Zkušenost s mimořádnou okamžitou pomocí skrz Koronavir
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nevím no..na co ta pomoc přesně má být? Já bych na vašem místě s penězi nejspíš vyšla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do zivotniho minima se i po odecteni najmu pohodlne vlezete. Co lidi nevymysli..
- Citovat
- Upravit
Tvé peníze jsou dané, ale přítel podniká? Nebo kde to tak skočilo, že byste najednou neměli vyjít? To jste si neudělali finanční rezervu, když jste se zakládali rodinu? Jak píšeš, nic za to nedáš, ale taky bychom s vašimi penězi vyšly
To by asi musely být hodně důležité položky, na které teče tvá dovolená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to z toho nevyjdete? Tak si nedáte kaviár, ale suchý chleba no. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dávku lze poskytnout pouze v částce, která doplní příjem osoby do existenčního minima (tj. do částky 2 490 Kč).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mimořádná okamžitá pomoc..
Zdravím, tchyně donesla papír ohledně Mimořádně okamžitě pomoci skrz Koronaviru, byl se už na to poptat na úřadě?
Přítel teď má kolem 20 tis na výplatu a z toho se platí 17 tis na nájem, pojištění jak auta tak domácnosti, internet… já jsem na rodičovské dovolené kde dostávám kolem 9 tis a z toho taky platím svoje věci…
tak jestli to má cenu vůbec cenu tam zajítjako ano za optaní nic nedám, ale jestli vy mate nějaké zkušenosti.
Děkuji moc
No já taky si umím najít bydlení za 30 tis a koupit auto na splátky za dalších 15 tis a pak jít bečet na úřad, že nevystačím s výplatou
Takto to nefunguje, takže máte příjmy více než slušný, že máte vysoké náklady není problém státu, ale váš. Vy si v tom udělejte revizi a něco poškrtejte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, tchyně donesla papír ohledně Mimořádně okamžitě pomoci skrz Koronaviru, byl se už na to poptat na úřadě?
Přítel teď má kolem 20 tis na výplatu a z toho se platí 17 tis na nájem, pojištění jak auta tak domácnosti, internet… já jsem na rodičovské dovolené kde dostávám kolem 9 tis a z toho taky platím svoje věci…
tak jestli to má cenu vůbec cenu tam zajítjako ano za optaní nic nedám, ale jestli vy mate nějaké zkušenosti.
Děkuji moc
Přítel má takhle malou výplatu díky koroně? Zaplatíte nájem a zbydou 3 tisíce + ty máš 9 tisíc, takže máte na měsíc 12 tisíc. Pojištění auta a domácnosti se nsad neplatí každý měsíc ne? Pokud nevycházíte, tak to musíte skrouhnout, najít levnější bydlení, a ty třeba ještě na brigádu když je chlap doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Bydlím se svými dvěmi dětmi momentálně na azylovém domě. Jsem na hmotné nouzi.Muj příjem je 9000kč. Přídavky 2900kc. s otcem děti neziji takže mám alimenty ty se pohybují jak kdy většinou 3000,4000kc.Byla jsem se ptát na hmotné nouzi jestli by jsem měla nárok na mimořádnou pomoc kdybi jsem si našla bydlení aby mi pomohli s přispěním na kauci.Pani mi řekla že pomohli částkou jen 8000kc. Chtela jsem se zeptat, není možnost od nich dostat víc? Protože každé se pohybuje kolem 20 000kč. Děkuji vám za odpověď.
Kopecká
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako ano za optaní nic nedám, ale jestli vy mate nějaké zkušenosti.
tak jestli to má cenu vůbec cenu tam zajít
Děkuji moc