Chronická nebakteriální osteomyelitida/ osteitida (CRMO)

1
3.4.22 00:00

Chronická nebakteriální osteomyelitida/ osteitida (CRMO)

Dobrý den, má někdo zkušenosti s touto nemocí? U mojí dcery 6 let to teď zjistili :,(
Potřebovala bych se dozvědět více informací. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
15.5.22 22:03

Dobrý den,
stejně jako vaší dceři nedávno, tak i mému synovi 6let byla minulý týden diagnostikována CRMO :( popravdě jsem z toho zděšená, zatím ani nemáme svého revmatologa a léčíme zatím nurofenem. Informace jsem žádné pořádné nenašla. Jak je na tom vaše dcera? Dělali ji biopsii? Jak se léčí?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.5.22 09:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.22 11:28

Nebakterialni osteomyelitida

Dobrý den, naší dceři 8.lete udělali nedávno biopsii a také má tuto diagnózu. Tedy nejspíš, protože vyloučili rakovinu a bakteriální zánět a mají nás poslat teď na revmatologii. A jestli jsem to správně pochopila, tak tam by měli ještě vyloučit i jiná onemocnění, jako je např. Camuratti Engelmanuv syndrom nebo hypofosfazii…je toho asi vic. Mohu se zeptat jak jste dopadly? Přeci jen Vaše příspěvky jsou starší a budu vděčná za jakékoliv informace… Hezký den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.25 19:54

Dobrý den, v současné době řešíme u dcery podezření na CRMO. Čeká ji biopsie. Zajímalo by mě, jak se CRMO u vašich dětí diagnostikovalo, jaké měly projevy, jak probíhala léčba a jak se jim s onemocněním žije. Jsme vyděšeni hlavně z diagnóz, které je potřeba vyloučit. Budu moc vděčná za všechny případné zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí