Chtěla bych pár kilo navíc

Anonymní
1.7.13 07:47

Chtěla bych pár kilo navíc

Ahoj holky,
vím, že v dnešní době se skoro všude mluví o tom, jak zhubnout, v časopisech, televizních pořadech. Nicméně, já přemýšlím, jak přibrat. Nejsem anorektička, ale pár kilo navíc bych brala. Docela se za to i stydím a poznámky typu:„Teda Ty jsi drobek, chtělo by to trochu přibrat“, mě štvou. Přitom jím hodně, ráda a často, přesto nepřiberu nic :nevim:. Během těhotenství jsem kupodivu nabrala hodně a těšila se, že neshodím, jenže dva měsíce po porodu jsem tam, kde jsem byla a to jsem nehla ani prstem :nevim:.
Tohle opravdu nemá být provokace pro ty, které se snaží hubnout, jen jsem se chtěla zeptat, zda se některá necítite podobně.
Když jsem o tom mluvila se svou lékařkou tak mi říkala, že je to vlastně obdobné jako u obézních lidí, kteří se necítí ve svém těle dobře a chtějí zhubnout. Stejné pocity :zed:, stejné motivy, jen je s tímto problémem vcelku malé procento lidí a moc se o tom nemluví.
Děkuju za přečtení :kytka: a případné názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20385
1.7.13 07:51

Nevim, kolik Ti je, ale ja to jeden cas mela taky… Po prvnim diteti jsem to sice shodila taky, ale po druhem jsem to nabrala a uz neshodila… ;) Takze neboj… ono to s vekem prijde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.7.13 07:51

Už tu byly diskuse, pohledej (chci přibrat, jak přibrat).
No ale nic moc se nedozvíš, vitaminy B v injekcích, hodně se cpát kvalitní stravou a k tomu cvičit, abys nabrala svaly a ne sádlo.

Po prvním porodu jsem taky zhubla na původní váhu, po druhém si zatím (3 měsíce) držím 10kg nahoře, snad to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.7.13 07:52

Můžeš zkusit výživového poradce a testy u dr.. třeba máš fakt tak rychlý metabolismus, nebo je špatné složení jídla? Moje ségra je o 25 kg lehčí než já (na stejnou výšku), taky od mala slyší o anorexii a pod.. Jenže ona jí normálně, ale hodně sportuje a má zrychlený metabolismus.. nepřibere ani kdyby se denně cpala u McDonalda.. Mmchdm, projeď staré díly Jste to, co jíte, je tam jeden díl, kdy holčině radili, jak přibrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.7.13 07:54

Mam stejny problem.Take jsem se v tehotenstvi tesila(pribrala jsem 23kg)no a mesic po porodu bylo vse dole a zase jsem vazila 42kg, kojila jsem 2,5roku takze jsem jedla pres den i v noci no a nic. Nakonec mi pomohlo pit do toho 4krat denne syrovatkovy napoj-amalka.Ted jsou malemu 3roky a vazim 47kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
1.7.13 07:55

Ahoj,
první co mě napadlo, že Ti pošlu pár těch svých kilo :lol:.
Ne docela Ti rozumím, měla jsem podobnou kolegyni, jedla jak kyselina. Bohužel i docela nezdravé, tučné věci a ani deko navíc. Působila vyloženě vyzáble. Potom z toho měla i zdravotní problémy, takže se rozhodla docházet k nutriční poradkyni. Vymyslela jí jídelníček, aby jedla zdravě a trochu přibrala. Ona bude pořád hodně štíhlá, ale už to nevypadá tak drasticky. Jí zase říkaly, že fetuje a docela jí to kazilo profi image.
Docela se s tím i trápila.

• Citovat
  • Upravit
3831
1.7.13 08:06

Mám sstejnej problém. jednu dobu jsem chodila na injekce B12, mám za sebou snad všechny možný i nemožný testy a nikde nic. U prvního dítěte jsem přibrala jen 9kg a nechala jsem to na porodním sále, u druhýho jsem přibrala 15kg a během dvou měsíců jsem to shodila + něco navíc. vypadám jako anorektička a neskutečně se za to stydím. Poznámky typu „vypadáš hrozně, přiber a ty jsi ale hubená“,.. mě vytáčí taky, ale nenadělám s tím nic. Tak se snažím to neřešit a v duchu se utěšuju pohledem na baculky, kterým tečou faldy přes kalhoty a stejně jim v podstatě závidím.
Takže si z toho nic nedělej, nejsi v tom sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.7.13 08:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
vím, že v dnešní době se skoro všude mluví o tom, jak zhubnout, v časopisech, televizních pořadech. Nicméně, já přemýšlím, jak přibrat. Nejsem anorektička, ale pár kilo navíc bych brala. Docela se za to i stydím a poznámky typu:„Teda Ty jsi drobek, chtělo by to trochu přibrat“, mě štvou. Přitom jím hodně, ráda a často, přesto nepřiberu nic :nevim:. Během těhotenství jsem kupodivu nabrala hodně a těšila se, že neshodím, jenže dva měsíce po porodu jsem tam, kde jsem byla a to jsem nehla ani prstem :nevim:.
Tohle opravdu nemá být provokace pro ty, které se snaží hubnout, jen jsem se chtěla zeptat, zda se některá necítite podobně.
Když jsem o tom mluvila se svou lékařkou tak mi říkala, že je to vlastně obdobné jako u obézních lidí, kteří se necítí ve svém těle dobře a chtějí zhubnout. Stejné pocity :zed:, stejné motivy, jen je s tímto problémem vcelku malé procento lidí a moc se o tom nemluví.
Děkuju za přečtení :kytka: a případné názory.

