Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Asi by bylo dobré začít navštěvovat psychoterapie, najít původ stresu, naučit se různá relaxační cvičení… A asi to i zkombinovat s návštěvou psychiatra a prokonzultovat vhodnou medikaci.
Ja beham. Po 1-2 hodinach behu je stres 100% pryc. Ale at nedesim zacatecniky, staci i 30 minut (cca 5 km). Vecer bylinkovy caj..
@Maky895989 když já vůbec nevím co je původ stresu mám dvě zdravé krásné deti, máme všechno spis jen ta hypochondrie
@Anonymní píše: Více
Původ může být i endogenní (nedostatek nějakého minerálu, štítná žláza atd), ale to jaksi nezjistíš bez řádného vyšetření.
Pokud je vše vyloučeno a jedná se pouze o hypochondrii, pak je na místě terapie a případně i AD.
@medvidka Mám problémy všeho druhu, žaludek, hlava, dýchání vše pořádně vyšetřeno a bez nálezu teď jsem zaměřila na žaludek a strach Ze vředu, od ty doby mě pořád bolí žaludek, pali zaha, gastroskopie před rokem bez nálezu, stihnou zlazu nemam vrozena vada,
Kdyby sis o tom chtela pokecat, napis SZ, jsem na tom podobne. Chronicky dlouhodoby stres zpusobeny strachem a nasledne vyvolavajici dalsi strach z onemocneni vlivem stresu, coz na sebe vaze i hypochondrii. A nemuzu se z toho kola dostat.
Ahoj, jak se u vás projevuje chronicky stres,? U mě nevolnosti bolesti zad dusnost, únava, jak z toho prosím ven u mě nejspíš panuje hypochondrie, jak jste se z toho dostaly? Musely jste brát ad? Nebo to jde nějak vyléčit jinak?, hrozně mě to omezuje bojím se že z toho budu mít rakovinu nebo horší věci