Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andeliiicek @syselinka já jsem taky pro
Jsem zvyklá chodit dlouhé trasy, malý zatím v kočárku krásně spinká
Do běláku chodím ráda, je tam klid a když beru hafana, tak vím že se mi nebude všude zastavovat ![]()
@Toxocara me mala uz v kocaru tolik nespi, vetsinou si neco mruci pro sebe, ale jak kdy, nekdy teda i place, nekdy celou prochazku prospi, u nas je to jako na houpacce
. Ja chodim spis smerem k Ostravici
.
No tak jelikož moje malá už chodí tak v kočárku moc nevydrží, takže my chodíme na procházky nejvíc kolem baráku bo se furt zastavuje, zbírá binec ze země, na všechno zírá, takže kolem bloku jdeme i pul hodiny ![]()
@syselinka na to jsem se prave chtela zeptat, me to teda ale vubec neva, moje mala je zas nekdy velka protivka, takze to taky neni zadny med
. A je super, ze kdyz uz umi chodit, ze ji zbytecne nevozis v kocaru, tchyne tahala pritelovu prvni dceru v kocaru az do tri ![]()
@Andeliiicek jako většinou ještě chodíme s kočárkem, protože chodí teprve chvilku tak dlouho nevydrží, vždycky se chvilí veze a chvíli jde, ale kolem baráku to zvládá bez kočárku nebo jí vezmu na ruky..
tak nějaký napád kde se sejít a kam jít??
@syselinka jee tak to my se asi prizpusobime hlavne tobe, my prece jen jezdime s kocarkem, takzr bez problemu
![]()
@syselinka jojo určitě se přizpůsobíme, u nás to bude zase problém trefit sraz mezi kojení
Jinak malému je naprosto jedno jakou rychlostí pojedeme ![]()
@syselinka a sraz navrhněte kde a já budu googlit, abych se neztratila
![]()
@Toxocara no já to tu taky moc neznám takže taky budu muset asi googlit
já bydlím na františka hajdy, kousíček od @Andeliiicek .. sraz bych dala někde podle toho kam pujdem.. nezajdem třeba do toho bělského lesa?? já tam ještě nebyla
nebo navrhněte něco holky
@Andeliiicek @syselinka Můžeme i do toho lesa, jestli chcete
A klidně můžeme i dnes ![]()
@syselinka koukám na mapu, že bydlíš taky kousek
Tak to je paráda ![]()
@syselinka @Andeliiicek A je holky pro vás lepší chodit ven dopoledne nebo odpoledne? ![]()
@Toxocara @syselinka ja bych byla spis pro to odpoledne, je celkove tepleji, a do Belaku klidne muzeme zajit, ja tam take s malou jeste nebyla ![]()