Měla bych tip, napiš mi SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
1.7.13 08:20

Jo jo, a pak se tu oběví diskuze - kamarádka je moc hubená, nevím jestli není nemocná :mrgreen:

Nevím jak to máš ty, ale já hubnu stresem… měla jsem skvělou práci a za necelé 2 roky jsem tam přibrala (kolegyně nechápaly co sežeru za celý den :D) celá 2 kila. Na podzim jsem měla krásných 55kg. Po ne moc šťastném porodu a strachu o dítě a tak vůbec, jsem během 3 týdnů skončila na 51kg. (z 66 kg před porodem).

Můžeš trochu přibrat, resp, nabrat svalovou hmotu když budeš cvičit. Ale stejně to není žádnej zázrak… Já prostě žeru, klidně si v 11 večer dám chleba se škvarkama… jen aby mi náhodou váha ještě nespadla.
Na ostatní se vykašli… ať si trhnou nohou ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.7.13 08:41

Já jsem to samé, před prvním tehotenstvim 174 cm a 45 kg, pribrala jsem 14 kg, po porodu mi 5 kg zůstalo, další 2 těhotenství jsem všech 14 kg co jsem nabrala nechala na porodnim sále, takže mám pořád 50 kg, štve mě to, ale všude čtu, že po třicítce se to zlomí, tak jsem na to zvědavá, tenhle rok mi bude 30 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
1.7.13 08:43

@ivana-domca tak dej pak schválně vědět, já mám do třicetin ještě tři roky, tak jsem zvědavá. Ale taky všude slyším, že se to po 30 zlomí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.7.13 08:46

Ahoj jsem na tom podobně, u prvního jsem nabrala 9 kilo a hned vše shodila v šestinedělí, ted jsem ve 20 tt a mám nahoře 5 kilo a čekám kolik naberu, doufám že dost a dolu to nepujde.. všelijaké vyšetření mám za sebou a nic se nezjistilo, prostě rychlý metabolismums, je mi 30 tak jak tu někdo psal doufám že se to změní a budu jen nabírat. ty kecy taky nesnáším, ale co naděláš, ten kdo mě zná tak ví že žeru jak protržená a stejně nic a ten kdo mě nezná at si trhne nohou, akorát to vypadá komicky s mojí hubenou postavou a pupek jako k. áva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
1.7.13 09:02

@dandysek doufám, že se to zlomí, ale běhám okolo 3 dětí, takže budu muset počkat až trošku povyrostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
1.7.13 09:04

U mě se to zlomilo narozením třetího potomka v 37 letech, tedy přesněji po tom, co jsem přestala kojit. Z 54 kg na 62 kg. Konečně se cítím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
1.7.13 09:05

Vím přesně o čem mluvíš! ;) Odmala jsme byla vyžle, jak říkávala má prababička " ani cici, ani rici". V 18 jsem měla 42 kg při výšce 165cm :zed: Dokázala jsem na oběd zblajznout běžně 8 knedlíků, zbaštit půlku plechu buchet na počkání, cpát se kvasnicovými tabletami a stejně jsem nepřibrala ani deko. Doktroka tomu říkala: výborné spalování :mrgreen:
Obě těhotenství jsem přibrala 18kg - po každém porodu mi zůstaly navrch jen 3 kila.
Přibírat sama od sebe jsem začala po pětatřicítce, dneska (je mi 39) mám 60kg a pomalu ale jistě se začínám s jídlem hlídat :mrgreen: Konečně mám sice pocit, že je to tak nějak akorát…ale více už bych přibrat teda nechtěla 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neporadím ti vlastně vůbec nic, jen jsem tě chtěla tak nějak podpořit, že v tom nejsi sama.

PS: jo a to, že po 35 začnu přibírat, mi řekla dětská doktorka už ve 14 8o 8o 8o

Příspěvek upraven 01.07.13 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast