Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,
snazila jsem se tu najit odpoved na nas problem, ale nic se tomu nepodoba. Matysek uz nekolik mesicu kasle, ale i odkaslava. Je slyset jak je zahleneny, hrudnicek se mu uplne chveje jako kdyz vrni kote. Pomaham mu odkaslavat lehkou vibracni masazi, coz vetsinou zabere, ale zahleni se zas. Krevni testy jsou v poradku a malymu jinak nic neni. Jeste pred mesicem mival zachvaty v noci, ted je to klidnejsi, ale ten hlen tam stale je. Mam tu thymianovou masticku od Justu, ale ani to uz ted nepomaha. Jeste jsem nevyzkousela ten olejovy zabal, tak budu doufat. Nemate nekdo podobne zkusenosti? Nevite z ceho by to mohlo byt?
Dekuji moc
Kytka
Ahoj,
konečně jsem to pochopila, tam má být přede jako kotě, to před jako kotě mi moc nedávalo smysl.
Petra má něco podobného, prý jsou opět trochu chycené průdušky (v zimě na to měla antibiotika) a paní doktorka vyslovila názor, že by to mohla být alergie nebo začínající astma. Já ho mám, takže by to mohla zdědit. To by mě moc mrzelo, ale co nadělám. Dostala nejaký sirup na rozšíření průdušek nebo průdušnic.
Halka
Ahoj my mame asi mesic uplne stejny problem…dr pri nekolika poslesich (velmi dukladych) na pruduskach nic neslysi) takze sirupujem…a porad je to stejne…pristi tyden jdeme na ocko, tak jsem zvedava, co se z toho vyklube…uprimne receno astma me taky napadlo…uz jen proto ze je atopik…astma ma babicka a lehci formu i tatinek…takze bych se moc nedivila..... ![]()
M+M