Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jooo o bílých nohou ani nemluvím… Jsem bílá i v létě, opálím se krásně do hněda a po nějaké době mi to zmizne. Ale na to taky kašlu. Na jaro a podzim si investuju na bokové lesklé silonky ![]()
Co máš z toho. Já mám sice výstavně rostlé nohy, ale vyvíjí se mi na holeni krásný křečák, jako v každém těhotenství. A bude to zase vypadat o něco hůř, až bude po všem, asi mě kudla nemine. ![]()
Jéééé, to je blbý no, každý má něco. Já mám i vylezlé žíle v kolenním ohybu. Ale až budu těhu, tak budu chodit na jógu pro těhotné, udržuje to i postavu, žádné břicho, celulitida na prcce atd
už se nemůžu dočkat mimi
to už budu dbát jen a jen o něj ![]()
Buď, že je máš malinko křivé, já mám hodně do „o“ a nemohu si dovolit žádnou sukni (kromě po kotníky), kalhoty jedině zvonové, nemám kozačky, které bych moc moc chtěla. Nejezdím do bazénů a ani k moři, aby moje hnusné nohy nikdo neviděl. Cítím se jak v kleci
Říkám si, co jsem to provedla v minulém životě, že jsem tak potrestaná ![]()
@lulje píše:
Lepší křivé nohy, než pokřivený charakter. TOmu tvému na profilovce to očividně nevadí, tak to neřeš. Já má nohy dobrý, ale jsem bez fešáka. Nemůžeš mít všechno(To jsem zas poradila, co? Dobrá rada nad zlato
)
Nápodobně a Lulje jak koukám na tvoji profilovku tak neboj brzy se naky fesak objeví…
Ja na sice nohy dobry, ale po dvou cisarich o ctyrkilovych detickach povolenou břišní stěnu a nad jizvama previslou kůži a dle trenéra v posilce to jde dat pryč jen abdomino plastikou břicha…
@Anonymní píše:
Buď, že je máš malinko křivé, já mám hodně do „o“ a nemohu si dovolit žádnou sukni (kromě po kotníky), kalhoty jedině zvonové, nemám kozačky, které bych moc moc chtěla. Nejezdím do bazénů a ani k moři, aby moje hnusné nohy nikdo neviděl. Cítím se jak v kleciŘíkám si, co jsem to provedla v minulém životě, že jsem tak potrestaná
Ale prosímtě. Až taková tragédie to určitě není ![]()
Já mám do X. Když běžim kopu si skoro do uší
No je fakt že lepší do x než do O
,ale když si natrénuješ určité pozy tak mužeš mít klidně do y. Myslim si že když vytasíš ostatní přednosti a vidim že jsi pěkná ženská, tak že si nákejch nohou ani nikdo nevšimne a když jo, tak to taky nemá každej
![]()
Ahoj
slušný si kopat do uší
kašlu už na nohy. Každý máme nějakou chybu, člověk bez chyby prej nemá srdce
![]()