Hledám maminku Ostrava Jih Dubina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17460
10.3.14 18:43

Hledám maminku Ostrava Jih

Ahojky :mavam:
Jsem 25-ti letá maminka 3 měsíčního chlapečka z Ostravy Dubiny. Ráda bych touto cestou našla maminku s podobně starým dítkem na procházky, atd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2429
10.3.14 19:35

Ahoy, já bydlím v hrabůvce, ale dceru mám teda o rok starší..
pokud chceš poznat maminky se stejně starými dětmi doporučuju chodit na cvičení pro matky s dětmi do mateřského centra smíšek na dubině, je tam cvičení už pro děti od dvou měsíců, je to tam super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
10.3.14 19:39

@syselinka ahoj :) Fakt? Já myslela, že je to pro děti až od půl roku :) Tak jsem čekala :) Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
10.3.14 19:44

Já tam teda s malou začala chodit nedávno, bo jsem nevěděla že tu něco takového poblíž je.. ale na jejich stránkách píšou od 2. měsíců :think: http://www.mcsmisek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
10.3.14 19:46

@syselinka jojo zrovna na to koukám. Že to mají ve čtvrtek pro děti narozené říjen-prosinec :) Tak to se poptám :) Teď už jen, aby se to líbilo malému :) A co tam děti dělají (zhruba jsem si přečetla co), ale zajímalo by mě jak to doopravdy funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.3.14 19:48

Ahoj, ja bydlim take na Dubine, mam 6.mesicni dcerku, take jsem chtela zacit chodit do nejakeho cviceni s miminky, tak mozna take vyzkousim toho Smiska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
10.3.14 20:06

No já tam chodím teprve pár týdnu takže co se tam dělá s miminkama netuším, v každém případě se stačí domluvit s paní vychovatelkou a zajít na ukázkovou hodinu a pak se rozmyslíte jestli chcete chodit nebo ne..
malá má už 15 měsíců takže s takovýma dětma se nejdříve hodinu cvičí - takže různě běháme, děláme s nima cviky na balonech, s kruhama, se stužkama, skáčou, couvají, lezou tunelem, prostě se snažíme děti motivovat aby cvičily..při všem říká paní lektorka nějaké říkanky a předvádí co máme s dětma dělat..pak je svačinka a potom je pul hodiny nějaká výtvarná činnost, třeba se snaží kreslit, malovat, nebo se zpívá a děti přitom bouchají s hudebníma nástrojema atd. pak když zbyde čas mají volnou zábavu a mužou si spolu pohrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
10.3.14 20:52

@Andeliiicek :mavam: :mavam: jéé tak to jste kousík od nás :) A hledáte kamarádku na procházky nebo máte?

@syselinka děkuji za informaci, zní to perfektně :palec: Tak to se určitě půjdeme podívat :) Zrovna nedávno jsem kolem toho šla a říkala si, že až bude starší, tak se přihlásíme :) A máme to kousek od domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.3.14 21:17

@Toxocara prochazim se vetsinou bud sama a nebo s mamkou, ale vylozene kamaradku nemam :roll:. My bydlime na Jana Maluchy :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
10.3.14 21:30

@Andeliiicek My se do Ostravy přestěhovali v září, takže já tu právě neznám nikoho :?, tak to zkouším touto cestou. My bydlíme na Aloise Gavlase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.3.14 21:33

@Toxocara ahaaa, ja v zari rodila :mrgreen:. Tak to bydlis kousicek, to je parada. Kam tak bezne chodivas na prochazky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
10.3.14 21:35

@Andeliiicek :mrgreen: :mrgreen: A já s pupkem opravovala byt :lol: :lol: Většinou chodím do běláku :), ale zrovna dneska jsem byla směr kde bydlíš ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.3.14 21:39

@Toxocara jeee tam ja s kocarkem jeste nebyla :oops:. Mam napad, muzeme se domluvit i se @syselinka a jot ven ve trojko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
10.3.14 21:40

@Andeliiicek já jsem určitě pro :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
10.3.14 21:43

@syselinka :* to jsem rada