Chronický zánět endometria

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
151
23.6.21 11:02

Chronický zánět endometria

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli tady někdo nemá zkušenost s chronickým zánětem endometria? Mám za sebou již 6 neúspěšných transferů a tak jsme se rozhodli zaplatit si EndomeTrio. Říkala jsem si, že problém bude nejspíš v implantačním oknu, ale ukázalo se, že mám dělohu plnou bakterií a k tomu nízké zastoupení lactobacilu. Což mě strašně překvapilo, protože jsem nikdy neměla problémy s výtokem nebo něčím podobným. Až teď si akorát uvědomuji, že mě podbřišek pobolívá (ale nevím zda si to jen nevymýšlím :lol: ). No takže jsem vyfasovala antibiotika a probiotika. Dr. říkala, že je to dost možná příčina neúspěchů. Já ale zatím nechci jasat (i když jsem ráda, že se objevilo zase něco nového) že když se podléčím, tak se potom zadaří. No a moje otázky zní:
1. Je někdo komu se konečně po přeléčení zadařilo?
2. Překvapilo mě, že i manžel nevyfasoval antibiotika.. neměl by je užívat také?
3. Jak se vyhnout tomu, aby se zánět znovu neobjevil?
Děkuji všem za rady a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
23.6.21 11:10

Muž antibiotika nepotřebuje - je to starší záležitost, kdy holt nežádoucí mikrobové pronikly z pochvy do dělohy a tam se usídlili a škodí, ale funguje to jinak, než u zánětů pochvy, kdy partner může být přenašeč. tedy pokud ty bakterie co to způsobují nejsou chlamydie či podobné pohlavně přenosní mikrobové.

mrzí mě, že to nikdo nedokázal diagnostikovat dříve a držím palce, ať se to zaléčí a otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
24.12.21 00:50

@sarka17 ahojky prosím a jak zjistili ze je deloha plna těch mikrobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí