Šaman - léčitel České Budějovice a okolí?

94
26.6.13 20:33

Šaman - léčitel České Budějovice a okolí?

Ahoj, prosím o radu, už jsme úplně bezradní. Manžel již tři roky trpí silnými bolestmi, má oteklá obě kolena, nemůže pomalu ani chodit a nic mu na to nezabýrá. Už jsme vyzkoušeli snad všechny doktory, ale nikdo mu nedokáže pomoci. Již rok je v léčení homeopatičky, ale jeho zdravotní stav se nelepší, naopak nám přijde, že je to čim dál horší… Můžete poradit, jestli neznátě nějakého léčitele nebo šamana nebo někoho, kdo by nám pomohl? Chtěli bychom začít pracovat na mimču, ale bohužel, to zatím nejde… Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
26.6.13 20:42

Můj tchán je léčitel, ale jsme teda od Domažlic. :think: ale lidi ho chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 20:45

A má nějaké stránky? My jsme tady v Budějkách už zkoušeli vyhlášeného doktora přes čínskou medicínu, ale mě třeba pomohl, ale manželovi ne. Nechápu, proč on se nemůže uzdravit, tak už zkoušíme cokoliv:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.6.13 21:01

Ptáčková Amélie dělá reflexologii a bylinky na Máji, má i webové stránky, je výborná, zaměřuje se na příčiny. Není drahá, něco kolem 700,– první návštěva, pak 210,– po 14 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 21:04

A nemůžeš mi do zprávy poslat odkaz na ten web? Nemohu to najít :nevim:. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.6.13 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 21:06

Děkuji za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.6.13 21:07

@Nikinka85 nejlepší je ale osobní kontakt, na ty stránky bych moc nedala, neni to moc přehledný. Pani dělá diagnostiku automatickou kresbou, je to divný, ale sedí to, dokonce o člověku řekne jaký je a sedí to, terapie jsou čaje a kapky, nijak zvlášť drahý a docela fakt chutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.6.13 21:09

Homeopatii jsem zkoušela taky, ne že by to nepomáhalo, ale je to drahý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.6.13 21:14

Nene tchan stranky nema, je to stara skola, bude mu 70. Jeste s nim dela tchyne, ta je zase pres bylinky. Lidi je chvali a jezdi za nimi az z brna. A drahy taky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 21:16

Manžel už do toho nacpal tolik peněz, že je lepší to nepočítat:-). My už jsme toho vyzkoušeli, že si dělám srandu, že za chvíli budu taky doktor:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.6.13 21:20

@Nikinka85 zkusila bych Ptáčkovou! Byla jsem ještě klasickýho léčitele Kasandy, který je z Černé na Lipně, ale ten mi nijak nepomohl, spíš naopak a lidé si ho taky chválí velice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 21:24

Koukala jsem na její stránky a taky dělá masáže, tak se zkusím napřed objednat sama a probrat s ni situaci a pak tam manžela dokopat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2309
26.6.13 21:27

@Nikinka85 klasické masáže dělá jen stálým zákazníkům, co dělá každému jsou reflexní masáže nohou, to je bomba, na to zajdi a uvidíš;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.6.13 21:28

Já už na nich kdysy byla, ale pán mi byl nesympatický, takže jsem si to moc neužila, takže se objednám k paní Ptáčkové a už se těším:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí