Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
Jsem 25-ti letá maminka 3 měsíčního chlapečka z Ostravy Dubiny. Ráda bych touto cestou našla maminku s podobně starým dítkem na procházky, atd. ![]()
Ahoy, já bydlím v hrabůvce, ale dceru mám teda o rok starší..
pokud chceš poznat maminky se stejně starými dětmi doporučuju chodit na cvičení pro matky s dětmi do mateřského centra smíšek na dubině, je tam cvičení už pro děti od dvou měsíců, je to tam super ![]()
@syselinka ahoj
Fakt? Já myslela, že je to pro děti až od půl roku
Tak jsem čekala
Děkuji ![]()
Já tam teda s malou začala chodit nedávno, bo jsem nevěděla že tu něco takového poblíž je.. ale na jejich stránkách píšou od 2. měsíců
http://www.mcsmisek.cz/
@syselinka jojo zrovna na to koukám. Že to mají ve čtvrtek pro děti narozené říjen-prosinec
Tak to se poptám
Teď už jen, aby se to líbilo malému
A co tam děti dělají (zhruba jsem si přečetla co), ale zajímalo by mě jak to doopravdy funguje ![]()
Ahoj, ja bydlim take na Dubine, mam 6.mesicni dcerku, take jsem chtela zacit chodit do nejakeho cviceni s miminky, tak mozna take vyzkousim toho Smiska ![]()
No já tam chodím teprve pár týdnu takže co se tam dělá s miminkama netuším, v každém případě se stačí domluvit s paní vychovatelkou a zajít na ukázkovou hodinu a pak se rozmyslíte jestli chcete chodit nebo ne..
malá má už 15 měsíců takže s takovýma dětma se nejdříve hodinu cvičí - takže různě běháme, děláme s nima cviky na balonech, s kruhama, se stužkama, skáčou, couvají, lezou tunelem, prostě se snažíme děti motivovat aby cvičily..při všem říká paní lektorka nějaké říkanky a předvádí co máme s dětma dělat..pak je svačinka a potom je pul hodiny nějaká výtvarná činnost, třeba se snaží kreslit, malovat, nebo se zpívá a děti přitom bouchají s hudebníma nástrojema atd. pak když zbyde čas mají volnou zábavu a mužou si spolu pohrát..
@Andeliiicek
jéé tak to jste kousík od nás
A hledáte kamarádku na procházky nebo máte?
@syselinka děkuji za informaci, zní to perfektně
Tak to se určitě půjdeme podívat
Zrovna nedávno jsem kolem toho šla a říkala si, že až bude starší, tak se přihlásíme
A máme to kousek od domu ![]()
@Toxocara prochazim se vetsinou bud sama a nebo s mamkou, ale vylozene kamaradku nemam
. My bydlime na Jana Maluchy
.
@Andeliiicek My se do Ostravy přestěhovali v září, takže já tu právě neznám nikoho
, tak to zkouším touto cestou. My bydlíme na Aloise Gavlase ![]()
@Toxocara ahaaa, ja v zari rodila
. Tak to bydlis kousicek, to je parada. Kam tak bezne chodivas na prochazky? ![]()
@Andeliiicek
A já s pupkem opravovala byt
Většinou chodím do běláku
, ale zrovna dneska jsem byla směr kde bydlíš ty ![]()
@Toxocara jeee tam ja s kocarkem jeste nebyla
. Mam napad, muzeme se domluvit i se @syselinka a jot ven ve trojko ![]()