Znalci aut - VW Phaeton?

Anonymní
25.12.12 22:19

Znalci aut - VW Phaeton?

Raději anonymně, za zeptání nic nedám.

Chtěl bych malinko použitý Phaeton koupit… moc se mi líbí.

Jenže Phaeton tady skoro nikdo nezná. Pokoušel jsem se zeptat ve dvou značkových salonech.

Prodejce řekl je skvělý, ale jeho zájem je prodat.
V té samé budově značkového salonu, ale o pár kroků dál u nápisu servis jsem se také zeptal :) Koukali jako bych přiletěl z jiné planety. Rěkli, že jej moc neznají, ale že není moc dobré auto. Další otázka zněla, kolik jste jich asi tak opravovali? Rekli dva a druhý salon řekl tři ojeté…

Zjistil jsem, že k vůli Phaetonu snad postavili prosklenou fabriku a částečně se vyrábí ručně, ale to je vše.

http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
25.12.12 22:22

A kde je dotaz? Myslíš, že nalezneš fundovanou odpověď na serveru primárně určeném ženám? Proč se nezeptáš někde na stránkách aut?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.12 22:29
@ncc1701 píše:
A kde je dotaz? Myslíš, že nalezneš fundovanou odpověď na serveru primárně určeném ženám? Proč se nezeptáš někde na stránkách aut?

Třeba má někdo zkušenost. Ženy také řídí podobná auta.

• Citovat
  • Upravit
133
25.12.12 22:31

Phaeton je luxusni auto vw absolutne nesnasim ale on jsem jim povedl teda hrozne pred 5-8lety byl na stejne urovni jako treba ted policejni pasaty obsah a jaky motor do toho delaly teda jsem nikdy nezjistila. Mi jsme z muzem by sme nevahali doufam ze trosku pomohla ale trosku neviznela otazka co ohledne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
25.12.12 22:32
@Anonymní píše:
Třeba má někdo zkušenost. Ženy také řídí podobná auta.

Ale maximálně ti tak řeknou kolik sedaček se vejde na zadní sedadlo, jak dobře se skládá kočár do kufru a případně kolik to žere… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 22:36
@hnhh píše:
Phaeton je luxusni auto vw absolutne nesnasim ale on jsem jim povedl teda hrozne pred 5-8lety byl na stejne urovni jako treba ted policejni pasaty obsah a jaky motor do toho delaly teda jsem nikdy nezjistila. Mi jsme z muzem by sme nevahali doufam ze trosku pomohla ale trosku neviznela otazka co ohledne ;-)

I tohle pomohlo, díky :)

• Citovat
  • Upravit
12651
25.12.12 22:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 22:41
@j.a.n.i1 píše:
Ale maximálně ti tak řeknou kolik sedaček se vejde na zadní sedadlo, jak dobře se skládá kočár do kufru a případně kolik to žere… :mrgreen:

Taky důležité, děti vozím často :)

• Citovat
  • Upravit
101648
25.12.12 22:43
@Anonymní píše:
Taky důležité, děti vozím často :)

Tak tyhle informace tu dostaneš :-), nicméně já bych s dětmi do sedanu nešla, měla jsem ho půl roku a je to opruz, furt tam skládat kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.12.12 22:49

Manžel říká, že je to volkswagnový mercedes, vzhledem k pořizovací ceně tu nejezdí, má ho jeho klient a je s ním spokojený, extra nenadává, ale prý by do běj znovu nešel, jiné značky jsou lepší za tu cenu a větší držáci.

Celekm mě štvou řeči typu, že můžeme dát tak akorát rady, kolik sedaček se vejde do kufru, jak kdybychom tu byly pipky nejvyššího kalibtu, fajn, Phaeton je možná neobvyklé auto, ovšem podobná hesla mě fakt vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.12.12 22:55

To jsem rada, a jestli muzu zjistila bych si stopro jestli delaj dieslaka pokud a to asi jo bude ojetej dieselovej motor vic vydrzo hlavne dy kord kdyz to bude dvoulitr ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.12.12 23:02

@hnhh
jo, to je pravda, my kupovali VW v létě a bylo nám doporučeno vzít dvoulitr diesel kvůli výdrži. I když já měla předtím šestnáct let starý benzín a jediné, co fungovalo, byl motor :think:

• Citovat
  • Upravit
3839
25.12.12 23:04

Je to stejna rada jako audi a8 nebo bmw 7, ci mercedes s-klasse. Je to fakt velika limuzina, komfortni, i kdyz dnes uz trosku starsi. Obecne se ale moc neprodaval, protoze za tu cenu si lidi radeji koupi ty vyse zminene jine znacky stejne tridy. Proste vw je vsude vnimany jako lidovy vuz.
Jo a k tomu kufru - ja treba do a8 v pohode nalozila 2 golfove bagy + kocar. Phaeton na tom bude stejne. Neni sedan jako sedan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
25.12.12 23:17
@terinka4444 píše:
Celekm mě štvou řeči typu, že můžeme dát tak akorát rady, kolik sedaček se vejde do kufru, jak kdybychom tu byly pipky nejvyššího kalibtu, fajn, Phaeton je možná neobvyklé auto, ovšem podobná hesla mě fakt vadí.

No, pro pravdu se člověk zlobí… :mrgreen: ale tady fakt relevantní informace zda koupit nějaký konkrétní typ auta člověk nenajde a je to i logické. Nebude se tu vyskytovat moc lidí, kteří tomu fakt rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
25.12.12 23:18

@Black_Orchids No, není sedan jako sedan, ale do každého sedanu ten kočár musíš složit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová