Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za vytváření některých videí se na JibJab platí. Pokud jsi tam zadala číslo kreditky, tak strhávají myslím 1 dolar měsíčně jako předplatné.
Pokud jsi kreditku nezadávala, tak o nic nejde. Odregistrovávat se nemusíš.
S čím je konkrétně problém?
@JohnDoe píše:
Za vytváření některých videí se na JibJab platí. Pokud jsi tam zadala číslo kreditky, tak strhávají myslím 1 dolar měsíčně jako předplatné.Pokud jsi kreditku nezadávala, tak o nic nejde. Odregistrovávat se nemusíš.
S čím je konkrétně problém?
Moc díky. Naštěstí jsem tam zadávala jen svou emailovou adresu a datum narození. Číslo kreditky rozhodně ne. Chtěla jsem jen zkusit poslat pohlednici a pořád mi to ukazovalo že se mám přihlásit. Tak to asi nějak zlobilo. Jinak moc děkuji za uklidnění. Omlouvám se, za anonymitu, ale nemusí nikdo vědět, že spousta věcem nerozumím.
O nic nejde. Asi Ti teď od Jibjab občas budou chodit reklamní e-maily. Tak doporučuju případně dole v e-mailu kliknout na „Unsubscribe“ (Odhlásit) a snad vám přestanou chodit i ty e-maily
Jibjab je neškodná služba, nic nebezpečného. Občas docela vtipná videa.
Holky potřebuji radu, já jsem ale střevo. Registrovala jsem se na JIBJAB a ted nevím jak z toho ven. Nevíte náhodou jestli se za registraci platí. Těm stránkám bohužel nerozumím, jsou celé v angličtině. Prosím poradte. Díky moc.