Mám malinko křivé nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
23.12.12 16:21

Jooo o bílých nohou ani nemluvím… Jsem bílá i v létě, opálím se krásně do hněda a po nějaké době mi to zmizne. Ale na to taky kašlu. Na jaro a podzim si investuju na bokové lesklé silonky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.12.12 16:22

Co máš z toho. Já mám sice výstavně rostlé nohy, ale vyvíjí se mi na holeni krásný křečák, jako v každém těhotenství. A bude to zase vypadat o něco hůř, až bude po všem, asi mě kudla nemine. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.12.12 16:25

Jéééé, to je blbý no, každý má něco. Já mám i vylezlé žíle v kolenním ohybu. Ale až budu těhu, tak budu chodit na jógu pro těhotné, udržuje to i postavu, žádné břicho, celulitida na prcce atd :-) už se nemůžu dočkat mimi :-) to už budu dbát jen a jen o něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.12.12 17:24

@K.Black vycap výstřih, je tam prd vidět :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 17:27
@berry4 píše:
@K.Black vycap výstřih, je tam prd vidět :jazyk:
:roll: já nepíšu o mém výstřihu :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.12 17:42

Buď, že je máš malinko křivé, já mám hodně do „o“ a nemohu si dovolit žádnou sukni (kromě po kotníky), kalhoty jedině zvonové, nemám kozačky, které bych moc moc chtěla. Nejezdím do bazénů a ani k moři, aby moje hnusné nohy nikdo neviděl. Cítím se jak v kleci :zed: Říkám si, co jsem to provedla v minulém životě, že jsem tak potrestaná :,(

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
23.12.12 18:51
@lulje píše:
Lepší křivé nohy, než pokřivený charakter. TOmu tvému na profilovce to očividně nevadí, tak to neřeš. Já má nohy dobrý, ale jsem bez fešáka. Nemůžeš mít všechno :mrgreen: (To jsem zas poradila, co? Dobrá rada nad zlato ;) )

Nápodobně a Lulje jak koukám na tvoji profilovku tak neboj brzy se naky fesak objeví…

Ja na sice nohy dobry, ale po dvou cisarich o ctyrkilovych detickach povolenou břišní stěnu a nad jizvama previslou kůži a dle trenéra v posilce to jde dat pryč jen abdomino plastikou břicha…

• Citovat
  • Upravit
815
23.12.12 20:50
@Anonymní píše:
Buď, že je máš malinko křivé, já mám hodně do „o“ a nemohu si dovolit žádnou sukni (kromě po kotníky), kalhoty jedině zvonové, nemám kozačky, které bych moc moc chtěla. Nejezdím do bazénů a ani k moři, aby moje hnusné nohy nikdo neviděl. Cítím se jak v kleci :zed: Říkám si, co jsem to provedla v minulém životě, že jsem tak potrestaná :,(

Ale prosímtě. Až taková tragédie to určitě není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.12.12 23:06

Já mám do X. Když běžim kopu si skoro do uší :lol: No je fakt že lepší do x než do O :lol:,ale když si natrénuješ určité pozy tak mužeš mít klidně do y. Myslim si že když vytasíš ostatní přednosti a vidim že jsi pěkná ženská, tak že si nákejch nohou ani nikdo nevšimne a když jo, tak to taky nemá každej :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
27.12.12 11:50

Ahoj :-) slušný si kopat do uší :) :-) kašlu už na nohy. Každý máme nějakou chybu, člověk bez chyby prej nemá srdce ;-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová