Chtěli bychom pomoct, darování cukroví

1429
27.12.12 15:44

Chtěli bychom pomoct

Ahojky,
máme v rodině dvě pekařky a ještě jsem letos pekla cukroví já, takže se nám toho sešlo fakt hodně. Ráda bych cukroví darovala dětem, ale nevím jestli to není hloupé tak po svátcích.. Jako aby se jích to nějak nedotklo nebo tak. Co myslíte? A napadl mě jenom dětský domov, nebo myslíte že třeba na nějakém oddělení v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
612
27.12.12 15:49

Já myslím, že to vůbec není špatný nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
27.12.12 15:51

Skvely napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.12.12 15:54

Napad dobry…ale obavam se ze do zadneho takoveho zarizeni nic doma pripravovaneho vzit nemuzou..hygienicke predpisy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
27.12.12 16:00

Zeptat se v nejakem centru pro bezdomovce? Armada spasy a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.12.12 16:12

Nebo třeba Azylové domy pro matky s dětmi, tam se nikdo hygienou trápit nemusí, maminky si můžou dát dětem, co chtějí.
Pak taky lidi, kteří žijí v Chráněných bydleních (např. zdravotně postižení) - nevím, odkud si, ale jemožné kounknout přes Registr sociálních služeb na www.mpsv.cz, jestli je nějaká sociální služba poblíž.
Obecně nikdy neodmítnou potravinovou pomoc v Azylových domech pro lidi bez přísteší, Denních centrech, Noclehárnách (info taktéž www.mpsv.cz)
Takže věřím, že „strávníky“ najdeš:)
Nejen děti potřebují pomoc… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.12.12 16:12

Do dětského domova to vzít nesmí, nám zbyla tuna salátu a řízky, tak jsem 25. obíhala město a hledala bezdomovce, jako že jim to dám a nenašla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.12.12 16:16

:palec: V armádě spásy budou vděční. Jednou jsme jim tam vezli chlebíčky - nic jim nebylo, jen zbyly z předchozího dne a bylo jich několik beden. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
27.12.12 16:37

Je to nádherný, jsi moc hodná :hug: Ale obávám se, že to odmítnou… Já jsem kdysi chtěla dát mé staré hračky do kojeneckého ústavu a bylo mi vzkázáno, že to není hygienické. Takže když odmítli hračky, tím spíš odmítnou jídlo.

Ale samozřejmě za pokus nic nedáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
27.12.12 17:37

Tak to je škoda:(snad u nás seženu aspoň třeba ty azylové domy pro maminky s dětmi nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.12.12 17:56

Holky, dětské domovy opravdu netrpí nouzí. A je to správně, o tom žádná.
Zkusila bych azyláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
28.12.12 07:24

Ahoj,
už třetí rok nosím krabici cukroví do azylového domu pro muže. Jeden je sto metrů od mé práce. První rok jsme nesly s kolegyní až po Štědrém dnu, protože jsme až následně řešily, co s hromadou cukroví. Loni a letos už jsem počítala s tím, že krabici dostanou už před Štědrým dnem. Nikdy to nám to neodmítli, naopak jsou rádi a říkají, že to klientům rozdělí.
Jsem tu tu v práci trošku za blázna, ale je mi to jedno. Nemůžu pomoci finančně, ale rozdělit se o jídlo (v tomto případě o cukrovinky) mi připadá správné. Nosím velkou krabici od bot (necelé 3 kg).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová