tak vidi. ty si to musis srovnat tak jak to citis ty a chapu, ze slavit znasilneni jako druhe narozeniny je naprosto nemyslitelne.
taky si dej cas. dva roky se zdaji jako dluoha doba, ale prebit v sobe vsechny bolesti nejde jen tak. fyzicke telo se uzdravi, ale duse… ta zustava zranena mnohdy uz naporad. :,(
na znasilneni je jeden z nejhorsich pocitu ten, kdy ztratis pocit bezpeci. tvoje telo je neustale nejakym zpusobem napumpovane, porad se boji, neduveruje a ty se citis jako by jsi ztracela kontrolu nad svym zivotem. protoze se ti stalo to, ze nekdo jiny, naprosto cizi clovek (v tomhle pripade stvura) prebral tu kontrolu a ty jsi nemela sanci se branit. to potom dava ten pocit, ze je vsechno ztraceno a neni cesty ven.
nevycitej si, ze jsi se nebranila. to opet tvoje telo, tvuj mozek jen reagovali na vzniklou hruzu pudem sebezachovy, ktery veli, ze kdyz uz neni moznost uniku, radeji se podvolim abych PREZIL!!! PUD PREZITI JE NEJSILNEJSI PUD CO MAME!

uvidis, ze casem se vsechno bude zlepsovat. chce to nic neuspechat a pomalu se zkusit zapojovat do zivota. velmi, velmi pomalu. pokud mas rodinu, manzela, dobre pratele, kterym se muzes sverit, tim lip. urcite te podrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
27.6.13 23:21

Moc, strasne moc ti drzim palce! jsi neskutecne silna zena a zvladnes to, neboj! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 23:29

Holky dík, ani nevíte jak moc vám děkuju!!! Syn odjel na prázdniny a manžel je na noční, je to první noc, kdy jsem sama od té doby. Strašně se bojím každého zvuku, snad i to vysvětluje mé emociální kydy, které tu předvádím. Tak strašně se bojím. Sedím, u mne pes a u nohy sekera. fakt zralá na cvokhaus.

• Citovat
  • Upravit
16666
27.6.13 23:36
@Anonymní píše:
Holky dík, ani nevíte jak moc vám děkuju!!! Syn odjel na prázdniny a manžel je na noční, je to první noc, kdy jsem sama od té doby. Strašně se bojím každého zvuku, snad i to vysvětluje mé emociální kydy, které tu předvádím. Tak strašně se bojím. Sedím, u mne pes a u nohy sekera. fakt zralá na cvokhaus.

nejsou to zadne emocionalni kydy! :hug: :hug: :hug: naprosto chapu jak se ted citis. a vsechno co prozivas je uplne normalni. chce se mi rict bohuzel, ale reknu DIKY BOHU, protoze tvoje odvaha je obdivuhodna. bojujes a ja smekam. nekdo se uplne slozi a nejde dal. jsi na te nejlepsi ceste se z toho traumatu dostat a mozna i tahle noc, kdy jsi sama ti paradoxne pomuze. treba ti ukaze, ze neni se ceho bat… :think: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
27.6.13 23:41
@Anonymní píše:

Nejsi zrala na cvokhaus :hug: Proste mas strach, ja jsem taky s malou doma sama, pritel je na nocni, a jsem pocurana strachy :nevim: a to se mi nestalo nic tak oskliveho jako tobe :( Jsi uzasna zenska, silna. Chlapi, kdyby se jim neco takoveho stalo, by to nezvladli. Zenske maji kolikrat nekolikanasobnejsi silu k zivotu. Preju ti, at cas tve osklive a strasidelne vzpominky co nejvic zafouka temi krasnymi a veselymi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
27.6.13 23:41

:hug: :hug: přeji ti aby bylo brzo dobře!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.13 23:48

Holky :hug:
Fakt bude supe, když jsem tu bez děcka, že budu po této noci víc hotová, než manžel po noční. Ještě chvíli zkusím vydržet, ale jestli to půjde takhle dál, fakt volám na linku důvěry, protože tuhle noc asi nezvládnu. Dík vám za vaše příspěvky, ten od Tanik jsem totálně ořvala a je mi fakt líto všech, kdo má podobnou zkušenost, je to děs. :,(
Holky, dík.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí