Jaký chytrý telefon dobře fotí?

Run
20807
26.12.12 10:03

Jaký chytrý telefon dobře fotí?

Ahoj :mrgreen: Takže otázka je jasná, chytrý telefon nepotřebuju, ale moje kulatiny se neodvratně blíží a v očích blízkých už začíná být vidět zoufalství :mrgreen: Šperky nechci, tak mě napadlo, že bych si mohla přát „chytrý“ telefon.. Ale na internet se přes něj asi připojovat nebudu, možná využiju nějaký aplikace, hry :oops:, možná hudbu? No a jediný co by mě potěšilo by bylo kdyby opravdu hezky fotil a měl nějakou ucházející paměť.. Foťák máme, takže jinej nedostanu, tenhle přece stačí :roll: Hlavně mi nepište, že dneska už fotí všechny hezky a všechny mají ucházející paměť :mrgreen: V tom případě mi napište, jaký je nejlepší - v poměru výkon/cena.. Přiznám se, že vůbec nemám přehled :oops: Děkuju za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
26.12.12 10:09

Tak s focením nevím, ale tu paměť si zvolíš podle sebe - podle toho, jakou tam strčíš paměťovou kartu. Samy o sobě moc velkou paměť nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
26.12.12 10:11

:think: No já bych jen tak zkraje napsala, že pokuď uvažuješ o chytrým telefonu a nemáš k dispozici internet do něj, tak je blbost ho kupovat. Telefon má v základu většinou jen minimum aplikací a ostatní si musíš postahovat z netu. A k tomu focení…stáhnout jdou i aplikace na zkrášlování fotek, různé rámečky, efekty a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
26.12.12 10:12

Tak třeba Sony Xperia arc s byl zvolen foťákem roku 2011.Jinak co se týče paměti tak je to přesně o paměťových kartách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
26.12.12 10:23

@gabriela82 No, já bych hlavně řekla, že je blbost kupovat si chytrý telefon jen jako foťák jen protože „foťák už máte a stačí“… prostě ty máš kulatiny, tak bych si trvala na tom, že chci foťák, neb já bych zas napsala, že všechny chytré telefony fotí na prd a za podobné peníze jako slušnější chytrý telefon se dá sehnat zajímavý foťák… a rozdíl v kvalitě fotek je několik tříd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.12.12 10:27

Ale ne do vsech novych chytrych telefonu jde pametova karta. A pokud to chces i na aplikace a nepripojis se na internet, tak je to zbytecne. Tyto telefony v sobe skoro zadne aplikace nemaji. Vsechny jsou ke stazeni. A nejhur s fotkami na tom bylo vzdy HTC. Precti si na internetu recenze. Nokia vyvinula telefon, ktery nahrazuje fotoaparat, nazev ted nevim. Zkusim dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.12.12 10:28

Když pominu, že nestojíš o net v mobilu, pak já mám iPhone4 a fotím/ točím na něj všechno ( např půlnoční překvapení v Lucerně, kdy se foťák ani kamera nechytala z 2.patra naprosto super!) foťáky mám 3 a 80% fotím na mobil, paměť má až 32Giga a to mi věř, že nezaplníš. Syn má pak HTC Sensation a taky spokojený, jeho přítelkyně má Samsung Galaxy SIII a taky si libuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.12.12 10:30

Také jsem ještě neviděla telefon, který by fotil hezky. Myslím tím fotku pro archivaci, na památku-ano, na momentku kterou někomu ukážu v telefonu to asi stačí. A pokud nebudeš využívat internet, tak bych si opravdu trvala na novém fotoaparátu. Ten by mě udělal mnohem větší radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.12.12 10:31

@lasička1 pak zkus ten iPhone 4, budes překvapená.

Navíc, foťák zakladatelka má, ale normálně s sebou nosí asi málo kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
26.12.12 10:33

@AgatkaZ To už je v jiné cenové relaci. Telefon za deset tisíc, který zakladatelka využije hlavně na focení je zbytečný luxus.Za nižší cenu se dá pořádit super fotoaparát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
26.12.12 10:37

@lasička1 to máš jistě pravdu, ale foťák už má. Jak jsem psala já mám doma 3, řekla bych i dost kvalitní a stejně je nejrychlejší vytáhnout ten mobil :-) já jsem docela úchylná na focení a opravdu jsem z toho iPhonu poprděná i po 2 letech :-)

Zakladatelko, co jiný dárek? Např eknihu a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.12.12 10:39

Hmm… Jenže u nás je to tak, že foťák co máme stačí a já mám pocit, že když si prohlížím fotky u kamarádek na nových telefonech, tak jsou prostě lepší, než fotky z našeho foťáku.. A internet v mobilu taky úplně neodmítám :mrgreen: A jak někdo psal, mobil nosím pořád s sebou, tak mi přišlo, že to není zas tak blbej nápad.. Já chci prostě dělat hezký momentky :mrgreen: Kouknu na ty co jste zmínily a klidně raďtě další.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
26.12.12 10:40

Iphone urcite foti pekne a ta nokia je nokia 808, fotak ma rozliseni 41Mpx, ale za 12 tis. Bych si radsi trvala na tom fotaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.12.12 10:43

Vybírej podle hodnocení uživatelů, já mám třeba vyhlídnutý Sony Ericskon Xperia Ray:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/…-xperia-ray/
ale jak říkám sjeď si Heuréku a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.12.12 10:43

Jinej dárek nee.. Můj mobil je vykopávka, nevěřily byste, že ještě někdo něco takového má v kapse :mrgreen: Zdědila jsem ho po mámě.. Takže mi novej telefon co bude hezky fotit příjde stále jako dobrej nápad. Já si myslím, že když už ho budu mít, tak budu využívat i ten internet, ale zatím je to pro mě panenské území, klidně se nechám přesvědčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová