Půjčily byste bratrovi notebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
24.12.12 13:52

Noťas? nikdy a nikomu. Mám v tom všechno a) nepotřebuji aby se mi v tom někdo hrabal b) chci aby mi vydržel dlouho. Takže ne, nepůjčila bych ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
24.12.12 13:56

Rozhodne ne, i muj 3lety syn vi, ze se s takovou drahou hrackou ma slusne zachazet, vanoce si nekaz, to ze Te bude vydirat neco za neco, tak na just bych to neudelala, jako rodice si to musi prebrat sami, navic nabijecka se da poridit v kazdem krame s elektronikou a neni to desne draha zalezitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
24.12.12 14:04

Za takovou cenu bych nepůjčila. No, ale já bych noťas nepůjčila vlastně nikomu. Mám tam důležité věci a nerada bych o data přišla. Dost si ho hlídám. A nabíječku si může koupit dneska už prakticky kdekoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.12 14:16
@ynax píše:
Noťas? nikdy a nikomu. Mám v tom všechno a) nepotřebuji aby se mi v tom někdo hrabal b) chci aby mi vydržel dlouho. Takže ne, nepůjčila bych ho

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.12.12 14:35
@Tereza1986 píše:
Já taky ne, nesnáším tohle chování :cert:

taky to nesnáším, nehledě na to, že mě doma učili, co nechceš to puč. Když vím, že je to člověk, který se k věcem chová slušně, tak to je něco jiného, ale takhle ne. A ještě ke všemu svůj notas má, tak ať si na něj koupi nabíječku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
24.12.12 14:43
@ivana-domca píše:
taky to nesnáším, nehledě na to, že mě doma učili, co nechceš to puč. Když vím, že je to člověk, který se k věcem chová slušně, tak to je něco jiného, ale takhle ne. A ještě ke všemu svůj notas má, tak ať si na něj koupi nabíječku…

Aneb ještě jinak, : Když se chceš něčeho zbavit, tak to půjč… :roll:
Btw, já už jsem psala na první straně ale s tímhle souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
24.12.12 14:46

@katula9 Nepůjčila bych mu ho a rovnou bych se na něj vy to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.12.12 14:50

Díky moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.12.12 14:50
@Baslerinda píše:
Aneb ještě jinak, : Když se chceš něčeho zbavit, tak to půjč… :roll:
Btw, já už jsem psala na první straně ale s tímhle souhlasím.
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
24.12.12 14:52

Podle toho, co udělal on tobě, tak bych nepůjčila! Bych mu řekla, že se na tebe taky vykašlal, když jsi po něm něco chtěla a půjčený věci ti vždycky rozflákal. Kdyby to byl člověk slušnej a otázka skoro života a smrti tak ano, ale v případě tvýho bráchy rozhodně ne! :cert: (Já jsem si musela jedinkrát půjčovat noťas na zkoušku na vejšce a starala jsem se o něj jak o miminko, byla jsem za to vděčná, ale v případě chování tvýho bráchy, tak vůbec). Určitě tě taky napadají výčitky, ale vůbec to neřeš, protože si to ten člověk nezaslouží ani omylem! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
24.12.12 15:05
@katula9 píše:
Ahojky potřebuju jenom znát názor někoho jiného než můj mám nový notebook asi 6 týdnů a včera přišel bratr jestli bych mu ho nepujčila a já mu řekla ne protože vím jak s takovímy věcmi zachází uvedu příklad pujčila jsem mu přenosné dvd čko a vrátil mi ho ve stavu že těd ustavičně vypadává obraz tak si říkám jestli je to normální a ješte ke všemu mi řekl at nečekám že zítra přijedou (já po trávené svátku vánořního s ním netoužím )ale rodiče si to přáli a ješte nakonec vždy za mnou přijde jen když něco potřebuje a když přijdu já že potřebuju něco pujčit (např než jsem koupila dvd přenosné tak sem ležela v nemocnici a požádala jsem ho o pujčení jejich a vybodl se na mě) těd maj jejich pokažené mě už tohle vážně nebaví díky moc za rady a omlouvám se jestli jsem to napsala zmateně nebo z chybami ale jsem tak naštvaná

Tvému bratrovi bych ho nepůjčila. Svým sestrám ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.12.12 15:19

Svojí sestře bych taky neměla problém ho pujčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
24.12.12 15:26

Taky bych nepujcila!!!vykasli se na nej…svymu brachovi bych osobne pujcila..ale ten je jinej…na tvyho byt to muj bych se vybodla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.12.12 15:29

Svymu bych ho nepujcila, protoze veci nevraci. Jak vis, ze za zavadu muze on? Pokud se k vecem neumi chovat, nepujcila bych ho ani tvemu bratrovi. I kdyz ja mam co rikat, mne muj pritel svym chovanim odepsal auto.

• Citovat
  • Upravit
1917
24.12.12 15:33

Do te doby to fungovalo jak hodinky a on se mi potom přiznal že mu spadl když jel jak blázen a měl ho v kufru bůh ví jak popadalo ale kdyby jel normálně(což on nejezdí) tak se to nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová