Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám menší problém. Je mi 22 let, mám 47 kg a 158 cm, prostě jsem drobnější postavy, ani tlustá ani vychrtlá, s křivkama a můj problém jsou krátké nohy, mám malinko lýtkové kosti do ´´O´´ v létě nemůžu nosit lodičky se sukní. Místo sandálů na podpatku a lodiček nosím nízké elegantní boty. Znáte nějaké cviky nebo rady? Děkuji moc. V zimě když si dám kozačky, tak je to dobrý, špice mi aspon udržuje rovnou chůzi
ale jakmile mám kalhoty zastrčené v zimních vyších sportovních botách, šmatlu jak degén
Poslední dobou jsem z toho zoufalá a nemůžu si dovolit krásné podpatky ![]()
Nic. Neřeš to.To už nezměníš. Nohy ti tak narostly, já je mám zase do x a žiju, chodím v čem chci, důležité je umět se prodat, ne řešit nedokonalosti ![]()
Pokud šmatleš, tak bude dobré obrátit se na ortopeda a možná to řešit s rhb pracovníkem, ovšem nevim nevim, jestli to v dospělosti ještě půjde ![]()
Lepší křivé nohy, než pokřivený charakter. TOmu tvému na profilovce to očividně nevadí, tak to neřeš. Já má nohy dobrý, ale jsem bez fešáka. Nemůžeš mít všechno
(To jsem zas poradila, co? Dobrá rada nad zlato
)
@lulje píše:
Lepší křivé nohy, než pokřivený charakter. TOmu tvému na profilovce to očividně nevadí, tak to neřeš. Já má nohy dobrý, ale jsem bez fešáka. Nemůžeš mít všechno(To jsem zas poradila, co? Dobrá rada nad zlato
)
Ahoj, tak s tímto s tebou souhlasím!!!NEMUSÍM MÍT VŠE. Jsem štastná s přítelem a to vážně stačí. No ten je za moji postavu nadšený a bere ji za dar
Já mám zas hubené nohy a velká kolena. Když jsem byla malá, říkali, že si je mám po*rat a můžu na maškarní za telátko
(díky za upřímnost…)
No a co, teď už na to fakt se…u
komu se to nelíbí, ať se nedívá ![]()
Jojo, mě říkávali že jsem jak fotbalista v podpatkách, protože když si nekontroluji postoj, tak jsou mírně od sebe a ty lýtka fakt vyhozená ven
ale je fakt že jsem zvyklá na tenisky a šustáky, to můžu mít ruky v kapsách a stát jak kluk a to už mi nevadí a druzí mí můžou…ale v létě s tou sukní je to dílo
![]()
Ty jo ja mam na rukach jizvy jakoby od akne, ale vetsi a cca 10let jsem chodila v triku s dlouhym rukavem a na koupak me nikdo nedostal. Ted jsem v klidu a co mi ten ekzem vetra a chodim na slunicko, tak uz to ani tak nebije do oci, takze v klidu. Chod v tom v cem se citis dobre, mej se rada a ostatni si mozna ani nevsimnou, ze mas nohy do o, ale urcite si vsimnou krasnych oci
@zrzana2 píše:
Ty jo ja mam na rukach jizvy jakoby od akne, ale vetsi a cca 10let jsem chodila v triku s dlouhym rukavem a na koupak me nikdo nedostal. Ted jsem v klidu a co mi ten ekzem vetra a chodim na slunicko, tak uz to ani tak nebije do oci, takze v klidu. Chod v tom v cem se citis dobre, mej se rada a ostatni si mozna ani nevsimnou, ze mas nohy do o, ale urcite si vsimnou krasnych oci
To bylo od tebe upřímně úžasný, tak mám lepší náladu a je pravda že mi všichni stejně čumí jinam
ˇ(chlapi no) ![]()
@Leila90 píše:
Ahoj, tak s tímto s tebou souhlasím!!!NEMUSÍM MÍT VŠE. Jsem štastná s přítelem a to vážně stačí. No ten je za moji postavu nadšený a bere ji za dar
Ahojky, já má to samé. Bohužel též nemužu nosit podpadky a dost mě to štve. Též jsem drobnější postavy a 55kg. už jsem se s tím smířila, že podpadky jsou pro mě tabu, ale někdy to zamrzí. Nyní jsem těhotná a tak to neřeším.
@Vila2 píše:
Ahojky, já má to samé. Bohužel též nemužu nosit podpadky a dost mě to štve. Též jsem drobnější postavy a 55kg. už jsem se s tím smířila, že podpadky jsou pro mě tabu, ale někdy to zamrzí. Nyní jsem těhotná a tak to neřeším.
vono tak zamrzí no, když je slavnost a já chci aspon jednou za rok vypadat a nemůžu si vzít ty zasratý lodičky co jsou 4 roky zaprášené v botníku!!! ![]()
@Leila90 já mám nohy rovné, a podpatky nenosím bych si zlámala hnáty
vycap výstřih a noh si nikde nevšimne ![]()
@K.Black píše:
@Leila90 já mám nohy rovné, a podpatky nenosím bych si zlámala hnátyvycap výstřih a noh si nikde nevšimne
Vidím jaké máš hnátky ![]()
@Leila90 píše:
Vidím jaké máš hnátky
prosimtě, podpatky mám jen na focení ![]()
No já mám třeba hezký tvar nohou, ale mám je úplně bílé (celoročně) s prosvítajícími žilkami. No podpatky a sukně nosím a co si kdo myslí, je mi šumák. Chlapi se občas otáčejí, takže to snad tak děsivý není ![]()
nepřemýšlej tolik nad tím