Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednak vyléčený alkoholik nepije vůbec, takže tvůj tatínek není vyléčený. Na rovinu ti oznámil, že jsi omyl jeho života a cizí osoba
Osobně bych se zařídila přesně podle toho, co ti biologický otec řekl. Jako cizí osoba.
Ne, nedavej. Normalni deda ma radost ze tri vnoucat a nevyzaduje dary, byt k vanocum. A davej si pozor, aby te s sebou nestahl dolu. Ted mas svou vlastni rodinu a ta je nejprednejsi.
Taky moc nechápu proč se cpát někam, kde o mě nestojí… navíc jsi adoptovaná, takže asi svoje rodie máš. Prostě z nějakého důvodu tě dali k adopci, tak to tak nech. Navíc takováhle pochybná rodina ![]()
Je to alkoholik, který o tebe nemá zájem, tak se mu nevnucuj. Pokud máš adoptivní rodiče, kteřá tě vychovali a mají tě rádi, tak svojí energii soustřeď na ně.
Je to sice „tvá krev“ ale taky očividně jen partička hloupých a vypočítavých alkáčů…
S těžkým srdcem, ale jdi pryč, než tě stáhnou s sebou. Máš svou rodinu, starej se o ni ![]()
Jim bych možná poslala tak pohled k vánocům, ale nic víc…
Dekuji Vam. vazim si nazoru.ja alkohol nepiju vubec.diky jejich zivotnimu stylu chlastu a praskum, me daly do zivota spoustu zdrav.problemu.od poskozenehó traveni, po deprese.to me stve nejvic!
Ahoj. musim se vypsat, poradit od nekoho. jsem adoptovana, nasla jsem otce i matku. matka zemrela, otec, zije kontaktovala jsem ho. docela dobry pocit, ale ne nadlouho. nejdrive me rekl ze jsem omyl ziv
vota, a pak ze jsem byla nedonosena a ze me tam nechaly! po par navstevach, me to zacló desit, otec je vyleceny alkac.ted pije ale mene. pracuje to ano.ale nema cit v sobe.mam dalsi 4 segry nevlastni 2 brachy vlastni. jedna z tech sester po matcine smrti, udolala o byt, nevim cim premysli.byt opet prepsak na sebe, ale ona ho obira dal. bohuzel asem se ozvala, a jsem spatna. bratra jsem si sem vzala v28 nikdy nemakal, nema vzdelani, je i rozum. pomalejsi. bydlel u nas, zivilyhn ale do prace nam nesel. a kdyz cely den jen chlastal ozvala jsem se a poslala ho k otci zpet! nemam na to.mam sve tri deti! podle otce.jsem stejne jen cizi clovek, a vanoce odmitl slavit snama ale stou segrou.no jo nemam na velky dary. a smejdy prej si koupi sam! taj si rikam ma to cenu tohle jeste dal resit? nebo ne..mrzi me to, ale nejsem zadny kus hadru.ja mu sanci a odpusteni taky dala.