Půjčily byste bratrovi notebook?

1917
24.12.12 12:27

pujčily byste brtrovi notebook?

Ahojky potřebuju jenom znát názor někoho jiného než můj mám nový notebook asi 6 týdnů a včera přišel bratr jestli bych mu ho nepujčila a já mu řekla ne protože vím jak s takovímy věcmi zachází uvedu příklad pujčila jsem mu přenosné dvd čko a vrátil mi ho ve stavu že těd ustavičně vypadává obraz tak si říkám jestli je to normální a ješte ke všemu mi řekl at nečekám že zítra přijedou (já po trávené svátku vánořního s ním netoužím )ale rodiče si to přáli a ješte nakonec vždy za mnou přijde jen když něco potřebuje a když přijdu já že potřebuju něco pujčit (např než jsem koupila dvd přenosné tak sem ležela v nemocnici a požádala jsem ho o pujčení jejich a vybodl se na mě) těd maj jejich pokažené mě už tohle vážně nebaví díky moc za rady a omlouvám se jestli jsem to napsala zmateně nebo z chybami ale jsem tak naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
24.12.12 12:31

Ne nepujcila bych mu ho, neumí se k pujcenym věcem chovat, tak má smůlu :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.12.12 12:32
@katula9 píše:
Ahojky potřebuju jenom znát názor někoho jiného než můj mám nový notebook asi 6 týdnů a včera přišel bratr jestli bych mu ho nepujčila a já mu řekla ne protože vím jak s takovímy věcmi zachází uvedu příklad pujčila jsem mu přenosné dvd čko a vrátil mi ho ve stavu že těd ustavičně vypadává obraz tak si říkám jestli je to normální a ješte ke všemu mi řekl at nečekám že zítra přijedou (já po trávené svátku vánořního s ním netoužím )ale rodiče si to přáli a ješte nakonec vždy za mnou přijde jen když něco potřebuje a když přijdu já že potřebuju něco pujčit (např než jsem koupila dvd přenosné tak sem ležela v nemocnici a požádala jsem ho o pujčení jejich a vybodl se na mě) těd maj jejich pokažené mě už tohle vážně nebaví díky moc za rady a omlouvám se jestli jsem to napsala zmateně nebo z chybami ale jsem tak naštvaná

Neumí s věcmi zacházet, nepůjčuj mu ho. Jestli má rozum pochopí, že tu věc máš novou a sama jsi na ni ještě neměla čas si ji užít. Jestli se chce na něco podívat, ať se podívá u tebe a nikam sebou mu ho nedávej.

• Citovat
  • Upravit
1304
24.12.12 12:33

Ne nepůjčila. Pokud s k půjčenému neumí chovat. :cert: Pokud bych věděla, že vrátí naprosto v pořádku a v daném termínu tak ano ale jinak ne. A mohl by se zlobit jak by chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.12.12 12:33
@ivana-domca píše:
Ne nepujcila bych mu ho, neumí se k pujcenym věcem chovat, tak má smůlu :cert: :cert:

Já taky ne, nesnáším tohle chování :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
24.12.12 12:35

Ne, nepujcila. Po predchozi zkusenosti ani omylem. Nedivim se, ze jsi nastvana.

• Citovat
  • Upravit
27007
24.12.12 12:37

Nepůjčila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
24.12.12 12:37

Na svoje věci jsem háklivá a podle toho co píšeš, že se bratr k něčemu co si půjčí neumí chovat a vrátit věc v pořádku… ne, ať si koupí svůj notebook.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.12.12 12:40

Oni ho mají ale nemají nabíječku mě akorát mrzí že takhle zkazí našim vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
24.12.12 12:47
Tak at si ji koupi.
Na chvili pod mym dozorem bych pujcila, na dyl ne. Pokud ma nafouklou hubu a je mu vic nez 15 tak ma chlapec smulu :mrgreen:
@katula9 píše:
Oni ho mají ale nemají nabíječku mě akorát mrzí že takhle zkazí našim vánoce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.12.12 12:53

@katula9 pokud si věcí neváží, a chová se tak jak chová nepůjčila! ty jsi si to musela koupit, zadarmo to není ať si trhne! nenech si kazit vánoce volem :hug:

• Citovat
  • Upravit
1917
24.12.12 12:53

Právěže 27 to je ten problém jak jsem už psala já po tom netoužím aby dojeli ale fakt našim zkazit vánoce nemuseli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
24.12.12 13:00
@katula9 píše:
Právěže 27 to je ten problém jak jsem už psala já po tom netoužím aby dojeli ale fakt našim zkazit vánoce nemuseli

To jako nepřijdou, že mu nepůjčíš notebook? Rodiče se s tím musí popasovat sami a ty se do toho nenech zatáhnout. Ať si to vyřídí oni s ním a nekazej vánoce tobě. :cert:

• Citovat
  • Upravit
35764
24.12.12 13:00

Ale to je jeho problem, ty jsi nic neskazila, to on svoji blbosti.. Jako fakt ti prijde se ve 27 urazit kvuli to u, ze ti segra nepujci notebook? :lol: pochybuju, ze ho potreboval k praci nebo jiny dulezity veci..
Se tim netrap, on je blbej, ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.12.12 13:01

Nepujcila.Za takovou cenu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...