Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, má někdo zkušenosti s touto nemocí? U mojí dcery 6 let to teď zjistili ![]()
Potřebovala bych se dozvědět více informací. děkuji
Dobrý den,
stejně jako vaší dceři nedávno, tak i mému synovi 6let byla minulý týden diagnostikována CRMO
popravdě jsem z toho zděšená, zatím ani nemáme svého revmatologa a léčíme zatím nurofenem. Informace jsem žádné pořádné nenašla. Jak je na tom vaše dcera? Dělali ji biopsii? Jak se léčí?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, naší dceři 8.lete udělali nedávno biopsii a také má tuto diagnózu. Tedy nejspíš, protože vyloučili rakovinu a bakteriální zánět a mají nás poslat teď na revmatologii. A jestli jsem to správně pochopila, tak tam by měli ještě vyloučit i jiná onemocnění, jako je např. Camuratti Engelmanuv syndrom nebo hypofosfazii…je toho asi vic. Mohu se zeptat jak jste dopadly? Přeci jen Vaše příspěvky jsou starší a budu vděčná za jakékoliv informace… Hezký den ![]()
Dobrý den, v současné době řešíme u dcery podezření na CRMO. Čeká ji biopsie. Zajímalo by mě, jak se CRMO u vašich dětí diagnostikovalo, jaké měly projevy, jak probíhala léčba a jak se jim s onemocněním žije. Jsme vyděšeni hlavně z diagnóz, které je potřeba vyloučit. Budu moc vděčná za všechny případné zprávy.