Mám malinko křivé nohy

815
23.12.12 15:27

Mám malinko křivé nohy-prosím o radu

Ahoj holky, mám menší problém. Je mi 22 let, mám 47 kg a 158 cm, prostě jsem drobnější postavy, ani tlustá ani vychrtlá, s křivkama a můj problém jsou krátké nohy, mám malinko lýtkové kosti do ´´O´´ v létě nemůžu nosit lodičky se sukní. Místo sandálů na podpatku a lodiček nosím nízké elegantní boty. Znáte nějaké cviky nebo rady? Děkuji moc. V zimě když si dám kozačky, tak je to dobrý, špice mi aspon udržuje rovnou chůzi :lol: ale jakmile mám kalhoty zastrčené v zimních vyších sportovních botách, šmatlu jak degén :cert: Poslední dobou jsem z toho zoufalá a nemůžu si dovolit krásné podpatky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
23.12.12 15:33

Nic. Neřeš to.To už nezměníš. Nohy ti tak narostly, já je mám zase do x a žiju, chodím v čem chci, důležité je umět se prodat, ne řešit nedokonalosti ;)
Pokud šmatleš, tak bude dobré obrátit se na ortopeda a možná to řešit s rhb pracovníkem, ovšem nevim nevim, jestli to v dospělosti ještě půjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.12.12 15:35

Lepší křivé nohy, než pokřivený charakter. TOmu tvému na profilovce to očividně nevadí, tak to neřeš. Já má nohy dobrý, ale jsem bez fešáka. Nemůžeš mít všechno :mrgreen: (To jsem zas poradila, co? Dobrá rada nad zlato ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.12.12 15:35

O. K. děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.12.12 15:37
@lulje píše:
Lepší křivé nohy, než pokřivený charakter. TOmu tvému na profilovce to očividně nevadí, tak to neřeš. Já má nohy dobrý, ale jsem bez fešáka. Nemůžeš mít všechno :mrgreen: (To jsem zas poradila, co? Dobrá rada nad zlato ;) )

Ahoj, tak s tímto s tebou souhlasím!!!NEMUSÍM MÍT VŠE. Jsem štastná s přítelem a to vážně stačí. No ten je za moji postavu nadšený a bere ji za dar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.12.12 15:38

Já mám zas hubené nohy a velká kolena. Když jsem byla malá, říkali, že si je mám po*rat a můžu na maškarní za telátko :roll: (díky za upřímnost…)
No a co, teď už na to fakt se…u :mrgreen: komu se to nelíbí, ať se nedívá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.12.12 15:43

Jojo, mě říkávali že jsem jak fotbalista v podpatkách, protože když si nekontroluji postoj, tak jsou mírně od sebe a ty lýtka fakt vyhozená ven :-D ale je fakt že jsem zvyklá na tenisky a šustáky, to můžu mít ruky v kapsách a stát jak kluk a to už mi nevadí a druzí mí můžou…ale v létě s tou sukní je to dílo :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
23.12.12 15:44

Ty jo ja mam na rukach jizvy jakoby od akne, ale vetsi a cca 10let jsem chodila v triku s dlouhym rukavem a na koupak me nikdo nedostal. Ted jsem v klidu a co mi ten ekzem vetra a chodim na slunicko, tak uz to ani tak nebije do oci, takze v klidu. Chod v tom v cem se citis dobre, mej se rada a ostatni si mozna ani nevsimnou, ze mas nohy do o, ale urcite si vsimnou krasnych oci

• Citovat
  • Upravit
815
23.12.12 15:47
@zrzana2 píše:
Ty jo ja mam na rukach jizvy jakoby od akne, ale vetsi a cca 10let jsem chodila v triku s dlouhym rukavem a na koupak me nikdo nedostal. Ted jsem v klidu a co mi ten ekzem vetra a chodim na slunicko, tak uz to ani tak nebije do oci, takze v klidu. Chod v tom v cem se citis dobre, mej se rada a ostatni si mozna ani nevsimnou, ze mas nohy do o, ale urcite si vsimnou krasnych oci

To bylo od tebe upřímně úžasný, tak mám lepší náladu a je pravda že mi všichni stejně čumí jinam :! ˇ(chlapi no) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.12.12 15:47
@Leila90 píše:
Ahoj, tak s tímto s tebou souhlasím!!!NEMUSÍM MÍT VŠE. Jsem štastná s přítelem a to vážně stačí. No ten je za moji postavu nadšený a bere ji za dar

Ahojky, já má to samé. Bohužel též nemužu nosit podpadky a dost mě to štve. Též jsem drobnější postavy a 55kg. už jsem se s tím smířila, že podpadky jsou pro mě tabu, ale někdy to zamrzí. Nyní jsem těhotná a tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.12.12 15:49
@Vila2 píše:
Ahojky, já má to samé. Bohužel též nemužu nosit podpadky a dost mě to štve. Též jsem drobnější postavy a 55kg. už jsem se s tím smířila, že podpadky jsou pro mě tabu, ale někdy to zamrzí. Nyní jsem těhotná a tak to neřeším.

vono tak zamrzí no, když je slavnost a já chci aspon jednou za rok vypadat a nemůžu si vzít ty zasratý lodičky co jsou 4 roky zaprášené v botníku!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 15:57

@Leila90 já mám nohy rovné, a podpatky nenosím bych si zlámala hnáty :mrgreen: vycap výstřih a noh si nikde nevšimne ;)

• Citovat
  • Upravit
815
23.12.12 16:01
@K.Black píše:
@Leila90 já mám nohy rovné, a podpatky nenosím bych si zlámala hnáty :mrgreen: vycap výstřih a noh si nikde nevšimne ;)

Vidím jaké máš hnátky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 16:03
@Leila90 píše:
Vidím jaké máš hnátky :kytka:

prosimtě, podpatky mám jen na focení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4466
23.12.12 16:07

No já mám třeba hezký tvar nohou, ale mám je úplně bílé (celoročně) s prosvítajícími žilkami. No podpatky a sukně nosím a co si kdo myslí, je mi šumák. Chlapi se občas otáčejí, takže to snad tak děsivý není ;)

nepřemýšlej tolik nad tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová