Chrudim TP podzim 2014

116
11.3.14 10:09

Chrudim TP podzim 2014

Ahojky těhulky z Chrudimska, já teprve čekám na potvrzení, zda je vše v pořádku a je to nekonečné. Je tu ještě někdo takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
17.3.14 10:14

Ahooj, tak to je nas víc kdo čeká na vásledky, je to nekonečný!!!I když se člověk přesvědčuje že to bude v cajku tak je to na hlavu :-(Chce to pevný nervy.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
17.3.14 14:27

Já mám jít v pátek na ultazvuk, zda bude bít srdíčko a pak už snad budu o něco klidnější. Dufám, že se nás tu pár sejde a třeba tu časem najdu kamarádku třeba na procházky. ŽIji tu krátce a moc tu nikoho neznám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.3.14 08:21

Je to adrenalin pokaždé když jdu na kontrolu, aby bylo všechno v pořádku. Sice je to moje druhé těhotenství ale průběh o 100% jiný..:-)Já nebydlím v Chrudimi, Hlinsko..Takže budu držet pěstičky aby se k nám brzy nějaká Chrudimačka připojila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
21.3.14 09:57

Tak jsem dnes byla na kontrole a jsem teprve na začátku sedmého týdne, což je o měsíc méně, než by mělo podle menstruace být, ale s problémy, které jsem s věčně opožděnou menses měla se ani nedivím, dokonce jsem už viděla srdíčko, tak doufám, že bude vše OK. A TP se odsouvá až na listopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová